مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
« قبلی 1 … 11 12 13 14 15 … 26 بعدی »
› [ مشاوره فردی]  اطلاعاتی درباره عشق و دوستی بین جوانان

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  Cr-K CAESAR II 15.1 (2026) – Affordable Softw... Teresa11 Teresa11 آثار و مفاخر
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
برترین امتیاز گیرندگان
907
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
Teresa11 دیروز
AlexandraM ۵-۲۸
Mehdi_Mohammadi ۵-۲۸
PRVWilhelm ۵-۲۷
UNKGarnet ۵-۲۷
Jcicucfufuf ۵-۲۶
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | دانلود اپلیکیشن کارتابل
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ مشاوره فردی]  اطلاعاتی درباره عشق و دوستی بین جوانان

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
***
امتیاز: 2,481
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۹
محل سکونت: atamalek.ir
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۲۳ صبح
1. دو جنس علاقه مند به هم می توانند باهم محرم شوند؟

2. چرا ما جوانان از اطلاعات مثبت ارتباط با هم نباید آگاه شویم؟رفت وآمد باید چگونه باشد؟
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
***
امتیاز: 2,481
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۹
محل سکونت: atamalek.ir
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#2
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۲۳ صبح
با سلام و سپاس
امام علي(ع) فرمود:‌ "اتّقوا معاصى الله فى الخلوات فإنّ الشاهد هو الحاكم؛(1) از گناه كردن در خلوت بپرهيزيد، زيرا آن كس (خدا) كه شاهد است ( روز قيامت) حاكم و قاضى خواهد بود".
امام كاظم(ع) فرمود: " حضرت مسيح به اصحاب خود فرمود:‌ گناهان كوچك كه انسان آن ها را به حساب نمي آورد از مكر هاى شيطان است. شيطان آن ها را پيش چشم شما كوچك جلوه مى دهد و كم كم آن ها زياد مى شود و شما را احاطه مى كند".(2)
انسان مؤمن مخصوصاً جوانان كه زمينه رشد كمالات در آنان بيشتر است، بايد با پيمودن طريق صداقت و پاكي، به قلّه كمالات دست بيابند و به جايى برسند كه خدا به ملائكه اش به واسطه او افتخار كند.
محرم شدن با جنس مخالف از طریق عقد ازدواج صیغه عقد دائم یا موقت)  صورت می گیرد که باید با اجازه پدر دختر انجام گیرد.
مقصود از اطلاعات مثبت ارتباط در سوال چیست ؟ به نظر شما بین دختر و پسر جوانی که در اوج غریزه جنسی قرار دارند ، چه نوع اطلاعات مثبتی در ارتباط شان می تواند رد و بدل شود. آیا وجود آمار گسترده ناهنجاری های اخلاقی ، روابط نامشروع در محیط های ارتباط آزاد جوانان کافی نیست که در مورد آنچه که اطلاعات مثبت می دانیم ، کمی بیشتر تامل کنیم.
البته رفت و آمد با یکدیگر با حفظ حدود شرعی اشکالی ندارد که بخشی از آن درپاسخ ذکر شد ، اما باید توجه داشت که نفس اماره از یک سو و شیطان از سوی دیگر در کمین است و گاهی یک رابطه بسیار ساده در ابتدا به مراحلی می رسد که حتی دو جوان نیز اختیار ترک آن مرحله و آلوده نشدن به گناه را ندارند ؛ پس نباید در باز کردن آن سرچشمه رابطه دختر و پسر جوان حساس بود.
واقعيت آن است كه غريزه جنسي از نيرومندترين غرايز در وجود انسان است كه بسياري از رفتارهاي انساني را شكل مي دهد و به گونه هاي مختلف ظهور و بروز دارد. اسلام كه يك مكتب جامع است و مى خواهد مردان و زنان مسلمان ,از يك طرف روحى آرام و اعصابى سالم و چشم و گوشى پاك داشته باشند تا بتوانند قله هاى رفيع انساني و رستگارى را فتح نمايند و از طرف ديگر به نيازهاي غريزي و فطري خود نيز دست يابند ، بنابراين با حساسيت ويژه , اما واقع بينانه و لحاظ كردن طبيعت و اميال درونى و خواسته هاى نفسانى انسان , قوانين و احكامى را جهت حفظ و نگه دارى فرد و جامعه در خط اعتدال و ميانه روى وضع كرده است . از جمله آن احكام ، چگونگي ارتباط با جنس مخالف است .اينها همه به سبب اين است كه اسلام از جانب كسى براى هدايت انسان ها فرستاده شده است كه خالق فطرت وغريزه با تمامى استعدادهاى بهينه و ذخيره شده در انسان است .  بنابراين هر عاملى كه موجب تحريك انگيزه هاى شهوانى در جامعه گردد و به آرامش روحى و روانى و عفت عمومى , صدمه وارد كند, موردتأييد اسلام نيست . اسلام مي خواهد انواع لذت هاي جنسي در محيط و درون خانواده شكل گيرد واز اين طريق آرامش روحي و رواني و پيوند هاي عاطفي نيز برقرار بماند و با طرح آن در محيط جامعه به پيوند خانواده و اجتماع نيز آسيب وارد نشود .
امیدواریم که در سوال بعدی منظورتان را از اطلاعات مثبت بیان نمایید ، تا بهتر بتوانیم با هم سخن داشته باشیم و نظر خود را بیان داریم.
موفق باشید.
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ مشاوره فردی]  مشاوره میخواستم درباره موضوع خانواده هانا عطیمی 1 527 ۱۴۰۱-۱۱-۱۴، ۰۲:۱۴ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  [ مشاوره فردی]  اطلاعاتی درباره صیغه محرمیت و روابط آزاد قبل ازدواج مشاورانه 1 735 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۸:۱۷ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('12053')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.