آش آبادانی
[b]مواد لازم:[/b]نخود و لوبیا سفید - پیمانه[b]
![[تصویر: ax219797_oysa.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/ax219797_oysa.jpg)
گوشت - 250 گرم
پیاز متوسط - یک عدد
عدس - یک پیمانه
برنج - دو پیمانه
تره خرد شده - 500 گرم
فلفل قرمز یا سیاه - به میزان لازم
نمک و زردچوبه - به میزان لازم
پیاز متوسط - یک عدد
عدس - یک پیمانه
برنج - دو پیمانه
تره خرد شده - 500 گرم
فلفل قرمز یا سیاه - به میزان لازم
نمک و زردچوبه - به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه میپزیم ،پس از یک ساعت نخود و لوبیا سفید را که قبلا به مدت 24 ساعت خیس کردهایم به گوشت اضافه میکنیم. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه میکنیم و درجه شعله گاز را تنظیم میکنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم که ته نگیرد. این غذا باید کاملا پخته شود، به طوری که گوشت کاملا ریشریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با کشک، نعناداغ و مقداری گوشت تزئین کرده و سرو میکنیم.
* از ویژگیهای این غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانیها یافت می شود.