مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › فجازی › قرارگاه فرهنگی افسران آتش به اختیار › ایده، خلاقیت و تجربیات فرهنگی v
« قبلی 1 2 3 4 5 … 12 بعدی »
› هیئت علیه هیئت + صوت

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
906
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
PRVWilhelm دیروز
UNKGarnet دیروز
Jcicucfufuf ۵-۲۶
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷
Pepko_Akrapovik ۳-۱۱
atisalimi ۳-۷
conexbaron ۳-۶

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | شاه دزد
Your browser does not support the audio element.

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 1.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هیئت علیه هیئت + صوت

ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,077
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#11
۱۳۹۹-۵-۹، ۰۲:۳۵ عصر
جا انداختن فرهنگ جبهه و جهاد در هیئت ها:

آقا یک زمانی ، زمان جنگ ، هیئاتی بودن در کشور که اینها خودشونو برای امام حسین (ع) می کشتن ، داد و فریاد ، نیم ساعت گریه ، زمزمه و اشک . اما هرچی امام می گفت برین جبهه نمی رفتند . در حال حاضر داریم مستمع اینطوری بار میاریم . هیئاتی بودند در شهر که در دهه محرم جبهه رفته هاشون بر می گشتن تو هیئتاشون سینه می زدن . فرهنگ امام حسین (ع) اینه ؟ باید اهل جنگ و جهاد بار بیاریم . باید تو جلساتتون یه جوری از جهاد و جنگ صحبت کنید ، بچه ها عاشق شهادت بشن . مُردن در جلسات حضرت زهرا (س) خیلی سعادت است ، اما به شرطی که شهادت نباشه . اگر شهادت بود اول شهادت ، اگه نبود حالا بعد اینجا ( در رده دوم ) . می گیم آقا مقام معظم رهبری مریضند ، یک دعایی بهشون بکنید ، آقا مریضند، می گه ما غیر از امام حسین (ع) اسم هیچ کسی رو نمی یاریم . خیلی خب ، هفته بعد می بینیم می گه در ضمن عمه حاج فلانی مریضه ، التماس دعا گفته ،‌این مشکل نیست ؟ مادر بزرگ فلان پیر غلام مریضه که حالا اگه بمیره هم زیاد فرقی نمی کنه . مادربزرگِ پیره دیگه . عمر خودشو هم کرده . رهبرش مریضه ، نه آقا ! اسم فقط ، اسم امام حسین (ع) . نه تو یه چیز دیگت . یه چیزیت می شه و گرنه صد تا عمه و خاله و فلان و فلان را داری دعا می کنی .
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,077
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#12
۱۳۹۹-۵-۹، ۰۲:۳۸ عصر
توجیهات :
می خواهیم جوانها راجذب کنیم.
آقا ما داریم جوونها رو جذب می کنیم . جوونها رو دارید جذب می کنید ؟ منو ببخشید چون این قضیه
می خواد تو کشور پخش بشه ، من مجبورم بگم خدا منو ذلیل کنه ، اگه بخوام مغرور بشم یه روزی ، خدا منو زمین بزنه . اگه فکر کنم اینا از منه ،بزرگترین جلسه هفتگی کشور مال ماست . الان هم دارید می بینید . یعنی هیچ جای کشور جلسات هفتگی با این عظمت نیست ، الان برادرها بیرونند ، خواهرها هم بیرونند . جذب جوون رو به من نمی خواد یاد بدی . خب من هیچی نیستم ، خاک بر سر من کنند . اما ببینید ما جوون جذب کردیم . بزرگی که می گه جذب جوون و جلساتی که من می دونم بین 40 ، 50 ، 200 ، به این بردهای تبلیغاتی وسی دی هانگاه نکنید ، من همه این جلسات رو رفتم . 40 ، 50 ، 60 ، 100 ، 200 همین حدودا . شق القمر کنه 300 نفر . کجا ؟ تو شهرهای مذهبی . اون وقت ما در شیراز که به فرموده یکی از بزرگان ، یکی از شهرهایی است که داخلش فساد زیاده ، بزرگترین جلسه هفتگی رو در کشور داریم وبا 98% ، 99% جوان . خب ، روال جلسات ما همینه که می بینید . منبر داریم و این بچه ها از اول منبر میان می شینن ، بعد هم گریه می کنیم . آخر همین نوار هم خواهید دید که آقا ما تو شور و گریه و عزاداریمون هیچ دست کمی نداریم .

