۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۳۸ عصر
دستور طبخ
سوپ پیاز
(سفره افطار)
آرد سفید 4 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه 2 فنجان
پیاز 1 کیلو
پیاز ریز سفید 0.5 کیلو
جعفری ساطوری شده 3 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
سوپ پیاز
(سفره افطار)
مواد لازم :
آرد سفید 4 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه 2 فنجان
پیاز 1 کیلو
پیاز ریز سفید 0.5 کیلو
جعفری ساطوری شده 3 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم . پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم . پیازهای ریز را میپزیم و اگر آبی از آن با قیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیاد شد از آب آن استفاده کنیم . پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند . سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم .
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم . پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم . پیازهای ریز را میپزیم و اگر آبی از آن با قیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیاد شد از آب آن استفاده کنیم . پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند . سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم .