۱۴۰۰-۵-۱۴، ۰۵:۰۰ عصر
نظر یکی از بینندگان این کلیپ
میخوای زیر و بم قضیه رو کلا تشریح کنم؟
شاید حرفم طولانی به نظر برسه اما نکات بسیار مهم و دقیقی رو عرض میکنم و همش رو خلاصه میکنم.
اولا :
این وضعیت میراث منحوس رژیم طاغوت پهلوی هست....انقلاب اسلامی اومد وضع رو درست کنه اما...بخش کوچکی از جامعه که عاشق تمدن غربی آمریکایی انگلیسی شده بودند دست به کار شدند و افرادی مثل هاشمی رفسنجانی و محمدخاتمی و حسن روحانی که صبغه فکری غربگرا داشتند رو جلو انداختند و عامه مردم رو فریب دادند و به قدرت دست پیدا کردند...................اونها با روش غلط خودشون یعنی « پول سالاری ، توسعه ناعادلانه و نامتوازن و رانتی و انحصاری و توزیع نشده » سبب شدند که انقلاب در بعضی زمینه ها درجا بزنه و کمتر موفق بشه.
( در زمینه اقتصاد و معیشت محرومین و حل آسیبهای عمیق اجتماعی )
..
هاشمی رفسنجانی و محمدخاتمی و حسن روحانی مجموعا بیست و چهار سال قدرت رو در دست داشتند.
اونها خواسته یا ناخواسته نگذاشتند انقلاب ، مسیر موفقیت رو با سرعت طی کنه.
دقیقا مثل سرعتگیر عمل کردند.
ایجاد مانع کردند.
احمدی نژاد در دوره ریاست خودش ، جهتگیری کلی درستی داشت.
یعنی نسبتا استکبارستیز بود و این «جهتگیری کلی درست» ، بهش کمک کرد تا مدیریت بهتر و موفق تری در جامعه ایرانی داشته باشه
( این نکته به ویژگی ذاتی ملت ایران و جامعه ایرانی مربوط میشه که ذاتا با اسلام سنخیت داره)
ولی احمدی نژاد نقص داشت و کامل نبود و نتونست خرابی به جا مانده از هاشمی و خاتمی رو درست کنه..... فقط فرآیند عقبگرد رو متوقف کرد و مقدمات فرآیند پیشرفت رو فراهم کرد.
..
اما روحانی سال 92 اومد مجددا فرآیند عقبگرد رو مجددا آغاز کرد.
..
من ذاتا تا حدی غربزده هستم چون اینطوری تربیت شدم ولی خوشحالم که به روحانی رای ندادم.
در قلبم از روحانی خوشم میومد ولی دیدم کار درستی نیست که بهش رای بدم.
بهش رای ندادم.
چون میدونم هر کسی باید به وجدان، پاسخگو باشه.
..
..
یک نکته .
در سالهای ابتدایی و میانی دهه شصت که آیت ا...خامنه ای ریاست جمهور بود مقدمات یک تحوّل اساسی و اسلامی در سیستم اداری کشور فراهم شده بود که تنها راه حل مشکلات و تکمیل موفقیت های انقلاب اسلامی بود اما متاسفانه امام رحلت کرد و اکثریت مردم که به حال و هوای مرموز و اسرارآمیز قطنامه 598 گرایش پیدا کرده بودند و حال و هوای جهاد رو از دست داده بودند به هاشمی رفسنجانی رای دادند.
هاشمی، رئیسجمهور شد و همه رشته ها رو ناخواسته، پنبه کرد.
..
هاشمی رفسنجانی، مساله تحوّل در سیستم اداری کشور ( تحول اساسی و اسلامی و درست ) رو کلا منتفی کرد و یک عقبگرد ملایم و درجه به درجه رو ناخواسته آغاز کرد.
عقبگردی که سیستم اداری رو از همه لحاظ ، به سمت ویژگیهای سیستم اداری زمان پهلوی سوق میداد.
..
مشکل هاشمی رفسنجانی و محمدخاتمی و حسن روحانی و تا حدودی احمدی نژاد ، در یک کلمه این بود:
« عدم شکلدِهی فرهنگ سیاسی و فرهنگ مدیریتی بر اساس فرهنگ کارآمد اسلام ( فرهنگ مدیریت جهادی مردمی اسلامی)»
..
..
هاشمی و خاتمی و روحانی ، خطا و خطیئه بزرگی مرتکب شدند.
من در زندگی شخصیم حقانیت یک حدیث رو تجربه کردم چون ویژگی شخصی خودم رو بیان میکنه.
حدیث : « حبّ الدنیا رأس کل خطیئه»
( معنا : « علاقه دنیوی ، سر همه خطاهاست.» )
من همین مشکل رو داشتم و هنوزم دارم.
فکر میکنم هاشمی رفسنجانی هم همین مشکل « حبّ الدنیا»( علاقه دنیوی) رو داشت.
خیلی ها مبتلا به این مشکل هستن.
این ریشه همه خطاهاست.
در قرآن هم به این موضوع در چندجا به نحو خاصی، اشاره شده.
برای مدیران و مسئولان جامعه، داشتن این حالت قلبی، جایز نیست مگراینکه همه افراد جامعه، اینطوری باشند و چاره ای جز انتخاب مسئولان حبّ الدنیوی نباشه.
..
با یک بزرگی درد دل میکردم.
بهم گفت بیماری « حبّ الدنیا» فقط با یک چیز درمان میشه. چیزی که بهش گفته میشه :
« حبّ الشهادت» ( عشق به شهادت)
« حبّ الشهادت» اسمهای دیگری هم داره :
« حبّ الله»
« حبّ الرسول(ص)»
« حبّ الولی(ع)»
« حبّ الوصی(ع)»
« حبّ الامام(ع)»
« حبّ القرآن»
..
..
خلاصه:
روش رئیسی بهترین روشه :
« تغییر و تحوّل عادلانه ، توسعه عادلانه و متوازن و توزیع شده و عمومی و مردم پایه ، طبق الگوی مردم سالاری دینی و فرهنگ مدیریتی جهادی اسلامی ( شبیه الگوی مدیریتی موکبهای اربعینی) ».
این روش با حضور فعالانه مردم در صحنه اداره جامعه اتفاق میفته و تنها راه موفقیت جامعه هم همین روش هست. شرحش مفصله.
..
حرف آخر:
خبرهایی در دست دارم که دشمنان به طور جدی، آرزوی ترور کردن افرادی مثل رئیسی رو در سر میپرورانن.
گرای این کار رو منافقین و آلبانی نشین ها به آمریکا و رژیم صهیونیستی و به رژیم سعودی، دادن.
این آرزو رو بر زبان جاری کردن.
اگر ضعف نشون بدید
( مثلا اینکه با عجله و با سر شیرجه بریم در مذاکرات ، و امثال این کارها که دشمن ازش برداشت میکنه که ایران ضعف داره ) ، در اون صورت ممکنه دشمنان « آرزو»ی خودشون برای « ترور» اشخاص خدمتگذار رو تبدیل به « تصمیم» کنن.
نباید گذاشت این تبدیل اتفاق بیفته.
از ما گفتن.
باید قدرت نشون بدید.
تحرکاتی مشاهده میشه.
مثلا اینکه آلمان اخیرا جدیدترین و پیشرفته ترین فناوری های خودش رو در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده.
رژیم صهیونیستی از این فناوری جدید برای ترور کردن افراد، استفاده میکنه.
رژیم سعودی هم کمک مالی و بودجه ای برای توسعه فناوری های تروریستی نوین توسط صهیونیستها ، ارائه میکنه.
شهید دکتر محسن فخری زاده رو هم با یکی از همین فناوری های جدید خودشون ترور کردن.
.
بیست و چهار ساعته مراقب رئیسی و امثال ایشون باشید.
خصوصا بحث روشهای نوین ترور بیولوژیکی.
سازمان پدافند غیرعامل باید یگان حفاظت بیولوژیکی از شخصیتها رو ایجاد کنه.