املت قارچ و پنیر خوشمزه و سریع - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: املت قارچ و پنیر خوشمزه و سریع (/thread-12638.html) |
املت قارچ و پنیر خوشمزه و سریع - ADMIN - ۱۴۰۰-۳-۳۱ مواد لازم برای املت قارچ • قارچ 200 گرم • کره 30 گرم • تخم مرغ 4 عدد • گوجه فرنگی 2 عدد • پنیر فتا 4 قاشق غذا خوری • جعفری ساطوری شده 1/2 فنجان • نمک، فلفل به میزان لازم دستور پخت املت قارچ 1. طرز تهیه املت قارچ و پنیر ابتدا قارچ و گوجه فرنگی را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم؛ حالا داخل تابه مناسبی نیمی از کره را ریخته و گوجه را داخل کره تفت می دهیم تا زمانی که گوجه پخته شده و به روغن بیفتد. مرحله دوم: افزودن قارچ. 2 در این مرحله قارچ را به گوجه افزوده و خوب تفت می دهیم تا سسی غلیظ و خوشرنگ به دست آید. 3. مرحله سوم: آماده سازی تخم مرغ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک و فلفل می افزاییم کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. 4.مرحله چهارم: پخت املت قارچ داخل تابه تمیزی باقیمانده کره را ریخته و تخم مرغ را داخل تابه می ریزیم زمانی که تخم مرغ نیم بند شد گوجه و قارچ تفت خورده و پنیر را روی تخم مرغ می ریزیم درب تابه را می گذاریم تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شود. مرحله آخر: سرو املت قارچ در نهایت، املت قارچ و پنیر را در ظرف سرو ریخته با جعفری تزئین و با نان تازه نوش جان کنید. |