كال كباب(غذای شمالی) - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: كال كباب(غذای شمالی) (/thread-3027.html) |
كال كباب(غذای شمالی) - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳ کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای گیلانی عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی معطر محلی استفاده می شود. ● مواد اولیه: ▪ بادنجان……………………………… …….. یک و نیم کیلوگرم ▪ گردو ساییده……………………………….. ۳۰۰ گرم ▪آب انارترش یا دانه انار ترش…………….. یک پیمانه ▪ چوچاق آسیاب شده (سبزی محلی) ……….. دو قاشق سوپخوری ▪ سیر (رنده شده)…………………………….. چهار حبه ▪ نمک و فلفل……………………………… به میزان لازم ● طرز تهیه: ابتدا بادنجان ها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید. بادنجان های پوست کنده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید. پس از اینکه به طور کامل له شد، گردوی آسیاب شده را با بادنجان ها مخلوط کنید. سپس انار دانه شده یا آب انار را اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا دانه های انار خوب درون مایه له شود. در آخرین مرحله چوچاق و سیر را اضافه کنید و همه مواد را خوب بکوبید و یا آسیاب کنید. نمک و فلفل اضافه کنید و یک دور با سرعت زیاد میکس کنید. غذای شما آماده است. آن را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید. این غذا را به عنوان چاشنی و یا پیش غذا می توانید میل کنید. ● نکات: ▪ به جای سبزی محلی چوچاق می توانید از گشنیز نیز استفاده کنید. فیلم پخت كال كباب(غذای شمالی) - ADMIN - ۱۴۰۰-۶-۱۱ |