مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › حیات طیبه › سمت خدا › انقلاب اسلامی / دفاع مقدس / مدافعان حرم v
« قبلی 1 2 3 4 5 … 11 بعدی »
› مدحی، الماسی که شهید شد

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
  [ مشاوره فردی] ] چطوری زندگیمو حفظ کنم جدا ... Rose محمدی پور مشاوره خانواده و ازدواج
  لیست لوازم مورد نیاز برای اتاق خواب عروس و دا... zizi_mg سایت_سوربان بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
906
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9482
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
Jcicucfufuf امروز
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷
Pepko_Akrapovik ۳-۱۱
atisalimi ۳-۷
conexbaron ۳-۶
asra_mehrabi ۳-۴
Bahar_Aseman ۳-۲

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | شاه دزد
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مدحی، الماسی که شهید شد

ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,073
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#1
۱۴۰۰-۵-۲۱، ۱۲:۱۸ عصر
ماجرای نفوذ سرویس اطلاعاتی ایران در تاریک ترین قسمت های دولتی ایالات متحده آمریکا توسط شهید مدحی هیچگاه از یاد ملت ایران فراموش نخواهد شد در این یادداشت به نقل از دکتر فشارکی ماجرای سردار مدحی با دولتمردان امریکا نقل شده است.

سرتیپ پاسدار محمد رضا مدحی جانباز70 درصد دفاع مقدس بعد از نفوذ اطلاعاتی در پرونده معروف به الماسی برای فریب  به ایران بازگشت و بر اثر آثار جراحات باقی مانده از جنگ تحمیلی به شهادت رسید. و در این یاددشت ماجرای آن تشریح شده است .
دکتر سید جواد هاشمی فشارکی
. vمستند الماسی برای فریب 
• دشمنان نظام اسلامی طی ۳۲ سال گذشته همواره با استمداد از اپوزیسیون و به کار گرفتن اقدامات نرم و سخت‌افزارانه تلاش کردند توطئه‌های خود را برای براندازی جمهوری اسلامی پیش برند اما پاتک وزارت اطلاعات به توطئه بزرگ دولت در تبعید که همه سرویس‌های جاسوسی دشمن و ضدانقلاب در لوای آن بودند با اقدامی استراتژیک به تأخیر افتاد و فرسایشی شدن آن موجب کاهش نتایج این طرح آمریکایی-صهیونیستی شد و سپس با نجات الماسی که برای فریب اندیشیده شده بود، نقشه‌ای که آنها الماس خود می‌خواندند با الماسی دیگر منهدم شد.( خبرگزاری میزان ؛ ۰۵ دی ۱۳۹۵ )
• در ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ مدحی در مستند الماسی برای فریب ظاهر شد. این مستند چند روز قبل از سالگرد فتنه ۸۸ از شبکه ۳ سیما پخش شد. در این مستند مدحی به عنوان جاسوس دوجانبه معرفی شد که توانسته به گروه‌های اپوزسیون و ضدانقلاب و سازمان‌های اطلاعاتی غربی نفوذ کند و در میان مقامات غربی توانسته جلسه‌ای محرمانه با هیلاری کلینتون و جو بایدن داشته باشد. این مستند بیان کرد مدحی خود را به اپوزسیون با عنوان تاجر الماس و مقام بلندپایه اطلاعاتی سابق نظام معرفی کرده بود و با ادعای اینکه بسیاری از دوستانش آماده‌اند از نظام بریده و به وی ملحق شوند توانسته بود توجه دولت‌های خارجی را به خود جلب کند. مدحی در این مستند گفت وقتی به اسرائیل غاصب رفت و در پادگانی در اسرائیل وظیفه فرماندهی کودتا و عملیات در ایران را داشت، اطلاعات ایران برای نجات وی وارد عمل شد و او را به ایران بازگرداند.
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,073
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#2
۱۴۰۰-۵-۲۱، ۱۲:۱۹ عصر
. vماجرای نفوذ برای فریب 
• «در پی تصویب طرح تشکیل دولت در تبعید از سوی بنیاد آمریکایی دموکراسی که بر اساس آن قرار بود مجموعه‌ای از نیروهای با سابقه اجتماعی و مذهبی با ایجاد شورایی اقدام به عملیات خرابکاری و در نهایت براندازی جمهوری اسلامی کنند، محمدرضا مدحی از ایرانیان مقیم خارج کشور برای اداره این دولت انتخاب شد.
• سرویس اطلاعاتی آمریکا این فرد را که از وجهه سابقه خدمت در نهاد‌های انقلابی برخوردار بود، در زمان تجارت سنگ‌های قیمتی در بانکوک به سرعت شناسایی و از طریق سفیر خود در تایلند برای همکاری با اپوزیسیون خارج کشور جذب کرد که وی در نخستین گام با تشکیل گروهی موسوم به "جنبش جمع یاران " اقدام به ارتباط گسترده با جریانات ضد انقلاب کرد.
• مدحی همچنین با برخی مقامات آمریکایی و همچنین نمایندگان سرویس‌های جاسوسی انگلیس و فرانسه دیدارهای متعدد داشت و آنها از وی خواسته بودند که با ایجاد ارتباط گسترده با سران فتنه در داخل کشور و جذب نیرو از بدنه دستگاه‌ها و نهادهای مختلف نظام و ایجاد یک شبکه منسجم پروژه دولت در تبعید و براندازی نظام اسلامی را عملیاتی کند.
• هنگامی که قرار شد در راستای این پروژه مدحی و شورای رهبری دولت در تبعید در پادگانی در تل‌آویو مستقر شوند عملیات نجات وی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) انجام شد و مدحی به کشور بازگشت».( خبرگزاری فارس)
• دنیس راس در لابی صهیونیستی آیپک در شهریور 88 وارد فاز اجرایی این پروژه می شود و از شناسایی فردی ایرانی در بانکوک خبر می دهد که دارای پایگاه اجتماعی است وی سابقه فعالیت نظامی در میان نیروهای مسلح ایران را نیز دارا است.( کیهان )
• سفارت آمریکا در بانکوک با آقای محمدرضا مدحی که به تجارت الماس می پردازد ارتباط برقرار می کند. در یک فرصت فوری ملاقاتی بین آقای مدحی و یک ژنرال آمریکایی در بانکوک برقرار می شود اگرچه این ملاقات کوتاه است و مدحی در ابتدا اعلام می کند که شرایط آنان را نمی پذیرد اما فورا سفر وی به عربستان هماهنگ می شود.
• آقای مدحی در سفر به عربستان در یک هتل اقامت می کند و به او گفته می شود که به زودی با فرد بسیار مهمی دیدار خواهد کرد. مهمان ویژه این دیدار خانم هیلاری کلینتون بود که به همراه وزیر خارجه عربستان (سعود الفیصل) مشترکا در مورد براندازی در ایران با او سخن می گویند. خانم کلینتون می گوید بسیار مشتاق است که وی را در آمریکا ببیند تا جنبش را با عنوان «جمع یاران» که تمام طیفهای اپوزیسیون را برای براندازی در ایران دربرمی گیرد راه اندازی کند.
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,073
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#3
۱۴۰۰-۵-۲۱، ۱۲:۱۹ عصر
• مدحی سپس در یک پرواز به لس آنجلس سفر می کند و از آنجا به محل اقامتش در واشنگتن با اسکورت دیپلماتیک انتقال می یابد. 
• مدحی در واشنگتن با معاونان وزیر امورخارجه دنیس راس و جوبایدن که تمایلات صهیونیستی دارند دیدار می کند. در این دیدار جوبایدن به وی تاکید کرد که باید روی کمک آمریکا برای براندازی ایران حساب کند. بایدن می افزاید: توافقات اولیه تشکیل دولت در تبعید در یک سال گذشته تنها چیزی که کم داشت یک گروه امنیتی و نظامی بود و با پیوستن شما باعث تکمیل این پروژه شد. 
