مشاوره خانواده رایگان عطاملک
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
مشاوره خانواده رایگان عطاملک › حیات طیبه › سمت خدا › مهدویت و آخرالزمان v
1 2 3 4 5 … 14 بعدی »
› آیا کرونا از نشانه های ظهور است؟

امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 2.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا کرونا از نشانه های ظهور است؟

ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,119
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 375 ارسال
#1
۱۳۹۹-۱-۲۲، ۰۳:۰۶ عصر
همایون، استاد دانشگاه گفت: به نظرم نمی‌توان کرونا را عذاب دانست چرا که عذاب بر امت‌هایی می‌آید که با آنان اتمام حجت شده است و در آن زمان است که مسئله رجعت پیش می‌آید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پنجمین قسمت از برنامه تلویزیونی «راز» چهارشنبه بیستم فروردین ماه روی آنتن شبکه چهار سیما رفت. مهمان این قسمت از برنامه محمدهادی همایون استاد دانشگاه بود.
او در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک میلاد امام زمان گفت: نیمه شعبان آغاز روز غیبت کبری امام زمان است و ۶۹ سال پس از غیبت صغری ایشان در چنین شبی، غیبت کبری آغاز شد. بنابراین این شب بسیار مهم است و باید آن را ارج نهاد.
او با اشاره به جمله خود مبنی بر اینکه «کرونا اگر مرگ سفید نباشد، قطعاً نشانه ظهور است» که دو شب پیش به کار برده بود گفت: به نظرم ما باید بار دیگر به شکل اجتهادی به موضوعات مرتبط با مهدویت بپردازیم. تصور ما از نشانه‌های ظهور این است که اتفاقاتی رخ می‌دهد که در نهایت برایمان کارکرد امیدوارانه دارد؛ به نظرم این دیدگاه نیاز به بازنگری دارد. دقت داشته باشید که لازمه امیدوارشدن این است که بتوانید تطبیق بدهید؛ اگر نتوانید تطبیق بدهید امیدواری معنایی ندارد. من در آن جلسه درباره یک بحث نظری صحبت کردم و آن هم این است که اگر بخواهیم ظهور را ذیل قیامت فهم کنیم و قیامت را صحنه‌ای بدانیم که همه چیز آشکار می‌شود، ماجرا کمی عوض می‌شود. برهمین اساس هر اتفاقی که باعث آشکار شدن صحنه شود می‌تواند نشانه‌ای از ظهور باشد. در حقیقت هر چیزی که صحنه را روشن و ظاهر می‌کند ما را به سمت ظهور می‌برد تا در نهایت به ظهور به معنای مطلق آن در قیامت برسیم. البته این به معنای تعیین وقت برای ظهور و نزدیک‌دانستن آن نیست. نزدیک بودن همیشه وظیفه ما بوده است اما به معنای تاریخی آن نیست.
تأثیرگذاری بیماری کرونا بر نظام جهانی
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا کرونا عذاب الهی است یا خیر، گفت: به نظرم نمی‌توان کرونا را عذاب دانست چرا که عذاب بر امت‌هایی می‌آید که با آنان اتمام حجت شده است و در آن زمان است که که مسئله رجعت پیش می‌آید. واقعیت این است که ایتالیا و مردم ایتالیا مستکبر نیستند. ما با یک حزب شیطان و یک استکبار جهانی در عالم مواجه هستیم اما لزوماً همه کشورها و مردم آنان ذیل آن قرار نمی‌گیرند که بخواهند عذابی را تحمل کنند. اینها توجهاتی است که از سوی خداوند داده می‌شود و هر چه قدر از خداوند دور شده باشیم تلنگرهایی به ما زده می‌شود که دوباره به خط برگردیم و شاید به همین دلیل هم هست که برایمان سخت است. ما به نوعی زندگی دورشونده از خداوند عادت کرده‌ایم و حالا می‌خواهیم دوباره به راه او برگردیم و به همین دلیل شر تلقی می‌کنیم. بنابراین می‌توان این اتفاق را یک نوع رحمت دید. اینکه مردم ایتالیا شایسته این شدند که زودتر در معرض این ابتلاء قرار بگیرند شاید یک وجه مثبت برایشان باشد.
