۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۷:۵۶ عصر
طرز تهیه کامل آش رشته
مرحله اول :
نخود و لوبیا ها را حتما قبل از پخت 12 ساعت در آب خیس دهید. و چند بار هم آب آن را عوض کنید تا نفخ حبوبات کاهش یابد.
![[تصویر: %D9%86%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%88-%D9%84%D...%D8%A7.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/17_pics/%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%88-%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7.jpg)
عدس را هم جداگانه در ظرف دیگری خیس دهید.
![[تصویر: %D8%AE%DB%8C%D8%B3-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9...%D8%B3.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/18_pics/%D8%AE%DB%8C%D8%B3-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B9%D8%AF%D8%B3.jpg)
مرحله دوم :
پیاز ها را هم خلالی میکنیم و برای اینکه موقع سرخ کردن له نشود و حالت چیپسی پیدا کند از شب قبل آن را روی پارچه ای تمیز پهن میکنیم و با یک پارچه نازک روی آن را می پوشانیم.
![[تصویر: %D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9...%D8%B2.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/21_pics/%D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2.jpg)
مرحله سوم :
نخود و لوبیاهایی که از شب قبل خیس کردیم درون قابلمه ای با 5 لیوان آب می پزیم و وقتی جوش آمد کف روی حبوبات را با قاشق میگیریم وحرارت شعله را کمتر میکنیم و در قابلمه را به طور کمی نیمه باز روی آن قرار میدهیم.
![[تصویر: %D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8...%D9%87.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/19_pics/%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D8%B4-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87.jpg)
یک ساعت به آن زمان میدهیم تا حبوبات پخته شوند.
![[تصویر: %D9%86%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%84%D9%88%D8...%D9%87.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/29_pics/%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%87.jpg)
مرحله چهارم :
مقدار سبزی آشی که آماده کردیم رو تمیز میکنیم و شاخه های کلفتش را بر میداریم و پس از شستشو و آب گیری خرد میکنیم.
![[تصویر: %D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9...%DB%8C.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/20_pics/%D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C.jpg)
سبزی آش را نباید زیاد ریز کرد چون خودشو تو آش نشون نخواهد داد.
مرحله پنجم :
بعد از آماده کردن سبزی میریم سراغ پیاز هایی که خلال کردیم در ماهیتابه ای با کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. در ظرف دیگری 4 قاشق غذا خوری روغن می ریزیم و اجازه میدهیم تا داغ شود بعد یک قاشق زرد چوبه را داخل آن میریزیم و بعد از کمی هم زدن نعناع را به آن اضافه میکنیم و سریع بعد از 10 ثانیه هم زدن از روی شعله گاز برمیداریم تا نعناع نسوزد و رنگ آن تیره نشود.
![[تصویر: %D9%86%D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D8%BA.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/28_pics/%D9%86%D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D8%BA.jpg)
برای درست کردن نعنا داغ 2 قاشق روغن را داغ کرده و نعنای خشک را داخل آن بریزید و بلافاصله خاموش کنید تا نعناع نسوزد.
مرحله ششم :
عدس و سبزی را با هم مخلوط کنید و یک ساعت زمان بدهید تا پخته شود سپس لوبیا ها را به آن اضافه میکنیم و 5 لیوان آب جوش هم داخل قابلمه می ریزیم و شعله گاز را زیاد میکنیم تا مواد باهم به جوش بیاید.
لوبیا در آش رشته
بعد شعله را کم میکنیم و با در نیمه باز اجازه میدهیم عدس و سبزی ها با حبوبات به مدت نیم ساعت بپزند.
مرحله هفتم :
بعد از این زمان داخل لیوانی 2 قاشق غذا خوری آرد معادل 20 گرم را با نصف لیوان آب خوب مخلوط میکنیم تا آرد گلوله گلوله نشود و به داخل مواد آش به آرامی می ریزیم و هم میزنیم.
آرد
مرحله هشتم :
بعد از آن نصف پیاز داغ و نعناع داغمان را در داخل آش می ریزیم و کمی هم میزنیم.
پیازداغ
مرحله نهم :
در مرحله آخر رشته آش را نصف کرده و کم کم به صورت نامنظم در حالی که آش را به هم میزنید در داخل آن میریزیم.
رشته آشی
باید مدام هم بزنید تا رشته ها نرم شوند.
در این فاصله نمک و ادویه دلخواه مثل فلفل و زرد چوبه را هم اضافه میکنیم وبعد از یک ربع از روی شعله برمیداریم.
مرحله نهایی :
دقت کنید آشتان رقیق باشد چون بعد ازکمی سرد شدن آش غلیظ میشود.
آش رشته
و بعد از30 دقیقه که آش جا افتاده و کاملا غلیظ شد و رشته ها حجیم تر و نرم تر شده است.میتوانید حرارت را خاموش کنید.
برای تزیین میتوانید ازنصف پیاز داغ و نعناع داغ مونده و کمی سیر داغ و کشک به مدلهای دلخواه استفاده کنید.
