مشاوره خانواده رایگان عطاملک
صحبت های مدیر پیام رسان گپ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: فجازی (https://atamalek.ir/forum-41.html)
+--- انجمن: سواد رسانه ای و جنگ نرم (https://atamalek.ir/forum-56.html)
+--- موضوع: صحبت های مدیر پیام رسان گپ (/thread-10724.html)



صحبت های مدیر پیام رسان گپ - ADMIN - ۱۳۹۹-۱-۲۱

مدیر پیام رسان داخلی گپ می‌گوید پیام‌رسان‌های ایرانی بین 15 تا 20 میلیون دارند و حتی  پیام رسان سروش هم در مقطعی به 13 میلیون ثبت نام رسید.
باشگاه خبرنگاران جوان اخیرا گفت و گوی مفصلی با مهدی انجیدنی مدیر پیام رسان گپ انجام داده که بخش هایی از آن را می‌خوانید.
از تلگرام استفاده می‌کنم
اتفاقا من با گپ خیلی راحت‌ترم و خیلی از کارهایمان در گپ است اما چون بسیاری از دوستان در تلگرام هستند و از قدیم به من پیام می‌دادند و همین الآن هم همچنان این ارتباط وجود دارد (باید در تلگرام هم حضور داشته باشم). خیلی‌ها به من می‌گویند گپ یا تلگرام.
دلیل فیلترینگ تلگرام پیام‌رسان‌ها نبودند
من می‌خواهم بگویم فیلترینگ تلگرام با عنوان پیام‌رسان‌های داخلی یک اشتباه است. اتفاقاً مسئولان هم اصلا به این دلیل فیلتر نکردند. اگر یک مسئولی بگوید ما بابت حمایت پیام‌رسان‌های داخلی تلگرام را فیلتر کردیم ،هم جفا کردیم به حقیقت و هم مطمئناً برای این حرف پاسخ داریم که چنین چیزی نیست. قطعا اتفاقاتی که رخ داد مانند مسائل تروریستی دلیل فلیترینگ بود.
درباره هاتگرام طلاگرام
*البته این که می‌گویید اطلاعات مردم از کشور خارج می‌شود درست نیست چون الآن هاتگرام و تلگرام طلایی در اختیار مسئولان خود ما است؟
خب نفری یک نسخه برمی‌داریم یک نسخه مسئولان خود ما برمی‌دارند و یک نسخه خود تلگرام برمی‌دارد. البته این چیزی است که نمی‌توان به صورت قطعی بیان کرد چون من سورس این پروژه‌ها را ندیدم و به نقل از برخی دوستان می‌گویم.
مقالات مرتبط:
تلگرام؛ پیام‌رسان یا بستر حیاتی کسب‌وکارها؟
موضع‌گیری متفاوت پیام‌رسان بله
لیست حمایت‌های وزارت ارتباطات از پیام‌رسان‌های بومی
زلزله مدیریتی در پیام‌رسان سروش
رسانه‌ها طرفدار تلگرام هستند
90 درصد رسانه‌های ما بشدت طرفدار تلگرام هستند. دلیلش هم این است که یک بازار خوب پر از مشتری را برای آنها جمع کرده است. در ضمن هزینه سرور، پشتیبانی و سایر مسائل را ندارد. چرا هیچوقت رسانه‌ها به این موضوع نمی‌پردازند که تلگرام مثلاً 4 ساعت یا 8 ساعت قطع شد؟ اما خدا نکند که سروش مثلاً نیم ساعت قطع شود، همه جا از این موضوع پر می‌شود و اعلام می‌کنند پیام‌رسان‌های داخلی شکست خوردند.
فرآیند بازپرداخت وام سنگین است
با دستور وزیر در یک بازه 2 الی 2 ماه و نیم توانستیم این وام را دریافت کنیم. دوستان آن موقع می‌گفتند اگر دستور مستقیم آقای وزیر نبود، دریافت این وام برای شما بیش از اینها طول می‌کشید. این وام 5 میلیارد تومان است و باید ظرف 3 سال 6 میلیارد و 200 میلیون تومان برگردانیم که این خیلی خیلی سنگین است؛ در واقع این یک جور حمایت سنگین است.
چرا با استفاده از تلگرام برخورد نمی‌کنند
بخشنامه را که فقط دادستانی داد که آن هم پیگیری نشد. همین الآن کانال پاد (کانال اطلاع رسانی دولت) که در تلگرام فعال است آیا دادستانی با آن برخورد می‌کند؟ یا خبرگزاری فارس و یا هزار کسب‌و‌کار دیگر. البته من کاری به این کارها ندارم و نمی‌گویم که با آنها برخورد کنند، اما اینکه گفته شود همه کشور تمام همّ و غمش حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی بود را قبول ندارم نه همّی است نه غمی.
هاتگرام و تلگرام سوپاپ جامعه؟
بعضی دیگر از دوستان این نظر را هم داشتند که از نظر اجتماعی، جامعه پذیرش یک فشار روحی در فیلتر تلگرام را ندارد که من این را هم نمی‌توانم خیلی باور کنم، چون همانطور که گفتم اگر جامعه خیلی نسبت به این موضوع حساس و وابسته به تلگرام بود، به صورت خودکار روزی 300 هزار نفر به یک پیام‌رسان داخلی نمی‌آمدند. من اینطور به شما بگویم که مجموع 7 پیام‌رسان روزی بالغ بر 700-800هزار نفر در آنها ثبت‌نام می‌کردند؛ یعنی کافی بود مسئولان فقط کمتر از یک ماه صبر کنند. اگر این کار را می‌کردند و بعد این سوپاپ اطمینان را رو می‌کردند، تقریباً تمام کاربران عضو این پیام‌رسان‌ها شده بودند.