۱۳۹۹-۱۰-۱۱، ۱۲:۱۷ عصر
زینب سلیمانی، دختر شهید سپهبد قاسم سلیمانی در گفتوگو با شبکه المیادین گفت: من از مریدان شهید سلیمانی در این راه و خط مشی هستم، پدرم روابط متمایزی با ما داشت و من فرزند کوچک خانواده بودم و نسبت به دیگر اعضای خانواده وقت بیشتری را با پدرم می گذراندم. پدرم به خانواده های شهدا اهمیت زیادی می داد، نگران آن ها بود و دوست داشت مشکلاتشان را حل کند و من واسطه میان آن ها بودم.
وی گفت: حاج قاسم یک فرمانده نظامی میدانی قوی بود که از کاریزمای بسیار قوی برخوردار بود و به شکل قابل توجهی باهوش بود.پدرم قلب بسیار مهربان ودلسوزی داشت و به نظر من دلیل موفقیت هایش همین قلب مهربان بود.پدرم تنها یک فرمانده نظامی و سیاسی نبود که فقط کار فرماندهی انجام دهد و دستور صادر کند بلکه او در دل های مردم نفوذ کرده بود.
وی گفت: حاج قاسم یک فرمانده نظامی میدانی قوی بود که از کاریزمای بسیار قوی برخوردار بود و به شکل قابل توجهی باهوش بود.پدرم قلب بسیار مهربان ودلسوزی داشت و به نظر من دلیل موفقیت هایش همین قلب مهربان بود.پدرم تنها یک فرمانده نظامی و سیاسی نبود که فقط کار فرماندهی انجام دهد و دستور صادر کند بلکه او در دل های مردم نفوذ کرده بود.