سر گنجشکی تهرانی - نسخهی قابل چاپ +- مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک (https://atamalek.ir) +-- انجمن: خانواده ایرانی (https://atamalek.ir/forum-14.html) +--- انجمن: بانوی ایرانی (https://atamalek.ir/forum-116.html) +---- انجمن: نکات خانه داری (https://atamalek.ir/forum-118.html) +---- موضوع: سر گنجشکی تهرانی (/thread-3036.html) |
سر گنجشکی تهرانی - khanomi - ۱۳۹۱-۹-۲۳ مواد اولیه :
ابتدا گوشت چرخ كرده را با پياز ريز رنده شده مخلوط ميكنيم. برنج را كه از قبل خيس كردهايم آسياب كرده و به اين مواد اضافه مينماييم. يك سيبزميني متوسط را چرخ كرده به اين مواد ميافزاييم. نمك، فلفل و زردچوبه زده و آنقدر ورز ميدهيم تا ديگر مواد به دستمان نچسبد. سپس سيبزمينيها را به صورت مكعبهاي سه سانتيمتري خرد كرده. پيازداغ را داخل قابلمه ريخته، آب، نمك و زردچوبه همراه را هم اضافه ميكنيم. گوجهفرنگيها را پوست گرفته و پوره کرده داخل قابلمه ميريزيم. پس از اينكه چند جوش زد گلولههاي كوچك از مواد گوشت برداشته به اندازه سرگنجشك به قابلمه اضافه مينماييم. سيبزمينيهاي خرد شده را هم افزوده سير و روغن هم ميريزيم. در ظرف را ميببنديم تا به مدت 45 دقيقه بجوشد، غذاي ما آماده است. نكته: استفاده از سيبزميني چرخ شده و برنج آسياب شده در مواد گوشت به خاطر پف كردن كله گنجشكيها پس از پختن است. به جاي گوجهفرنگي ميتوانيد از دو قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي استفاده كنيد. |