آش رشته خانگی
مرحله اول :
نخود و لوبیا ها را حتما قبل از پخت 12 ساعت در آب خیس دهید. و چند بار هم آب آن را عوض کنید تا نفخ حبوبات کاهش یابد.
![[تصویر: %D9%86%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%88-%D9%84%D...%D8%A7.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/17_pics/%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%88-%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7.jpg)
عدس را هم جداگانه در ظرف دیگری خیس دهید.
![[تصویر: %D8%AE%DB%8C%D8%B3-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9...%D8%B3.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/18_pics/%D8%AE%DB%8C%D8%B3-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B9%D8%AF%D8%B3.jpg)
مرحله دوم :
پیاز ها را هم خلالی میکنیم و برای اینکه موقع سرخ کردن له نشود و حالت چیپسی پیدا کند از شب قبل آن را روی پارچه ای تمیز پهن میکنیم و با یک پارچه نازک روی آن را می پوشانیم.
![[تصویر: %D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9...%D8%B2.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/21_pics/%D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2.jpg)
مرحله سوم :
نخود و لوبیاهایی که از شب قبل خیس کردیم درون قابلمه ای با 5 لیوان آب می پزیم و وقتی جوش آمد کف روی حبوبات را با قاشق میگیریم وحرارت شعله را کمتر میکنیم و در قابلمه را به طور کمی نیمه باز روی آن قرار میدهیم.
![[تصویر: %D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8...%D9%87.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/19_pics/%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D8%B4-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87.jpg)
یک ساعت به آن زمان میدهیم تا حبوبات پخته شوند.
![[تصویر: %D9%86%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%84%D9%88%D8...%D9%87.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/29_pics/%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%87.jpg)
مرحله چهارم :
مقدار سبزی آشی که آماده کردیم رو تمیز میکنیم و شاخه های کلفتش را بر میداریم و پس از شستشو و آب گیری خرد میکنیم.
![[تصویر: %D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9...%DB%8C.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/20_pics/%D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C.jpg)
سبزی آش را نباید زیاد ریز کرد چون خودشو تو آش نشون نخواهد داد.
مرحله پنجم :
بعد از آماده کردن سبزی میریم سراغ پیاز هایی که خلال کردیم در ماهیتابه ای با کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. در ظرف دیگری 4 قاشق غذا خوری روغن می ریزیم و اجازه میدهیم تا داغ شود بعد یک قاشق زرد چوبه را داخل آن میریزیم و بعد از کمی هم زدن نعناع را به آن اضافه میکنیم و سریع بعد از 10 ثانیه هم زدن از روی شعله گاز برمیداریم تا نعناع نسوزد و رنگ آن تیره نشود.
![[تصویر: %D9%86%D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D8%BA.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202104/28_pics/%D9%86%D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D8%BA.jpg)
برای درست کردن نعنا داغ 2 قاشق روغن را داغ کرده و نعنای خشک را داخل آن بریزید و بلافاصله خاموش کنید تا نعناع نسوزد.
مرحله ششم :
عدس و سبزی را با هم مخلوط کنید و یک ساعت زمان بدهید تا پخته شود سپس لوبیا ها را به آن اضافه میکنیم و 5 لیوان آب جوش هم داخل قابلمه می ریزیم و شعله گاز را زیاد میکنیم تا مواد باهم به جوش بیاید.
لوبیا در آش رشته
بعد شعله را کم میکنیم و با در نیمه باز اجازه میدهیم عدس و سبزی ها با حبوبات به مدت نیم ساعت بپزند.
مرحله هفتم :
بعد از این زمان داخل لیوانی 2 قاشق غذا خوری آرد معادل 20 گرم را با نصف لیوان آب خوب مخلوط میکنیم تا آرد گلوله گلوله نشود و به داخل مواد آش به آرامی می ریزیم و هم میزنیم.
آرد
مرحله هشتم :
بعد از آن نصف پیاز داغ و نعناع داغمان را در داخل آش می ریزیم و کمی هم میزنیم.
پیازداغ
مرحله نهم :
در مرحله آخر رشته آش را نصف کرده و کم کم به صورت نامنظم در حالی که آش را به هم میزنید در داخل آن میریزیم.
رشته آشی
باید مدام هم بزنید تا رشته ها نرم شوند.
در این فاصله نمک و ادویه دلخواه مثل فلفل و زرد چوبه را هم اضافه میکنیم وبعد از یک ربع از روی شعله برمیداریم.
مرحله نهایی :
دقت کنید آشتان رقیق باشد چون بعد ازکمی سرد شدن آش غلیظ میشود.
آش رشته
و بعد از30 دقیقه که آش جا افتاده و کاملا غلیظ شد و رشته ها حجیم تر و نرم تر شده است.میتوانید حرارت را خاموش کنید.
برای تزیین میتوانید ازنصف پیاز داغ و نعناع داغ مونده و کمی سیر داغ و کشک به مدلهای دلخواه استفاده کنید.
آش رشته خانگی