می شه همه اینها رو هم با هم داشت . نمی خواد جذب جوون رو به رخ من بکشید و خیلی از مستمعینی که اینجا هستند روز به روزدارن بالاتر میان ، گرچه ریزش همه جا دارند ، ما هم داریم . لذا جذب جوون راه داره عزیز من ، مدیریت فرهنگی عبارت از این یک مسجد یا حسینیه و یک مداح و یک سخنران نیست . راه داره ، من خواهش می کنم از جاهای دیگه کشور که این صحبتها رو می شنوند ، اگر می خواید راهشو پیدا کنید ما جزوه و نوار تحت عنوان مدیریت فرهنگی داریم . ببینید چی گفتیم ، روانشناسی ، جامعه شناسی ، اقتصاد ، جهانی شدن ، متافیزیک و . . . مدیریت اسلامی و مدیریت دانشگاه را با هم تلفیق کردیم ، گفتیم که راههای جذب جوون اینه . جوون داره میاد و تو همین شیراز هیچ جلسه دیگه ای که حالاهرچقدر هم که داغ باشه به هیچ وجه قابل مقایسه به این جلسه نیست و خود بچه های خودمون هم می بینند . چرا اینجوریه ؟ برای اینکه جذب جوان به این چیزها نیست قربونت برم . جذب جوون یک تخصص می خواد ، تو که می خوای کار فرهنگی کنی ، باید در حد دکترای کار فرهنگی کار بلد باشی . باید بین مقوله کار کردن و حال کردن ، تفکیک قائل بشی . می خوای حال کنی ، یا می خوای کار کنی ؟ جلسات هفتگی ما ، هفتگیه . مناسبت که لازم نیست ، آقا مستمع ما میاد می شینه ، می گه آقای انجوی ببخشید 60 ـ 70% از ما که میایم می شینیم از اینکه شما پیرهنتون رو در میاریدلخت می شید سینه می زنید ناراحتیم . می گم خیلی خب در نمی یاریم . مگه پیرهن در آوردن واجبه . ضمن اینکه من از آخرین فتوایی که از آیت الله مکارم شیرازی عرض می کنم ، فتواشون این بود که پیرهن در آوردن و لخت شدن و سینه زدن اشکال شرعی داره . به این اصلاً‌ کاری نداریم ، مقلدین آقای مکارم هم نباشند ، لخت می شیم و سینه می زنیم ، تو احیاهای شب جمعه هم در میاریم و سینه می زنیم و این تأیید رو هم از مقام معظم رهبری داریم . اشکالی ندارداونا که مقلدآقا هستند یا برخی مراجع دیگه .
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,077
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#13
۱۳۹۹-۵-۹، ۰۲:۳۹ عصر
حال کردن به جای کار کردن !
اما اینو خدمتتون عرض کنم که وقتی می خوایم برای عموم کار کنیم ، باید قید حال کردن رو بزنیم کارکنیم. می خوای حال کنی جلسه خصوصی هم داشته باش . ( مثل احیاهای شب جمعه ما ) ساعت یک شروع می کنیم تا سه ، مناجات ، روضه ، گریه ، سینه هم می زنیم . ما جوون رو درک می کنیم . احساسات جوان قابل تقدیره ، احساسات جوان را به پستی خواهی در مقابل معشوق من درک می کنم . احساسات جوان را به هیجان من درک می کنم . با همین جوانها هیجان داریم ، گریه هم می کنیم ، نعره هم می زنیم ، فریاد هم می زنیم ، پیرهنمون رو هم در میاریم ، لخت می کنیم ، سینه هم می زنیم ، نمی دونم هزار تا کارهای داغ هم انجام می دیم ، روضه هم می خونیم ، سبک هم می خونیم ، شور هم می گیریم ، واحد هم می زنیم ، خیال همه راحت ، بنده خودم مداحم . این آخوندی و منبر حاشیه مداحیه . من به مداحی علاقه دارم و این منبر برای اینه که مداحیم بهتر جا بیفته ؛ و عزیزانی که این نوار را می شنوند و یا الان هستند ، به جای اینکه گله کنند ، بیان یا بحث کنن یا بشینند فکر کنند ، ببینند به کجا می رسند . مخالفت ما با این فرهنگ بود نه با اشخاص . خیلی از این اشخاص نمی دونن ، سطح فرهنگیشون ، سطح سوادشون بالا نیست و دارن با این مرام کار می کنن .

