۱۴۰۱-۳-۱، ۰۷:۵۸ عصر
? آشنایی با ماهیت اخلاط چهارگانه
اخلاط چهارگانه ترکیباتی هستند که سیال و مایع که بدینگونه شکل میگیرند :
غذایی که ما میخوریم در کبد تغییر ماهیت داده و فعل و انفعالاتای روی آن صورت میگیرد و به چهار شکل در میآید:
1⃣ ترکیب قرمز متمایل به زرد به نام صفرا که به هضم غذا کمک میکند. حرکات روده را افزایش میدهد مسیر گردش خون در عروق را باز میکند سبب افزایش حافظه و تیزی هوش و ذهن میشود و تواناییهای مغزی را افزایش میدهد. صفرا ضد عفونتهاست اگر خون را در یک ظرف بریزیم صفرا از تمام خلطها سبکتر بوده و در صدر خواهد ایستاد.
2⃣ ترکیب دیگر سرخ رنگ است و نام دم یا خون به خود میگیرد که حمل کننده اکسیژن و مواد غذایی برای بافتها و سلولهای بدن است و لایه دوم و پایینتر از صفر خواهد ایستاد.
اخلاط چهارگانه ترکیباتی هستند که سیال و مایع که بدینگونه شکل میگیرند :
غذایی که ما میخوریم در کبد تغییر ماهیت داده و فعل و انفعالاتای روی آن صورت میگیرد و به چهار شکل در میآید:
1⃣ ترکیب قرمز متمایل به زرد به نام صفرا که به هضم غذا کمک میکند. حرکات روده را افزایش میدهد مسیر گردش خون در عروق را باز میکند سبب افزایش حافظه و تیزی هوش و ذهن میشود و تواناییهای مغزی را افزایش میدهد. صفرا ضد عفونتهاست اگر خون را در یک ظرف بریزیم صفرا از تمام خلطها سبکتر بوده و در صدر خواهد ایستاد.
2⃣ ترکیب دیگر سرخ رنگ است و نام دم یا خون به خود میگیرد که حمل کننده اکسیژن و مواد غذایی برای بافتها و سلولهای بدن است و لایه دوم و پایینتر از صفر خواهد ایستاد.