آبگوشت دودار - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: آبگوشت دودار (/thread-3033.html) |
آبگوشت دودار - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳ مواد لازم نخود 200 گرم لوبيا چيتي 100 گرم گوشت سردست 1 کيلو پياز متوسط 2 عدد بادمجان 3 عدد زردچوبه 1 قاشق مرباخوری کشک 500 گرم روغن مايع ،نمک و فلفل طرز تهیه حبوبات را حتماً از شب قبل بخیسانید. اگر زمان باشد بهتر است که یک روز خیسانده شود و یک روز هم در دستمال مرطوب بماند تا آنزیم بازدارنده حبوبات تغییر کند و به واسطه تغییر این آنزیم، هضم و جذب پروتئین آن آسان تر شود. گوشت را به قطعههاي درشت برش داده ،حبوبات را با يک پياز، گوشت و مقداري آب روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کاملاً بپزد. بادمجانها را پوست گرفته، نمک زده و به مدت نيم ساعت در آبکش قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود. سپس آنها را شسته، خشک کرده و به صورت حلقههاي دو سانتيمتري برش دهيد و در آبگوشت بريزيد. هنگامی که بادمجان نيم پز شد، یک پياز دیگر را رنده کنيد. زردچوبه را در مقداري روغن تفت دهيد پياز را بيفزاييد و تفت دهيد. سپس به همراه نمک و فلفل به آبگوشت اضافه کنيد. کمي از آبگوشت را در کشک بريزيد کاملا"مخلوط کنيد تا رقيق و يکدست شود و به آبگوشت اضافه کنيد. پس از اضافه کردن کشک 20 دقيقه ديگر روي حرارت ملايم بماند. در ظرف مورد نظر ريخته سرو کنيد. |