۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۳۳ عصر
دستور طبخ آش
آش کلم
(آذربایجان)
مواد لازم:
کلم پیچ ،رشته رشته نیم کیلو
شلغم 3 عدد
هویج 4 عدد
پیاز خرد کرده 2 عدد
نخود و لوبیا 3 پیمانه
سبزی* ساطوری 1 کیلو
آلو بخارا خیسانده 2 پیمانه
روغن 5 قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
*سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز و برگ چغندر میباشد.
دستور طبخ آش:
نخود و لوبیا را در 2 لیتر آب در یک دیگ روی شعله به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید در دیگ را ببندید و اجازه دهید حدود 2 ساعت بپزد.
در پایان ساعت اول اندکی نمک و فلفل بزنید.در پایان ساعت دوم سبزی و تره بار و آلو را روی بنشن بریزید و اگر لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید.اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود 40 دقیقه بپزد.
روغن را در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود.پیلز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا 10دقیقه ی دیگر هم بپزد.این آش را می توان با نعناع داغ آرایش کرد.