۱۳۹۹-۱۰-۵، ۰۸:۱۵ صبح
«تابناک باتو» هرچند درست کردن برنج کار راحتی بهنظر میآید اما بسته به نوع و اندازه برنجی که انتخاب میکنیم ممکن است کوفته، نرم یا خمیری شکل شود و به اصطلاح وا برود. برای جلوگیری از این اتفاق راههای مختلفی هست که بتوانیم برنج را در بهترین حالت ممکن درست کنیم.
۱. اولین نکته این است که برنج را با آب و نمک خیس کنید. یک ظرف متناسب با تعداد پیمانههای برنج انتخاب کنید و بعد از شستن برنج آن را با آب داخل ظرف بگذارید و به اندازه تعداد پیمانهها یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و ۴، ۵ ساعت کاری با آن نداشته باشید. بهعنوان مثال اگر ۴ پیمانه برنج داشتید باید ۴ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. البته این میزان نمک برای وقتی است که میخواهید برنج را آبکش کنید. برای برنج کته باید به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب و سر قاشق چایخوری نمک بریزید.
۱. اولین نکته این است که برنج را با آب و نمک خیس کنید. یک ظرف متناسب با تعداد پیمانههای برنج انتخاب کنید و بعد از شستن برنج آن را با آب داخل ظرف بگذارید و به اندازه تعداد پیمانهها یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و ۴، ۵ ساعت کاری با آن نداشته باشید. بهعنوان مثال اگر ۴ پیمانه برنج داشتید باید ۴ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. البته این میزان نمک برای وقتی است که میخواهید برنج را آبکش کنید. برای برنج کته باید به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب و سر قاشق چایخوری نمک بریزید.