• دنیس راس هم به وی می گوید که یک جلسه در گوادلوپ فرانسه برگزار می شود و شما در آنجا به عنوان نماینده ما عمل می کنی. با توجیه شدن مدحی در آمریکا وی راهی پاریس می شود که گروههای ضد انقلاب که در آنجا گرد هم آمده اند را به هم پیوند دهد. 
• امیرحسین جهانشاهی که 9 سال از عمرش را تحت فعالیتهای سازمان جاسوسی موساد برای براندازی در ایران گذرانده است و مهرداد خوانساری که به عنوان مغز متفکر وی عمل می کند، در پاریس منتظر آقای مدحی هستند و با ورود مدحی جلسه ای سه نفره بصورت محرمانه برگزار می شود که از میان سه نفر فوق یکی به عنوان فیلم بردار و ضبط این لحظات عمل می نماید. در این جلسه قرار هماهنگی ها گذاشته می شود و اعضاء در جلوی دوربین تاکید می نمایند که از آن جلسه سخنی بیرون نرود. پس از این جلسه چهره مدحی وارد رسانه ها می شود و تلویزیون رژیم صهیونیستی 10بار در یک روز مصاحبه وی را پخش می کند. 
• جنبش جمع یاران در کنفرانس گوادلوپ 2 با همکاری نمایندگانی از سرویسهای جاسوسی کشورهای مختلف و افراد ذیل برگزار می شود. 
• علیرضا نوری زاده (جاسوس Mi6 و موساد)، محسن مخملباف(عضو ستاد فتنه و رابط ستاد قیطریه)، امیرحسین جهانشاهی (عضو تروریستی موساد)، حسن شرفی (جانشین دبیرکل حزب منحله دمکرات)، عبدالله مهتدی (دبیرکل حزب منحله کومله)، موسی شریفی(نماینده حزب همبستگی اهواز)، مهرداد خوانساری (وابسته به سازمان Mi6)،رضا حسین پور(نماینده تجزیه طلبان بلوچ) و اعضایی از جریانات فاسد فرهنگی، منافقین و سلطنت طلب ها، توده ای ها. در این جلسه همچنین سه نفر از نمایندگان دولت فرانسه به نام های ذیل حضور داشتند 1- سگال صاحب بزرگترین شرکت هواپیماهای جنگی میراژ 2هزار، 2- منوال سازنده یکی از شرکت های تسلیحاتی فرانسه 3- نماینده ویژه آقای سارکوزی که مسئول میز ایران در سرویس اطلاعاتی فرانسه هم هست. ( پایگاه افتاب ،  ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ )
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,073
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#4
۱۴۰۰-۵-۲۱، ۱۲:۱۹ عصر
• در این جلسه مخملباف از طرف جنبش سبز به سخنرانی می پردازد و بعد از وی جهانشاهی نماینده موساد می گوید: برای اولین بار در این 30 سال در یک جا جمع شدیم، یک جا و یک زبان گفتیم، مبارزه می کنیم. هیچ اختلافی بین ما نیست و یک هدف داریم آن هم براندازی است. 
