قرارگاه سایبری عطاملک
دال حبوبات - آبگوشت گیاهخواران - نسخه‌ی قابل چاپ

+- قرارگاه سایبری عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html)
+---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html)
+---- موضوع: دال حبوبات - آبگوشت گیاهخواران (/thread-3005.html)



دال حبوبات - آبگوشت گیاهخواران - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳

دال حبوبات که بین گیاهخوارن به آبگوشت گیاهی معروف می باشد،غذای کاملی است که از نظر تعدد اسیدهای آمینه در وضعیت مناسبی قرار دارد.
مواد لازم
نخود از شب قبل خيس شده يک پيمانه
لوبياسفيد ازشب قبل خيس شده يک پيمانه
لوبيا چيتی ازشب قبل خيس شده 2/1پيمانه
سويا 2/1 پيمانه
روغن 2/1 پيمانه
سيب زميني نيم کيلو
گوجه فرنگي نيم کيلو
ليموعمانی 6ثا8عدد
زردچوبه 8 قاشق چايخوري
نمک 8 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز 2 قاشق چايخوری
[تصویر:  bf5334ead62a0100482d0b986fc7e2e3.jpg]دال حبوبات - آبگوشت گیاهخواران
طرز تهیه
نخود لوبيا سفيد و لوبيا چيتي را که حداقل 3ساعت خيس کرده ايم همراه با آب کافي (12پيمانه) در قابلمه مناسبي مي ريزيم و با حرارت زياد به جوش مي آوريم. پس ازجوش آمدن آب در قابلمه را مي گذاريم وحرارت را ملايم مي کنيم تا حبوبات حدود 2ساعت به آرامي بپزد. سپس سويا را 10 دقيقه خيس مي کنيم و از صافي مي ريزيم تا آب آن گرفته شود. روغن را در ماهيتابه داغ مي کنيم وسويا را 2دقيقه با حرارت متوسط تفت مي دهيم. آنگاه سويا سيب زميني پوست کنده درسته گوجه فرنگي چهارقاچ ليمو عماني زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبيا ي پخته شده اضافه مي کنيم و مي گذاريم با همان حرارت ملايم حدود 2 ساعت بپزد و کاملا جا بيفتد. مي توانيد آب دال را جداگانه در يک کاسه بريزيد وسپس محتويات قابلمه را بکوبيد وله کنيد. اين دال را با سبزي خوردن میل کنيد.