مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › فجازی › قرارگاه فرهنگی افسران آتش به اختیار › ایده، خلاقیت و تجربیات فرهنگی v
« قبلی 1 2 3 4 5 … 12 بعدی »
› ویژگی های یک سرگروه موفق

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
  [ مشاوره فردی] ] چطوری زندگیمو حفظ کنم جدا ... Rose محمدی پور مشاوره خانواده و ازدواج
  لیست لوازم مورد نیاز برای اتاق خواب عروس و دا... zizi_mg سایت_سوربان بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
906
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9482
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
Jcicucfufuf دیروز
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷
Pepko_Akrapovik ۳-۱۱
atisalimi ۳-۷
conexbaron ۳-۶
asra_mehrabi ۳-۴
Bahar_Aseman ۳-۲

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | شاه دزد
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ویژگی های یک سرگروه موفق

ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۴، ۰۱:۵۶ عصر
برگرفته از نشریه تربیتی، بصیرتی صالحین:
- همه حرکات گفتار و کردار خودم را مراقبت می کنم، چرا که من در جایگاه یک الگوی خوب برای اعضای حلقه ام قرار گرفته ام. 
- می دانم که کیفیت یعنی ایجاد بستری مناسب جهت تربیت انسان های صالح.
- اگر می خواهم حلقه تربیتی با کفیت داشته باشم. باید خودم با کیفیت شوم پس برای رشد معنوی تربیتی و بصیرتی خودم برنامه ریزی و همت می کنم.
- باید آنقدر معنویت خودم را زیاد کنم که معنویت از من به بقیه اعضاء حلقه ام سرایت کند.
·        به این نکته مهم توجه دارم که سرگروه باید به صورت ثابت و حداقل سه سال با اعضای حلقه باشد و تغییر در سرگروه با اهداف گروه تربیتی تضاد دارد.
·        می دانم که باید برای حلقه تربیتی خود سیر و برنامه مشخصی داشته باشم و از موازی کاری و پراکندگی بپرهیزم.
·        برای همه ایام سال برنامه مستمر دارم و در هر فصل بسته به شرایط مکان و زمان برنامه حلقه ام را تغییر می دهم.
·        به اتفاق اعضاء حلقه ام در برنامه های مسجد از جمله تلاوت قرآن بعد از نماز، دعای کمیل، ندبه، توسل و سایر مراسمات مسجد شرکت می کنم.
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
سپاس ها 246
۱۳۹۹-۱۰-۴، ۰۱:۵۷ عصر
·        برای بهینه سازی برنامه ها، مشکلات و موانع حلقه ام را با مربی ام مطرح و از وی مشورت می گیرم.
·        می دانم که کلیه برنامه های حلقه ام باید در راستای تربیت کردن متربیان باشد. لذا در تمامی برنامه های حلقه ام حتماً یک یا چند هدف تربیتی را دنبال می کنم، مثلاً در فوتبال: صداقت، در شنا: طهارت، در اردو: برنامه ریزی و جماعت.
·        حلقه ام را با نام زیبای یکی از ائمه یا یکی از شهدای محل نامگذاری کرده ام.
·        زمان حلقه ام را طوری تنظیم می کنم، از نماز شروع شود یا به نماز ختم شود.
·        معمولاً مدت زمان حلقه ام را بیش از یک ساعت قرار نمی دهم و مدت زمان صحبت کردن من در حلقه ام بیشتر از 20 دقیقه نمی باشد.
·        هیچگاه برنامه ای را نیمه کاره رها نمی کنم.
·        حلقه ام را متنوع اجرا می کنم. به طوری که هیچگاه بچه ها نتوانند پیش بینی کنند حلقه به چه طریقی اجرا می شود.
