مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: خانواده سبز (https://atamalek.ir/forum-18.html)
+--- موضوع: چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟ (/thread-12754.html)



چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟ - isma_09 - ۱۴۰۰-۵-۵

خیلی مهمه که چجور و چند وقت چای ماسالا رو بزاریم آماده بشه
و آیا باید چیز دیگه بهش اضافه کنیم برای خوش طعم شدن؟ مثلا هل، دارچین و...
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند کمک کنند. :atamalek (17):


RE: چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟ - ADMIN - ۱۴۰۰-۵-۵

(۱۴۰۰-۵-۵، ۰۶:۴۴ عصر)isma_09 نوشته است: خیلی مهمه که چجور و چند وقت چای ماسالا رو بزاریم آماده بشه
و آیا باید چیز دیگه بهش اضافه کنیم برای خوش طعم شدن؟ مثلا هل، دارچین و...
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند کمک کنند. :atamalek (17):

چون خودم چند ماهی میشه که ماسالا میخورم نکات زیر رو عرض میکنم

ماسالا رو از جای معتبر و خوش نام بخرید تا در میکس مواد اولیه کوتاهی نکرده باشند خیلی جاها ماسالا خوردم ولی مزه تندی و زنجبیل زیادی داشت
مواد افزونی بیشتری نمی خواد چون موادی که فرمودید تو خود ماسالا هست.

برای دم کردن هم یک قاشق مربا خوری برای هر لیوان میریزم و تقریبا طولی نمیکشه تا تو لیوان ها دم بکشه