چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟ - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: خانواده سبز (https://atamalek.ir/forum-18.html) +--- موضوع: چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟ (/thread-12754.html) |
چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟ - isma_09 - ۱۴۰۰-۵-۵ خیلی مهمه که چجور و چند وقت چای ماسالا رو بزاریم آماده بشه و آیا باید چیز دیگه بهش اضافه کنیم برای خوش طعم شدن؟ مثلا هل، دارچین و... ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند کمک کنند. :atamalek (17): RE: چجور جایی دم کنیم که نه غلیط بشه نه بی رنگ؟ - ADMIN - ۱۴۰۰-۵-۵ (۱۴۰۰-۵-۵، ۰۶:۴۴ عصر)isma_09 نوشته است: خیلی مهمه که چجور و چند وقت چای ماسالا رو بزاریم آماده بشه چون خودم چند ماهی میشه که ماسالا میخورم نکات زیر رو عرض میکنم ماسالا رو از جای معتبر و خوش نام بخرید تا در میکس مواد اولیه کوتاهی نکرده باشند خیلی جاها ماسالا خوردم ولی مزه تندی و زنجبیل زیادی داشت مواد افزونی بیشتری نمی خواد چون موادی که فرمودید تو خود ماسالا هست. برای دم کردن هم یک قاشق مربا خوری برای هر لیوان میریزم و تقریبا طولی نمیکشه تا تو لیوان ها دم بکشه |