مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
دمپختك باقالي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir)
+-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html)
+--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html)
+---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html)
+---- موضوع: دمپختك باقالي (/thread-3023.html)



دمپختك باقالي - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳

مواد لازم

لپه باقالاي زرد يك پيمانه

برنج دو پيمانه

زردچوبه 1قاشق غذا خوری :

زعفران دم كرده در صورت تمایل

پياز يك عدد

آب، روغن و نمك به ميزان لازم

كره 50 گرم :طرز تهيه

ابتدا برنج را شسته و خيس مي‌كنيم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده
دقيقه مي‌پزيم. سپس پياز را ريز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ مي‌كنيم
باقالا را آب‌كش كرده و با برنج داخل قابلمه يا (پلوپز) مي‌ريزيم. پياز سرخ
شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ريخته وقتي آب برنج به جوش آمد
زعفران دم كرده را درون آن مي‌ريزيم و هنگامي كه آب برنج تمام شد دمكني را
گذاشته و زير گاز را كم مي‌كنيم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا براي دم
كشيدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقيقه وقت لازم است