پلو بندری - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: پلو بندری (/thread-3006.html) |
پلو بندری - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳ مواد لازم: برنج: 4 پیمانه فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد سیر داغ (سرخ شده): 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری نخود فرنگی: 1/5 پیمانه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم گشنیز: 2 پیمانه تن ماهی: 2 پیمانه گشنیز و فلفل دلمه ای را خرد کرده کمی تفت دهید و در ظرفی ریخته. سیرداغ، پیاز داغ، تن ماهی، نخود فرنگی پخته، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کرده. کنار بگذارید. این مواد را به صورت لایه به لایه روی برنج ساده که گرم کرده اید بزیزید و با برنج زعفرانی و سبزیجاتی تزیین کنید و سرو کنید. برای تزیین برنج يك مقدار برنج زعفراني درست کنید و یک مقدار از آن را با سبزيجات مخلوط کنید و کنار بگذارید . در صورت دلخواه می توانید مواد (همه سبزیجات و تن ماهی )را با هم با ادویه مورد علاقه سرخ کنید و سپس لایه لایه روی برنج ساده بریزید. مزه اصلی غذا به سیرداغ آن است درصورت تمایل می توانید مقدار سیر داغ را کم کنید اما حذف نکنید. |