مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › فجازی › قرارگاه فرهنگی افسران آتش به اختیار › ایده، خلاقیت و تجربیات فرهنگی v
« قبلی 1 … 4 5 6 7 8 … 12 بعدی »
› ظاهر و پوشش متربی

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  Cr-K CAESAR II 15.1 (2026) – Affordable Softw... Teresa11 Teresa11 آثار و مفاخر
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
برترین امتیاز گیرندگان
907
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
Teresa11 دیروز
AlexandraM ۵-۲۸
Mehdi_Mohammadi ۵-۲۸
PRVWilhelm ۵-۲۷
UNKGarnet ۵-۲۷
Jcicucfufuf ۵-۲۶
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | دانلود اپلیکیشن کارتابل
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ظاهر و پوشش متربی

ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,077
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#1
۱۳۹۹-۵-۶، ۰۷:۱۹ عصر
گاهی در میان حلقه متربیانی هستند (یا متربیانی برای عضویت در حلقه ها مراجعه می کنند) که به لحاظ ظاهری (نوع پوشش ، آرایش مو و ...) در وضعیت مناسبی نیستند.میزان حساسیت سرگروه نسبت به این امور چقدر باید باشد؟امکان دارد در صورت حساسیت بیش از حد در فعالیت ها شرکت نکنند و از طرفی ممکن باعث سرایت این مورد به باقی متربیان شود.
تنبیه نوجوان
تغییر ظاهر و لباس افراد از اموراتی است که نیازمند تغییر دیدگاه و فرهنگ اشخاص است و ظاهر تا حد زیادی متأثر از باطن اشخاص است و بی‌توجهی به این امر، آسیب‌هایی چون ریاکاری و نفاق را به دنبال خواهد داشت.
بنابراین، شما باید گام‌به‌گام به سمت برطرف کردن این مشکل بروید و نکاتی را مدّ نظر داشته باشید،‌ از جمله:

1. او نباید تصوّر کند که ظاهر و پوشش او بزرگ‌ترین معضل است که تمام خوبی‌های او را تحت تأثیر قرار می‌دهد. پس، نباید طوری با او برخورد شود که خود را فردی غیرمذهبی احساس کند چرا که این احساس آغاز حرکت در مسیر انحراف خواهد بود و آن شخص را ناخواسته به سمت بسباری از امور دیگر می‌کشاند. 

2. این فضا فضای برخورد خشن و نظامی نیست و باید با رفاقت و برخورد دوستانه و بدون تحکّم و اجبار، او را متوجّه اشتباه خود سازید. رابطۀ عاطفی هدف‌داری که میان او با مربی یا سرگروه برقرار می‌شود، ابزار خوبی است که متربی را با یک شیب ملایم و آرام‌آرام به سمتی که باید برود، هدایت کنیم. 

3. برخورد غیرمستقیم، بهترین نوع رفتار است. شما در لابه‌لای برنامه‌ها و اردوها می‌توانید با اجرای نمایش‌های کوتاه یا طنزهایی که توسط خود بچه‌ها اجرا می‌شوند(و ترجیحاً همان افراد) به رفع این مشکل کمک نمایید.
4. بسیاری از این مسائل دربارۀ نوجوانان و جوانان، ناشی از الگوهای نامناسب می‌باشد که لازم است که شما با شناسایی آن‌ها، به طور مستقیم و غیرمستقیم به مقابله با آن‌ها برآیید و در عین حال، الگوهای جایگزین و مطلوب را در دل متربیان جای دهید. 

صحبت‌هایی دربارۀ دلیل الگوگیری‌های اشتباه و این‌که زیبایی‌خواهی فطری انسان است ولی، نباید بگذاریم منحرف شود و بسیاری از مطالب دیگر را می‌توانید در حلقه مطرح کنید و البته، بهتر است که طوری مدیریت کنید که این مباحث را از زبان خود متربیان بشنوید و آن‌ها به نقد یکدیگر بپردازند تا آن جوی که می‌خواهید، ایجاد شود و موضع گیری ها به حداقل برسد. فایده دیگر این روش این است که تاثیرگذاری ظاهر او بر باقی اعضای حلقه کاهش می‌یابد. 

5. لازم است که در این مسأله، در مراحل ابتدایی کار، به حداقل‌ها اکتفا شود و در هر مرحله‌ای پیشرفتی مشاهده شد، سرگروه سعی کند که با تشویق‌های مختلف(حتی تحویل گرفتن بیشتر فرد در جمع یا به‌طور خصوصی) متربی را متوجه اهمیت قضیه نماید و او را به ادامۀ کار ترغیب کند. 

6. در ضمن کار لازم است که از راه‌های مختلف نسبت به توجیه خانوادۀ وی نیز، اقدام کنید. شما باید با شیوه‌های گوناگون این مسأله را برای والدین او جا بیندازید که ظاهر نامناسب فرزندشان، زمینۀ انحراف او را هموار می‌کند و شخصیت او را به شکل نامطلوب شکل می‌دهد. پس، ضروری است که در حد توان مواظب باشند و در خرید لباس برای او دقت داشته باشند و درعین حال او را از طریق تذکرات و کنترل رفت و آمدها در نظر داشته باشند.
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درمان عدم فعالیت متربی ADMIN 1 876 ۱۳۹۹-۵-۸، ۰۳:۴۰ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  راه هایی برای شناخت روحیات متربی ADMIN 0 963 ۱۳۹۹-۵-۷، ۰۶:۱۹ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  قوای تفکر در متربی ADMIN 0 439 ۱۳۹۹-۵-۶، ۰۶:۰۰ عصر
آخرین ارسال: ADMIN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('11122')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.