• مدحی در اعترافاتش می گوید که بعد از گوادلوپ 2 تصمیم بر این شد که در پادگان «سکله» در فلسطین اشغالی مستقر شویم و با فرماندهی من و نیروهایی که در ایران داشتم و همچنین گروهک های تروریستی منافقین با ترور فیزیکی مسئولین ارشد ایرانی در ایران کودتا را عملیاتی کنیم و در همین حال که پروژه الماس فریب به تمام اهدافش رسیده شده بود نیروهای وزارت اطلاعات در یک محل مدحی را آخرین حلقه پروژه به ایران منتقل می کنند و سرویس های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی، انگلیس و آلمان را ناکام می گذارند. ( پایگاه افتاب ،  ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ )
• «مدحی در پروژه تعریف شده از سوی نظام سلطه و در راس آن آمریکا بازیگری نقش رهبر'دولت در تبعید' پروژه مصوب بنیاد دفاع از دموکراسی (FDD) مستقر در واشنگتن را برعهده داشت که پیش از استقرار در پایگاهی اسراییلی از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) که پیشتر در این پروژه نفوذ و حضور داشته اند هدایت شد و از این پروژه ضد ایرانی کناره گرفت».(  خبرنگار سیاسی ایرنا،)
• سرتیپ پاسدار محمد رضا مدحی توانسته بود به گروه‌های اپوزسیون ایران و سازمان‌های اطلاعاتی غربی نفوذ کند و در میان مقامات غربی توانسته جلسه‌ای محرمانه با هیلاری کلینتون و جو بایدن داشته باشد. سردارمدحی خود را به اپوزسیون با عنوان تاجر الماس و مقام بلندپایه اطلاعاتی سابق نظام معرفی کرده بود و با ادعای اینکه بسیاری از دوستانش آماده‌اند از نظام بریده و به وی ملحق شوند توانسته بود توجه دولت‌های خارجی را به خود جلب کند. مدحی وقتی به اسرائیل غاصب رفت و در پادگانی در اسرائیل وظیفه فرماندهی کودتا و عملیات در ایران را داشت، وزارت اطلاعات ایران برای نجات وی وارد عمل شد و او را به ایران بازگرداند. (تابناک، 8 مرداد 1392)
. vالماسی که به طلا مبدل شد 
• جانباز۷۰ درصد دفاع مقدس بر اثر شدت عواض در بیمارستان بستری می گردد .
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,073
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#5
۱۴۰۰-۵-۲۱، ۱۲:۲۰ عصر
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,073
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#6
۱۴۰۰-۵-۲۱، ۰۱:۴۹ عصر
در مبحث زیر دلایل لو نرفتن سردار مدحی در بین ضد انقلاب بررسی شده است
https://atamalek.ir/thread-400.html
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Video 2 ویدیوی جذاب پیرامون شهید حججی ADMIN 0 803 ۱۴۰۰-۱۱-۲، ۰۷:۵۸ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  شباهت‌های جالب و عجیب شهید سلیمانی و مالک اشتر + نماهنگ ADMIN 1 1,077 ۱۴۰۰-۱۰-۱۴، ۱۱:۰۴ صبح
آخرین ارسال: محمدمهدی
  انتشار نامه تکان‌دهنده شهید سلیمانی به فرزندش؛ ADMIN 0 483 ۱۴۰۰-۱۰-۴، ۰۸:۳۸ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  جزییات ترور شهید محسن فخری زاده ADMIN 10 1,873 ۱۴۰۰-۶-۲۸، ۰۶:۲۴ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  ماجرای رد شدن شهید همدانی از بازرسی تکفیری ها + فیلم ADMIN 0 559 ۱۴۰۰-۶-۶، ۰۷:۵۳ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
Video چرا شهید در تشییع جنازه مرد نا اهل شرکت کرد؟ + ویدیو ADMIN 0 553 ۱۴۰۰-۶-۴، ۰۳:۱۷ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  اولین شهید مدافع حرم؟ + فایل صوتی ADMIN 0 562 ۱۴۰۰-۵-۳۰، ۰۶:۰۸ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  فرازی زیبا از وصیت شهید حججی ADMIN 0 538 ۱۴۰۰-۵-۲۲، ۰۲:۴۱ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  چرا مدحی در بین ضد انقلاب لو نرفت؟ ADMIN 1 1,501 ۱۴۰۰-۵-۲۱، ۰۱:۵۲ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  ناگفته‌های شهادت شهید حججی از زبان همرزم وی ADMIN 0 527 ۱۴۰۰-۵-۱۴، ۱۲:۱۶ عصر
آخرین ارسال: ADMIN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('12828')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.