وی تاکید کرد: قرآن کریم در این مورد این وضعیت می‌گوید که مردم فوج فوج داخل دین خداوند می‌شوند. این نوع حرکت و ورود مردم به دین خداوند نشانه مثبتی است که لازمه آن این است که ابتلاعاتی به وجود آید و آزمونی برای تمدن است. معتقدم که تمدن غرب در حال پس دادن امتحان بزرگی است که نشان بدهد می‌تواند از پس چنین جریانی بربیاید یا تمدن‌های دیگری هستند که بتوانند جای آن را بگیرند.
او با اشاره به تأثیرگذاری بیماری کرونا بر نظام جهانی گفت: اگر بخواهیم روی بیماری کرونا متمرکز شویم باید به چند نکته دقت داشته باشیم؛ اول میزان کشتاری است که دارد، ما باید متوجه باشیم که مرگ یک انسان هم دردناک است اما کشتار این بیماری اصلاً در قد و قواره اتفاقات قبلی مثل جنگ جهانی دوم نبوده است. اتفاقی که افتاده است این است که جهان به شدت به هم پیوسته شده و مسئله‌ای که باعث بزرگ شدن کرونا شده است همین موضوع است. موضوع دوم نگرانی است که به وجود آورده است که می‌تواند نوعی خوف و ترس باشد. قسمت سوم هم کار رسانه‌ای است که بسیار تأثیرگذار است. به نظرم کار رسانه‌ای، این ویروس را چند برابر بزرگ کرده است و احتمالاً چیزی در پشت آن قرار دارد.
انقلاب اسلامی وظیفه ما را در عصر غیبت مشخص کرده است
این استاد دانشگاه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وظیفه شخص منتظر در عصر غیبت چیست، گفت: به نظرم خداوند لطف بزرگی را شامل حال ما کرده و اینکه چه باید بکنیم را به حالت نظم برایمان درآورده است. از انقلاب اسلامی به بعد مشخص شد که ما هم در ظهور مؤثر هستیم و خودمان باید به این سمت برویم. به نظرم برای رفتن به سمت ظهور تکلیف همه معلوم است و هر کس می‌داند چه باید بکند. بنابراین وقتی با جریان انقلاب اسلامی پیش می‌رویم به نظر می‌رسد که وظیفه‌مان برای منتظر بودن را به درستی انجام می‌دهیم.
استکبار جهانی اهمیت مهدویت را می‌داند و برای مقابله با آن تلاش می‌کند
وی در مورد تفاوت نگاه تمدن غربی و اسلامی نسبت به مساله مهدویت گفت: به نظرم اول باید در خود کشورهای غربی بین دو جریان تفاوت بگذاریم؛ یکی باورهایی است که در بین مردم وجود دارد و معلوم نیست تحریف شده است یا خیر. بحث دیگر هم کسانی است که ما آنان را حزب استکبار نامگذاری می‌کنیم. آنان به آخرالزمان به معنای آن چیزی که ما معتقدیم اعتقاد ندارند. منظورم این است که اعتقاد آنان متفاوت است و چون می‌دانند که چه اتفاقی قرار است بیفتد تلاش می‌کنند تا جلویش را بگیرند. به عبارت بهتر می‌دانند که ظهور چیست و چه کارکردی دارد اما چون مطابق با منافع‌شان نیست اصل موضوع را عوض می‌کنند. جریان انقلاب اسلامی دنیا را به سمت مسیری جدی در زمینه ظهور می‌برد و آنان می‌خواهند با اقدامات خود نگذارند این اتفاق رخ بدهد. بنابراین می‌توان گفت که با افرادی روبه‌رو هستیم که معتقدند اما تصویر درستی ندارند و در نقطه مقابل کسانی که کاملاً می‌دانند چه خبر است و در حال مقابله با آن هستند. در برابر آنان جریان حزب‌الله قرار دارد که هم معتقد است، هم تصویر درستی دارد و هم در مسیر آن حرکت می‌کند.
