شـله مشهـدی - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: شـله مشهـدی (/thread-3035.html) |
شـله مشهـدی - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳
لوبيا قرمز – يك پيمانه لوبيا سفيد – يك پيمانه لوبيا چيتي – يك پيمانه نخود – يك پيمانه بلغور گندم – يك پيمانه نمك، فلفل، دارچين و زنجبيل – به ميزان لازم برنج نیمه- دو پيمانه
سپس در اواسط پخت، ادويهها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب برقي يا دستي، مواد را مخلوط ميكنيم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قيمه را روي شله ميريزيم.
2- اين غذا در حدود شش تا هفت ساعت روي حرارت، هم زده ميشود. 3- شله مشهدي يكي از اصيلترين غذاهاي مشهد است 4- اين غذا را با قيمه آماده كه شامل لپه، گوشت، پياز و ربگوجهفرنگي است تزئين كنيد. فیلم تهیه شـله مشهـدی مجلسی و خوشمزه برای نذری - ADMIN - ۱۴۰۰-۶-۱۱ |