مشاوره خانواده رایگان عطاملک
معروفترین غذاهای محلی اصفهان را بشناسیم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: فجازی (https://atamalek.ir/forum-41.html)
+--- انجمن: جهاد علمی (https://atamalek.ir/forum-45.html)
+---- انجمن: فنی و مهندسی (https://atamalek.ir/forum-48.html)
+---- موضوع: معروفترین غذاهای محلی اصفهان را بشناسیم (/thread-12222.html)



معروفترین غذاهای محلی اصفهان را بشناسیم - roomita - ۱۳۹۹-۱۱-۲۰

اصفهان شهری پر از آثار تاریخی و کم نظیر از دیرباز میزبان کاروان ها و گردشگران داخلی و خارجی زیادی بوده است. در این میان غذاهای محلی اصفهان همیشه طرفداران خود را داشته و تجربه بی نظیری را در زمینه ی غذا برای شما رقم می زند به همین دلیل میخواهیم در این بلاگ شما را با تعدادی از معروفترین غذاهای محلی اصفهان آشنا کنیم تا در سفرتان به این شهر تاریخی بتوانید راحتتر درباره انتخاب غذا تصمیم گیری کنید. با ما همراه باشید تا با تعدادی از غذاهای سنتی و اصیل اصفهان و مواد تشکیل دهنده آنها آشنا شویم.
بریانی
بریانی یکی از محبوب ترین و معروفترین غذاهای اصفهان است که طعمی بسیار لذیذ دارد و رستوران های مخصوصی را در این شهر به خود اختصاص داده است. بریانی یکی از غذاهایی است که حتما باید آن را در هنگام سفر به اصفهان نوش جان کنید و لذت ببرید. این خوراک خوش عطر از گوشت گردن گوسفند، جگر سفید، پیاز، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه تشکیل می شود و به صورت یک همبرگر به وسیله ی یک کفگیر بزرگ سرخ می شود. بریانی در نان سنگک تازه در کنار سبزی و جگر سفید چرخ شده سرو می شود و روی آن را با خلال بادام و گردو تزیین می کنند.
حلیم بادمجان
یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای اصفهان حلیم بادمجان است که طعمی عالی دارد و بسیار مقوی است. این خوراک خوشمزه و خش عطر از ترکیب بادمجان، گوشت گوسفند، کشک، پیاز، سیر، عدس، نعنا و گردو و ادویه تهیه می شود و در نهایت شکلی یک دست به خود می گیرد. در اصفهان رستوران های زیادی وجود دارد که در کنار دیگر آش ها این خوراک را به صورت تخصصی سرو می کنند.
سایت رومیتا واحد های با کیفیت زیادی را که همه دارای میزبان های حرفه ای هستند جهت اقامتی دلپذیر به شما معرفی می کند و به راحتی می توانید برای اجاره ویلا اصفهان و همچنین اجاره سوئیت اصفهان از طریق سایت موسم اقدام کنید.
خورشت ماست
یکی از معروفترین و خاص ترین غذاهای اصفهان خورشت ماست است که سرد سرو می شود و در کنار بقیه خوراک ها بر سر میز جایگاه ویژه ای دارد. این غذای سنتی که بیشتر به عنوان دسر سرو می شود از ترکیب گوشت کوبیده شده ی گوسفند و پیاز با ماست چکیده شیرین، زعفران و شکر تشکیل می شود و در نهاین ترکیبی یک دست با تزیین خلال بادام، پسته و زرشک به ما می دهد. و البته باید در یخچال نگهداری شود تا خنک شده و آماده ی میل کردن شود.
به پلو
به پلو از غذاهای محبوب اصفهانی ها است که مقوی، خوش طعم و عطر می باشد. این پلو از ترکیب گوشت، به، آلو، ادویه و زعفران با برنج به دست می آید. به استفاده شده در این پلو به صورت حلقه حلقه و سرخ شده استفاده می شود.
اوماج سرکه و چغندر
اوماج سرکه و چغندر از غذاهای سنتی و ساده اصفهان است که بسیار مقوی و مفید می باشد و رنگ زیبایی به سفره شما می دهد. این غذا تنها از ترکیب چغندر قرمز، سرکه، آب، آرد و ادویه تهیه می شود و طرفداران خود را دارد.
سایت رومیتا واحد های با کیفیت زیادی را که همه دارای میزبان های حرفه ای هستند جهت اقامتی دلپذیر به شما معرفی می کند و به راحتی می توانید برای اجاره ویلا اصفهان و همچنین اجاره سوئیت اصفهان از طریق سایت موسم اقدام کنید.
یخنی لوبیا
یخنی لوبیا یکی از غذا های ساده و بسیار مقوی اصفهان است که شبیه به آبگوشت طبخ و سرو می شود. این غذای سنتی از ترکیب گوشت گوسفند با پیاز، برنج، ادویه جات، سبزی و لوبیا تهیه می شود و در نهایت کوبیده و یک دست می شود. این خوراک خوشمزه را می توانید با انواع چاشنی، سبزی و ترشی میل کنید.
قیمه ریزه نودچی
قیمه ریزه نودچی و یا قرمزه نخودچی از غذاهای خوشرنگ و لذیذ اصفهان است که طعمی نوستالژی و بسیار لذیذ دارد. این غذای محبوب محلی از گوشت چرخ کرده، نخودچی و ادویه جات که به شکل توپ در می آیند و ترکیبشان با مایعی از پیاز داغ، رب گوجه فرنگی و ادویه است تشکیل می شود.
شله بریان با زیره
یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه محلی اصفهان شله بریان است که به صورت کوبیده شده با بافتی نرم سرو می شود. این خوراک محبوب از ترکیب گوشت دنده گوسفند با ادویه جات و پیاز و بعد اضافه کردن برنج نیم دانه و در نهایت زیره سیاه آسیاب شده به دست می آید. شله بریان را بعد از پخت می کوبند تا یک دست شود.
سایت رومیتا واحد های با کیفیت زیادی را که همه دارای میزبان های حرفه ای هستند جهت اقامتی دلپذیر به شما معرفی می کند و به راحتی می توانید برای اجاره ویلا اصفهان و همچنین اجاره سوئیت اصفهان از طریق سایت موسم اقدام کنید.
پلو ماش و قمری
پلو ماش و قمری یکی از غذاهای لذیذ و سنتی اصفهان است که طعمی اصیل دارد. این پلو پرطرفدار که برای مهمانی ها بسیار مناسب است را از ترکیب گوشت، پیاز، ادویه جات، کلم قمری رنده شده و سبزی مخصوص و ماش پخته شده و در نهایت اضافه کردنش به برنج به دست می آورند.
حلیم گوشت و عدس
اصفهان است و حلیم های خوشمزه اش، یکی دیگر از حلیم های مقوی و خوش طعم اصفهان حلیم گوشت و عدس می باشد که خوردن آن در فصول سرد بسیار دلچسب است. این حلیم از ترکیب گوشت، پیاز، ادویه جات و عدس به دست می آید و بعد از پخته شدن کوبیده شده و ترکیب یک دستی را به ما می دهد.
امیدواریم که در سفرتان به این شهر تاریخی و زیبا همه این غذاهای خوش طعم و مقوی را نوش جان کنید و لذت ببرید. فراموش نکنید که رومیتا در تمام مراحل سفرتان از اجاره سوئیت در اصفهان گرفته تا آشنایی با رستورانها، غذاهای محلی و آثار تاریخی در کنارتان خواهد بود. با آرزوی سفری خوش برای شما عزیزان.