·        در قسمت ثابت حلقه ام، قرائت قرآن و نکته تفسیری؛ یک حدیث اخلاقی، یک مسئله احکام، سخنی از ولایت و خاطره ای از شهدا را قرار داده و جهت تنوع و مشارکت متربیان، هر جلسه چند نفر را مسؤول اجرای موارد ذکر شده می نمایم.
·        در پایان حلقه یا ابتدای آن یک یا دو دقیقه دعای فرج یا فرازهایی از زیارت ائمه را با بچه ها زمزمه می کنم.
·        در قسمت غیر ثابت حلقه ام، پس از مطرح کردن موضوع جلسه، درباره موضوع از بچه ها سوال می پرسم، سپس فرصت می دهم آنها با مشورت و فکر، سؤالات را پاسخ داده و در پایان جمع بندی و نتیجه گیری می نمایم.
·        به خودم عادت می دهم که چهره ای متبسم، ظاهری آراسته و معطر داشته باشم.
پاسخ
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
سپاس ها 246
۱۳۹۹-۱۰-۴، ۰۱:۵۸ عصر
·        همه حرکات گفتار و کردار خودم را مراقبت می کنم، چرا که من در جایگاه یک الگوی خوب برای اعضای حلقه ام قرار گرفته ام.
·        این جرأت را به خودم می دهم که، در مقابل سوالات بچه ها بتوانم بگویم نمی دانم، می پرسم و جوابش را برایتان می آورم.
·        باید یاد بگیرم که هیچ وقت از کوره در نروم و عصبانی نشوم و اگر همه خشمگین شدم سکوت کنم.
·        در هنگام مواجه شدن با رذایل اخلاقی حلقه ام، طوری وانمود می کنم که انگار اصلاً متوجه نشدم و سپس مورد را جهت حل ریشه ای با مربیم در میان گذاشته و به صورت کاملاً غیر مستقیم و نامحسوس، برای رفع آن عمل می کنم.
·        با والدین اعضای حلقه ام، ارتباط مستمر دارم و نقاط مثبت اعضای را در مقابلشان به والدین آن ها یادآوری می کنم، مشکلات آنها را به صورت مخفیانه به اطلاع والدین می رسنم.
·        اگر به زیارت یا مسافرت می روم، با اعضای حلقه ام خداحافظی کرده و هنگام برگشت برای آنها سوغانی بیاورم هرچند کوچک.
·        هرچند وقت یکبار به اتفاق اعضای حلقه ام، در برنامه های عمومی مانند نماز جمعه، راهپیمایی و سایر مراسمات مذهبی شرکت می کنم.
·        با در نظر داشتن شخصیت افراد، استعدادهای آنها را شناخته، با تشویق و ترغیب فرد، اطلاع رسانی و تشویق والدین و برنامه ریزی، موجب شکوفایی استعدادهای آنها می شوم.
·        به خودم عادت دهم که نگاه ها، رفتارها، صحبت ها و افعالم با همه اعضای حلقه ام یکسان باشد، اگر هم کسی را می خواهم تشویق کنم فقط در جمع بچه ها و با ذکر دلیل تشویق کنم.
·        برای تقویت اطلاعات دینی و تربیتی خودم، ماهیانه در حلقه سرگروه ها شرکت می کنم.
·        در ارتباط با اعضای حلقه ام، مواظب هستم، آنها را به خودم وابسته نکنم، بلکه به مسجد و پایگاه وابسته کنم.
·        شبهاتی را که اعضای حلقه ام مطرح می کنند را، با دقت شنیده و به صورت منطقی و شفاف آنها را رفع می کنم، اگر هم نتوانستم یا فرد قانع نشد، با مربیام مشورت می کنم و دوباره جهت رفع آن اقدام می کنم.
پاسخ
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چگونه سرگروه موفقی باشیم؟ ADMIN 0 689 ۱۳۹۹-۵-۸، ۰۸:۱۸ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  ویژگی های مربی ADMIN 4 834 ۱۳۹۹-۵-۷، ۰۷:۳۶ عصر
  ویژگی های یک مربی ADMIN 1 1,594 ۱۳۹۹-۲-۲۹، ۰۲:۱۵ عصر
  درباره روز کتاب | واکاوی تجربیات موفق دنیا در ارتقای فرهنگ کتابخوانی ADMIN 0 869 ۱۳۹۸-۹-۱۱، ۰۳:۲۲ صبح

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('11705')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.