توپ های رنگین
طرز تهیه:
شیرعسلی و نارگیل
مواد لازم برای تهیه 18 عدد توپ نارگیلی متوسط:
پودر نارگیل 250 گرم
شیرعسلی 1 قوطی 375 گرمی
پودر پسته 1 قاشق غذاخوری
پودر هل (هل کوبیده) 1 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده، پودر کاکائو هر کدام 1 قاشق غذاخوری
رنگ مجاز خوراکی دلخواه چند قطره
پودر نارگیل 250 گرم
شیرعسلی 1 قوطی 375 گرمی
پودر پسته 1 قاشق غذاخوری
پودر هل (هل کوبیده) 1 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده، پودر کاکائو هر کدام 1 قاشق غذاخوری
رنگ مجاز خوراکی دلخواه چند قطره
طرز تهیه:
مقداری از پودر نارگیل را برای تزیین روی مواد نگه دارید (تقریبا" 2 قاشق غذاخوری). سپس کلیه ی مواد را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه حدود 5 دقیقه حرارت دهید با حرارت ملایم. به خوبی مواد را هم بزنید دقت کنید که مواد به خصوص پودر نارگیل ته نگیرد. زیاد نیاز به حرارت دادن هم نیست در حدی که مواد کامل مخلوط شوند. سپس از روی حرارت کنار قرار دهید تا خنک شود.
زمانی که مواد خنک شد، به اندازه گردو و یا کوچکتر در دستتان گرد کنید. سپس کاسه های کوچکی شامل زعفران دم کرده خنک شده، پودر کاکائو مخلوط شده با 1 قاشق غذاخوری آب جوش و رنگ های مجاز خوراکی تهیه کنید. توپ های آماده را در رنگ مورد نظر بغلطانید تا رنگ دلخواه شما حاصل شود سپس روی آن از پودر نارگیل که جدا قرار داده بودید بپاشید تا سراسر توپ آغشته به پودر نارگیل شود. به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و در ظرف مورد نظر بچینید. با این میزان حدود 18 تا 20 عدد توپ رنگی متوسط به دست می آید. شما می توانید حتی کوچکتر هم گرد کنید تا میزان کالری در هر سرو نیز کاهش یابد.