توجه به فتواهای جدید.
ما این اعلام خطر را کردیم ، روش هم کار می کنیم تا به گوش همه برسه و فتواهای علما و مراجع برای ما سنده . بعضی از فتواها هست اما ببینید مراجع می ترسند در باب امام حسین (ع) فتوا بِدن . برخی از فتواهای قدیمی رو به رخ من نکشید ، من قبلاً اینا رو دیدم . فتوایی که مال مقام معظم رهبریه مربوط به چند سال پیش است . ببینید امروز چی می گن . فتواهایی که ما دیروز و پریروز از تمام مراجع گرفتیم بر چیزهایی که من گفتم صحه می گذاره .

عموم رادر نظر بگیرید.
در عموم این کارها رو نکنید ، در عموم صدای سگ در نیاورید ، در عموم نگید من سگم ، در عموم به صورتتون لطمه نزنید ، در عموم با صورت روی زمین نرید ، حواستون به دشمنهای خارجی باشه ، با فرهنگی که انسانها رو به تخدیر دچار می کنه مقابله کنید . نگذارید امام حسین (ع) همون بلایی سرش بیاد که سر امام زمان (عج) آمد . نگذار حجتیه بشود حسینیه . و مراقب باشید هر اشکی به درد نمی خورد . اشکی به درد می خوره که بعدش تو بهترین درس خون بشی ، بهترین کارمند بشی ، بهترین کسی بشی که در جامعه ات مؤثر باشی ، بهترین جهاد کن باشی ، بهترین پیرو ولایت باشی ، کسی باشی که برای جهان بتونی فکر کنی ، کسی باشی که از خودت و محوطه حال کردنت بیای بیرون کار کنی ، محوطه حال کردن و خلوتتو برای یک ساعت خاصی بگذاری . اوقاتت رو به بطالت نگذرانی . صبح تا شب نوار گوش ندی . پای سفره و تو ماشین و این ور و اون ور نوار گوش ندی ، همین طور همراش تکون و مکون نخوری و خیلی چیزهای دیگه . پای روضه که می شینی اشک داشته باشی ، گریه کنی ، اهل معرفت باشی ، شعردرست بخونی ، مداحی رو که می خوای بهش دل بدی تقواش رو چک کنی .
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,077
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#14
۱۳۹۹-۵-۹، ۰۲:۵۲ عصر
رعایت شأن مداحی.
بنده و سایر مداحان اهل بیت سعی کنیم ساده زندگی کنیم ، از پول پرستی بپرهیزیم ، مثل فقرا زندگی کنیم ، در سطح پایین مردم زندگی کنیم ، اگر از رقیه (س) دم می زنیم مثل رقیه (س) غذا بخوریم ، از غذاهای چرب،غذاهایی که گیر 90% مستمعینمون نمی یاد بپرهیزیم ، اهل چلوکباب و جوجه کباب و فلان و فلان از صبح تا شب نباشیم ، برای شکممون زندگی نکنیم ، درد رو احساس کنیم ، به خودمون سختی بدیم . سوار هواپیما که شدیم نگیم خسته شدم ، خجالت بکش . بنده اگه یه وقت بخوام اوقات فراغتم رو طی کنم می رم سوار هواپیما می شم که هیچ وقت نمی شم ، خسته شدم ، چکار کردی ؟ هواپیما سوار شدم اومدم ، منت هم سر مردم می ذاره ، آقا ما خسته شدیم ، عزیزم با هواپیما اومدی که ! یه مقدار عافیت طلبی رو از خودمون دور کنیم ، با رنج خو بگیریم ، دردمند باشیم ، این جملات خیلی مهمه . کلمات کلیدیه ، اون مداحی می تونه بسوزونه که خودش اهل درد باشه . اون مداح
می تونه از سختی های زینب (س) بگه ، که سختی کشیده باشه ، شکمشو بتونه کنترل کنه ، چشمشو بتونه کنترل کنه ، زبانش رو بتونه کنترل کنه و شما جوان های عزیز ، خواهر و برادرش ، " آواز دهل شنیدن از دور خوش است " مطلب رو گرفتید ؟ هیچ کس از ما و همکاران ما معصوم نیستند ، ملائکه نیستند ، قطبت العارفین نیستند ، اینها رو برید در منازل آیت الله بهجت و مقام معظم رهبری و آیت الله فلان و فلان پیدا کنید . خیلی از ماها اسیر هوای نفسیم ، خیلی از ماها بنده شهرتیم ، خیلی از ماها بنده ریا هستیم ، خیلی از ماها خوندنامون ، گفتنامون با عملکردامون با زندگیمون فرق می کنه ، با دو تا شنیدن و صحبت کردن از ما رویا در ذهن خودت نساز ، خوبهای ما و گلها ی ماهم خار دارند ، هیچ انسانی بدون نقص نیست و به نزدیک شدنِ به خیلی ازماها و امثال بنده ،‌شما ممکن است از دین زده بشید ، بشین استفادتو کن ،‌ برو . نمی خواد دور من بگردی ، دور هیچ کدوم از ما نمی خواد بگردی ، نمی خواد دست و پای منو ببوسی ، دست بکشی و تبرک کنی ، هیچ کدوم از ما اهل تبرّک دادن نیستیم ، خیالت راحت . این که دارم می گم از قول همه دارم می گم ،‌ بعضیاشون از بُعد تواضعشونه حرفشون، بعضیاشون واقعا قابل تبرکند . اما تو اینجوری برخورد نکن ،‌ ما رو خراب می کنی ،‌ تو که اینجوری برخورد می کنی من فکر می کنم کسی شدم ، احساس نمی کنم که آقا هیئتی که منو دعوت می کنه بنده به اون هیئت بدهکارم . چون من یک ساعت صحبت می کنم ، اون بدبخت یک ماه بدون پول دویده ، بدون هیچ چشم داشت مادی ، شهرتشو من دارم می برم ، محبوبیتش رو من می گیرم ، اون بدبخت اومده زمینه ساز شهرت و محبوبیت من در یک شهرستانی شده . من به اونها بدهکارم . اگه یه وقتی می بینم که تو زحمت افتاده به خاطر من، من باید خجالت بکشم ، نه اینکه طلبکار باشم . من باید دست اونها رو ببوسم نه اینکه توقع داشته باشم که بی احترامی به من نکنن . نمی دونن شأن مداح اهل بیت چیست ؟ اگر مداح اهل بیت شأن دارد اون مداحی شأن دارد که می داند شأن ندارد ، اونی که فکر می کنه خودش شأن داره ، هیچ شأنی نداره . عنایت کردید .

