مشاوره خانواده رایگان عطاملک
یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html)
+---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html)
+---- موضوع: یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی (/thread-3016.html)



یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳

[تصویر:  110471271959196141923179298325223856241.jpg]

مواد لازم برای 6 نفر

آلو برقانی 30 عدد

پر زردآلو 200 گرم

به 2 عدد، خرد شده

گوشت گوسفند 250 گرم

برنج 1 استکان سرخالی

شکر 2/1 استکان

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

نمک نوک چاقو



طرز تهیه:

مرحله 1 - گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.

مرحله 2 - آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم پز شوند.

مرحله 3 - برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا افتند و آب آن کشیده شود.

مرحله 4 - بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها را به تعداد آن‌ها خارج کنید.

مرحله 5 - بعد از بیرون آوردن هسته‌ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر
دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در
آن حل شود.

سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.



نکات:

* مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.

* می‌توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.

* از نکات مهم این غذا شمردن آلوها می‌باشد که هنگام خارج کردن هسته‌ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.