یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی (/thread-3016.html) |
یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳ مواد لازم برای 6 نفر آلو برقانی 30 عدد پر زردآلو 200 گرم به 2 عدد، خرد شده گوشت گوسفند 250 گرم برنج 1 استکان سرخالی شکر 2/1 استکان زردچوبه 1 قاشق چایخوری نمک نوک چاقو طرز تهیه: مرحله 1 - گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود. مرحله 2 - آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم پز شوند. مرحله 3 - برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا افتند و آب آن کشیده شود. مرحله 4 - بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها را به تعداد آنها خارج کنید. مرحله 5 - بعد از بیرون آوردن هستهها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود. سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید. نکات: * مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد. * میتوانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید. * از نکات مهم این غذا شمردن آلوها میباشد که هنگام خارج کردن هستهها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید. |