دمپختك باقالي - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: دمپختك باقالي (/thread-3023.html) |
دمپختك باقالي - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳ مواد لازم لپه باقالاي زرد يك پيمانه برنج دو پيمانه زردچوبه 1قاشق غذا خوری : زعفران دم كرده در صورت تمایل پياز يك عدد آب، روغن و نمك به ميزان لازم كره 50 گرم :طرز تهيه ابتدا برنج را شسته و خيس ميكنيم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده دقيقه ميپزيم. سپس پياز را ريز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ ميكنيم باقالا را آبكش كرده و با برنج داخل قابلمه يا (پلوپز) ميريزيم. پياز سرخ شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ريخته وقتي آب برنج به جوش آمد زعفران دم كرده را درون آن ميريزيم و هنگامي كه آب برنج تمام شد دمكني را گذاشته و زير گاز را كم ميكنيم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا براي دم كشيدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقيقه وقت لازم است |