مشاوره خانواده رایگان عطاملک
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • رادیو عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

مشاوره خانواده رایگان عطاملک › حیات طیبه › سمت خدا › انقلاب اسلامی / دفاع مقدس / مدافعان حرم v
« قبلی 1 2 3 4 5 6 … 11 بعدی »
› سرنوشت دور از ذهن برخی نوه‌های امام خمینی

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سرنوشت دور از ذهن برخی نوه‌های امام خمینی

ADMIN آنلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 469 بار در 377 ارسال
۱۴۰۰-۳-۱۲، ۰۴:۳۵ صبح
به گزارش مشرق به نقل از قانون،همسر حاج مصطفی خمینی، دختر مرتضی حائری است. خدیجه ثقفی، همسر امام خمینی(ره) درباره اینكه چگونه این وصلت صورت گرفته است، می‌گوید: «یک وقت شایع شد كه با آقا مرتضی حائری وصلت كرده‌ایم‌، به‌طوری كه مصطفی می‌گوید: وقتی آقای حائری از صحن حرم بیرون می‌آید، رفقا می‌گویند كه پدر زنت آمد. این شایعه به گوش آقا رسیده بود و یک شب آقا از من پرسید كه دختر آقای حائری را دیده‌ای‌؟ من هم كمی توضیح دادم‌. آقا گفت‌: چطور است این دروغ را راست كنیم‌؟ گفتم كه هرطوری صلاح می‌دانید. فردا صبح هم آقا پیغام فرستاده بود و ظهر، آنها جواب داده بودند و باز آقا پیغام داده بود كه همان شب بروند برای صحبت‌؛ بعد به ما خبر دادند كه مردها رفته‌اند و ما زن‌ها هم بعداً رفتیم و قرار عقد گذاشته شد.» این عقد در 24 سالگی سید مصطفی خمینی و در تاریخ 17 فروردین 1333 صورت گرفت.

معصومه حائری در طول این سال‌ها هیچ علاقه‌ای به حضور در عرصه‌های رسانه‌ای و اجتماعی نداشته است و از این نظر در نقطه مقابل دیگر عروس امام خمینی، فاطمه طباطبایی قرار می‌گیرد. خبرنگار قانون سعی كرد به بهانه هفتاد و پنجمین سالگرد رحلت پدربزرگ او، آیت‌الله شیخ عبدالكریم حائری یزدی و نیز سالگرد شهادت همسر، با او مصاحبه‌ای كند اما پس از پیگیری فراوان متوجه شد خانم حائری كسالت پیدا كرده‌اند و برای استراحت نزد دختر خود، خانم مریم خمینی در سوئیس رفته‌اند.

اولین فرزند وصلت معصومه حائری و مصطفی خمینی دختری به نام محبوبه بود كه به جهت ابتلا به مننژیت درگذشت. مریم خمینی دومین دختر حاج مصطفی خمینی است. تحصیلات دكترا دارد و مدتی در دوبی و اكنون در سوئیس به شغل پزشكی مشغول است.

تنها پسر مصطفی خمینی، حسین نام دارد. او از ابتدای انقلاب به فعالیت‌های سیاسی پرداخت، فعالیت‌هایی كه با خط انقلابیون پیرو خط امام زاویه داشت و اینگونه شد كه امام خمینی به او نامه نوشت و به او گوشزد كرد كه جوانى براى همه خطرهایى دارد كه پس از گذشت ایام انسان متوجه مى‏‌شود. امام خمینی(ره) همچنین در این نامه نوشت: «من میل دارم كسانى كه به من مربوط هستند در این كوران‌هاى سیاسى وارد نشوند. من امید دارم كه شما مجاهدت در تحصیل علوم اسلامى، با تعهد به اخلاق اسلامى و مهار كردن نفس امارة بالسوء، براى آتیه مورد استفاده واقع شوى. من علاوه بر نصیحت پدرى پیر به شما امر شرعى مى‌ كنم كه در این بازی‌هاى سیاسى وارد نشوى و واجب شرعى است كه از این برخوردها احتراز كنى. من به شما امر مى‏كنم كه به حوزه علمیه قم برگرد و با كوشش به تحصیل علوم اسلامى- انسانى بپرداز. از خداوند تعالى توفیق شما و همه محصلین را خواستارم».

حسین خمینی، پسر 46 ساله آیت‌الله مصطفی خمینی، بعد از فوت امام(ره) هم وارد سیاست شد و حتی در سال 1383 به ایالات متحده آمریكا و عراق سفر كرد و دیدارهایی هم در آن كشور داشت اما از سال 1384 به كشور برگشته است و اكنون در قم زندگی می‌كند.