سخن آخر:
دوستتون دارم که دارم اینجوری می گم ، به همه خواننده ها هستم ، من خاک پای همشون هستم ، از همشون پایین ترم . اما نمی تونم ببینم فرهنگ آقامون داره به انحراف کشیده می شه و نمی تونم ببینم در درگاه آقامون ما نوکرها می خوایم آقایی کنیم ، سروری کنیم . مگه نمی گی در درگاه آقامون سگی ، سگ که اینقدر خودشو نمی گیره . تا حالا دیدی سگ با هواپیما بیاد و بگه خسته شدم ، ان شاءالله خدا ما را اهل فهم و فکر در درگاه اهل بیت قرار بده ، هر چقدر ارادت دارید به آقا امام حسین (ع) و دوست دارید که دستگاه امام حسین از این مباحث تهی بشه ، صلواتتون رو غرا و کوبنده بفرستید .
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,077
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#15
۱۳۹۹-۵-۹، ۰۲:۵۴ عصر
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چه کار فرهنگی در هیئت انجام دهم؟ ADMIN 0 371 ۱۳۹۹-۵-۳، ۱۲:۰۷ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  امور فرهنگی هیئت ها در محرم ADMIN 4 3,804 ۱۳۹۸-۵-۱۵، ۰۷:۴۹ عصر
آخرین ارسال: ADMIN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('11180')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.