همایون در مورد گروه‌های به ظاهر مسلمان اما شیاد در موضوع مهدویت گفت: یک زمانی تصور ما این بود که صهیونیسم‌ها فقط یهودی هستند و لابی قدرتمندی در آمریکا دارند و … اما در اصل این‌گونه نیست و خود آمریکا شیطان بزرگ است. بنابراین صهیونیسم‌ها فقط یهودی نیستند و حتی در مسیحیت نیز نفوذ کردند که نمونه‌های آن را در زمان جرج بوش دیدید. حال ادعای بعدی این است که صهیونیسم مسلمان هم داریم؛ جریان داعش و وهابیت و… کاملاً اثبات کرد که صهیونیسم مسلمان هم داریم. وقتی همه دیدند که مجروحان داعشی برای درمان به اسرائیل می‌روند همه فهمیدند که ماجرا از چه قرار است و رابطه‌ها مشخص شد. حال می‌خواهم بگویم که صهیونیسم شیعه نیز داریم و این همان مفهومی است که تحت عنوان شیعه انگلیسی داریم. این جریان چه اشتراکاتی با صهیونیسم دارد؟ این جریان کاملاً برنامه‌ریزی شده است. بنابراین برای اینکه در این زمان فریب نخوریم و الکی به دنبال کسی راه نیفتیم باید منطبق بر جریان انقلاب اسلامی و به ویژه ولایت فقیه باشیم. یعنی هر کس ادعایی کرد باید در این مسیر امتحانش کرد.
او در مورد اهمیت مسئله ولایت فقیه و محوریت آن گفت: دقت داشته باشید که ما وظیفه داریم در زمان غیبت به علما رجوع کنیم؛ در اینجا یک سوالی وجود داشت و آن هم این بود که در بین این نظام علمایی آیا سازماندهی وجود دارد؟ اشخاص مختلف پاسخ‌های مختلفی دادند، صوفیه، باب و … هر کدام کسی را به عنوان قطب این نظام معرفی کردند اما هیچکس نتوانسته بود پاسخ درستی به این سوال بدهد تا زمانی که نظریه ولایت فقیه برجسته شد. این ایده از سال‌ها قبل وجود داشت و امام خمینی آن را اجرا کرد.
او در پایان گفت: در این ایام خانه‌نشینی باید فضای خانواده را صمیمی کرد. کرونا فرصتی است که ما بیشتر در خانه باشیم و به کارهایی نظیر مطالعه روی بیاوریم.
انتهای پیام/



https://www.dana.ir/news/1598150.html/%D...B%8C%D8%AA
شبکه اجتماعی ویترین

]دانلود از مایکت[
  | 
]دانلود از کافه بازار[


قرائت صلوات و فاتحه برای پسر عمویم
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط aroosak
sj-cup آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 9
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۹
محل سکونت: تهران
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#2
۱۳۹۹-۲-۷، ۰۶:۳۷ صبح
متن بسیار عالی بود
گروه تولیدی لیوان کاغذی ساحل جنوب ، فروش لیوان کاغذی و خدمات چاپ لیوان کاغذی و کاسه کاغذی را در تهران و شهرستان ها دارد. برای اطلاع از قیمت لیوان کاغذی تماس بگیرید.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
draingrating آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 9
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۹
محل سکونت: تهران
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#3
۱۳۹۹-۲-۷، ۰۶:۴۷ صبح
تمدن مهدوی خودگرا نیست
کفیل تصریح کرد: مشکل ما این است که در موضوعات خودگرا هستیم؛ انسان مهدوی جمع‌گراست؛ تمدن مهدوی، تمدن خودگرایی، اومانیسم و خودمحوری نیست؛ اگر وقتی به محض اینکه کرونا در چین آمد به صورت جدی به درگاه خدا و با توسل به امام زمان(عج) ضجه می‌زدیم که خدایا این بیماری را از این انسان‌ها دور کن، واقعاً مؤثر نمی‌افتاد؟.