مصطفی خمینی فرزند دیگری هم داشت كه یورش ناگهانی مأموران ساواک در روز 13 دی 1343 به منزل امام برای دستگیری حاج آقا مصطفی سبب ترس و وحشت همسر او شد كه با سقط جنین و از بین رفتن فرزند چهارم ایشان همراه بود.
شبکه اجتماعی ویترین

]دانلود از مایکت[
  | 
]دانلود از کافه بازار[

قرائت صلوات و فاتحه برای پسر عمویم
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط

بنر تبلیغاتی ویترین

« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وعده آب و برق مجانی امام خمینی آیا واقعیت دارد؟ + ویدیو و صوت مستند ADMIN 0 1,341 ۱۴۰۰-۱۱-۱۳، ۰۸:۱۹ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  وصیت نامه امام خمینی + متن،صوت و فیلم ADMIN 5 1,828 ۱۴۰۰-۱۱-۲، ۰۳:۰۷ عصر
  چرا امام خامنه‌ای مظلوم است، مگر چه فرقی با امام خمینی دارد؟ ADMIN 0 1,094 ۱۴۰۰-۱۰-۳۰، ۰۶:۵۷ صبح
  سخنان جدید امام خامنه ای درباره جنگ نرم + کلیپ ADMIN 0 893 ۱۴۰۰-۷-۵، ۰۴:۱۵ عصر
  نظر حضرت آقا درباره دانشگاه امام صادق علیه السلام ADMIN 0 1,202 ۱۴۰۰-۶-۳، ۰۵:۱۲ صبح
  سردار سلیمانی خاطره‌ای حیرت انگیز از مرام امام خامنه‌ای را نقل میکند ADMIN 0 1,269 ۱۴۰۰-۵-۱، ۰۷:۱۲ صبح
  پیام امام خامنه‌ای به مناسبت نوروز 1400 / دسته بندی شده ADMIN 6 2,188 ۱۴۰۰-۱-۲۱، ۰۷:۵۸ صبح
  جمله بیادماندنی امام خامنه‌ای در سال 99 ADMIN 3 1,546 ۱۳۹۹-۱۲-۲۷، ۰۷:۱۸ عصر
  صوت سخنرانی امام خمینی 12 بهمن در بهشت زهرا + متن ADMIN 0 1,149 ۱۳۹۹-۱۱-۹، ۰۳:۲۲ عصر
  چرا تصویر امام و رهبری در آمریکا ممنوع است؟ ADMIN 0 1,549 ۱۳۹۹-۷-۴، ۰۳:۳۵ عصر

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
بارگذاري مجدد
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  آخرين ارسال کننده انجمن
  صبح غریب | دل نوشته هایم ▼ ۸-۵, ۱۰:۴۸ ADMIN مجازیست
  [ مشاوره فردی] ] رابطه ... ▼ ۷-۳۰, ۰۹:۱۳ daneshi مشاوره خانواد...
  ستاد سایبری آیت الله رئیس... ▼ ۷-۳۰, ۰۹:۰۱ daneshi گفتگوی ایرانی...
  [ همسرداری ] مشاوره لا... ▼ ۷-۱۶, ۰۱:۵۰ ADMIN مشاوره خانواد...
  [ همسرداری ] زندگی با ... ▼ ۶-۳۱, ۱۳:۱۹ ملایجردی مشاوره خانواد...
  [ همسرداری ] اختلاف با... ▼ ۶-۱۹, ۲۰:۰۴ محمدی پور مشاوره خانواد...
  [ همسرداری ] خیانت همس... ▼ ۵-۱۵, ۰۲:۲۸ بانو مشاوره خانواد...
  همکاری مارگو رابی و تیم ب... ▼ ۵-۵, ۱۴:۴۳ niloofarmajdi هنر
  [عشق و ازدواج] همسر دوم ▼ ۵-۲, ۰۶:۵۲ محمدی پور مشاوره خانواد...
  [تولید انجمن] مرکز نیکوکا... ▼ ۴-۲۵, ۱۲:۴۷ ADMIN اخبار شهرستان...
  [ مشاوره فردی] ] سختگیر... ▼ ۴-۱۳, ۱۹:۱۴ bazkoni مشاوره خانواد...
برترين سپاس شده ها
ADMIN 469
~~sara~~ 187
tanaz22 166
kabootar 159
sarah 142
جديدترين کاربران
hanieh2020 امروز
ghesar ۸-۲۲
faezeyaya ۸-۲۲
paksima ۸-۲۱
Pouya1999 ۸-۲۱
بيشترين پاسخ ها
  اخبار انتخابا... 334
  رمان واقعی نس... 172
  ستاد سایبری آ... 160
  رمان سفر به د... 146
  دانلود سخنران... 143
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9503
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
بيشترين بازديدها
  آموزش رایگان ... 89289
  اموزش فعالیت ... 56275
  خاطرات یک دخت... 55722
  اخبار انتخابا... 52219
  دانلود کتاب م... 47351
برترين اعتبارگيرنده ها
ADMIN 254
kabootar 142
dayana 122
~~sara~~ 118
sarah 105

بنر تبلیغاتی ویترین
مرورگر شما این فایل صوتی را پشتیبانی نمی‌کند.

• صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی