سوپ ذرت - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: سوپ ذرت (/thread-13363.html) |
سوپ ذرت - Mina1382 - ۱۴۰۰-۷-۲۷ آشنایی با روش تهیه سوپ سوپ ذرت (سفره افطار) مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ: دانه ذرت 200 گرم نخود سبز 150 گرم کرفس 1 عدد پیاز 1 عدد خامه 100 گرم نمک و فلفل به مقدار لازم آرد 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه سوپ ذرت: نخود سبز را از پوست اول در آورده با کمی آب و نمک می گذاریم بپزد . ذرت را هم با مقداری آب می پزیم . برگهای کرفس را از آن جدا کرده ساقه های آن را خرد کرده می شوییم و آماده می کنیم . پیاز را خرد کرده و با 2 قاشق روغن تفت می دهیم . کرفس خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم . سپس آرد را روی پیاز و کرفس می ریزیم و همه را یک تفت می دهیم 6 لیوان آب گوش یا مر را روی آنها می ریزیم کمی نمک و فلفل هم به آن زده، می گذاریم با حرارت ملایم چند جوش بزند تا سوپ غلیظ شود ذرت و نخود پخته را داخل سوپ می ریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف می کشیم و خامه را روی آن می ریزیم. |