 
وی تاکید کرد: امروز هم اگر واقعاً و از ته قلب برای همه دعا کنیم و نگوییم که «خدا را شکر که این بیماری از شهر ما و کشور ما رفته است و با بقیه کاری نداریم»، مهدوی فکر کرده‌ایم؛ انسان امام زمانی جمع‌نگر است و نگاه جهان‌گرایانه و بین‌المللی دارد؛ زیرا امام نگاهش جهانی است، همان طور که قرآن کریم در آیه ۵ سوره مبارکه قصص فرمود: «وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ؛ و خواستيم بر كسانى كه در آن سرزمين فرو دست‏ شده بودند منت نهيم و آنان را پيشوايان [مردم] گردانيم و ايشان را وارث [زمين] كنيم»؛ در این آیه نگاه جهانی بودن حکومت امام زمان است
گروه صنعتی ایران درین تولید کننده انواع گریتینگ ، گاتر ، گریل استخری در تهران می باشد.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
aroosak آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 39
تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۹
محل سکونت: GHOM
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 3
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
#4
۱۳۹۹-۶-۱۲، ۰۴:۰۹ عصر
پیشرفت بشر هم خیلی چشمگیر بوده البته ... مثلاً همین عروسک که از کنارش ساده رد می شیم. یه زمانی بچه ها با کلی منت از مادربزرگاشون می خواستند که براشون عروسک درست کنند. اونها هم از دور ریز پارچه براشون عروسک می ساختند. البته بیشتر شبیه آدمک پارچه ای بود تا عروسک! اما امروز شاهد این هستیم که عروسک هایی به بازار اومدند که می تونند هم گریه کنند هم توی پوشکشون خرابکاری کنند که بهشون عروسک جیشی می گن. نمونه اش هم تو همین سایت دالیدل هست:
https://dalidel.com/shop/
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
esku آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 7
تاریخ عضویت: مرداد ۱۴۰۰
محل سکونت: مشهد
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#5
۱۴۰۰-۵-۵، ۱۱:۳۸ صبح
یکی از دوستان من میگه هر مشکلی یا بیماری که در زندگی ما رخ میده نتیجه اعمال خودمون هست
شرکت الکترو صنعت کوشا با تولید وینچ کلمپ فعالیت خود را از سال 1388 آغاز کرد.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
showerdrain آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 7
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
محل سکونت: mashhad
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#6
۱۴۰۰-۷-۶، ۰۷:۲۵ صبح
این روزها با امدن ویروس منحوس کرونا خیلی ها از مراسم های مذهبی دور شدند
به امید روزهایی که دوباره همه مردم بتوانند زندگی شادی را تجربه کنند
شرکت درین صنعت ابنیه تولید کننده انواع کفشور، کفشور خطی ، کفشور استیل و گاتر  می باشد.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
maryam99 آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 7
تاریخ عضویت: آذر ۱۴۰۰
محل سکونت: تهران
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#7
۱۴۰۰-۹-۷، ۰۶:۳۳ عصر
(۱۴۰۰-۷-۶، ۰۷:۲۵ صبح)showerdrain نوشته است: این روزها با امدن ویروس منحوس کرونا خیلی ها از مراسم های مذهبی دور شدند
به امید روزهایی که دوباره همه مردم بتوانند زندگی شادی را تجربه کنند
اره واقعا ان شاالله زودتر همه چیز عادی بشه
تصفیه آب ، تصفیه آب مشهد، قیمت دستگاه تصفیه آب ، فیلتر تصفیه آب مشهد
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
sled آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 7
تاریخ عضویت: دي ۱۴۰۱
محل سکونت: mashhad
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#8
۱۴۰۱-۱۰-۴، ۰۳:۴۰ عصر
چقدر روزای بدی رو این روزا داریم سپری می کنیم Confused
گروه تبلیغاتی ایده طراحی و نصب تابلو ال ای دی، تابلو چنلیوم و انواع تابلوسازی در مشهد را انجام می دهد.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی 50 23,951 ۱۴۰۳-۴-۳، ۰۵:۰۷ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  فرمایشات حضرت مهدی در روز اول ظهور را بخوانید ADMIN 2 1,910 ۱۴۰۰-۶-۶، ۰۷:۲۹ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  رجعت در زمان ظهور از نظر حر عاملی ADMIN 0 1,491 ۱۴۰۰-۴-۲۵، ۱۰:۲۶ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  علائم قطعی ظهور چیست؟ ADMIN 1 1,660 ۱۳۹۹-۷-۱۴، ۱۲:۰۰ عصر
آخرین ارسال: alialiali
  علائم نهایی ظهور ADMIN 1 1,918 ۱۳۹۹-۶-۱، ۰۵:۴۱ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  سرزمین های درگیر در واقعه ظهور ADMIN 0 1,454 ۱۳۹۹-۴-۶، ۰۵:۴۰ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  علایم حتمی ظهور امام زمان ADMIN 1 2,190 ۱۳۹۹-۱-۵، ۱۱:۴۹ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  چرا مقدمات ظهور همراه با بلاست؟ ADMIN 0 1,864 ۱۳۹۹-۱-۲، ۰۶:۲۰ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  نشانه هاى آخر الزّمان kian2137 0 1,711 ۱۳۹۸-۲-۲۴، ۱۱:۲۳ صبح
آخرین ارسال: kian2137
  عمامه طلبه ها نشانه از چیست ؟ ADMIN 0 1,527 ۱۳۹۳-۱۰-۹، ۰۵:۴۴ عصر
آخرین ارسال: ADMIN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
بارگذاري مجدد
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  آخرين ارسال کننده انجمن
  [ مشاوره فردی] ] سختگیر... ▼ ۴-۱۳, ۱۹:۱۴ bazkoni مشاوره خانواد...
  [ مشاوره فردی] ] کچل کر... ▼ ۴-۱۳, ۱۹:۰۹ bazkoni مشاوره خانواد...
  مشاوره خانواده رایگان در ... ▼ ۴-۶, ۰۱:۰۲ Ayla مشاوره خانواد...
  [عشق و ازدواج] ازدواج ▼ ۳-۱۰, ۰۳:۵۷ ADMIN مشاوره خانواد...
  [ همسرداری ] دخالت ماد... ▼ ۳-۸, ۰۴:۵۹ ملایجردی مشاوره خانواد...
  [ همسرداری ] من و همسر... ▼ ۲-۲۶, ۱۸:۵۴ محمدی پور مشاوره خانواد...
  [ مشاوره فردی] ] نیازمن... ▼ ۲-۲۰, ۰۳:۳۴ ADMIN مشاوره خانواد...
  کتاب دوره ات نگذشته مربی! ▼ ۱-۱۹, ۱۱:۲۶ ADMIN ایده، خلاقیت ...
  [تولید انجمن] رادیو عشق ❤ ▼ ۱۲-۱۳, ۰۱:۳۹ ADMIN بانوی ایرانی
  [ مشاوره فردی] ] درگیری... ▼ ۱۱-۱۸, ۰۷:۱۴ ملایجردی مشاوره خانواد...
  [تولید انجمن] مرکز نیکوکا... ▼ ۱۰-۳۰, ۱۹:۲۳ ADMIN اخبار و اطلاع...
برترين سپاس شده ها
ADMIN 467
~~sara~~ 187
tanaz22 166
kabootar 159
sarah 142
جديدترين کاربران
پناه ۴-۲۰
mamadi ۴-۲۰
Mfpaz ۴-۱۹
K.k ۴-۱۹
mahdi.nadri ۴-۱۹
بيشترين پاسخ ها
  اخبار انتخابا... 334
  رمان واقعی نس... 172
  ستاد سایبری آ... 159
  رمان سفر به د... 146
  دانلود سخنران... 143
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9499
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
بيشترين بازديدها
  آموزش رایگان ... 87412
  اموزش فعالیت ... 54561
  خاطرات یک دخت... 50628
  دانلود کتاب م... 44738
  احادیثی درمور... 41129
برترين اعتبارگيرنده ها
ADMIN 254
kabootar 142
dayana 122
~~sara~~ 118
sarah 105


ویترین  |  مزاج شناسی


  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی