۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۵۹ عصر
مواد ضروری به خاطر درست کردن سوپ جو
طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده
اول مرغ را بپزید و بهخاطر طعم دار کردن مرغ به آن پیاز و نمک و زردچوبه اضافه کنید. وقتی مرغ آماده شد ، آن را ریزریز کنید.
سپس اندکی روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در درون ظرفی درخور با گرما معتدل میریزیم و به مدت 5 دقیقه حرارت میدهیم.
البته نباید پیازها رنگشان تغییر کند. کافیست تنها شل تر شوند.بعد هویج نگینی شده را اضافه کرده و قدری حرارت دهید و سپس ادویه ها را به پیازها افزوده میکنیم و هم میزنیم.
رب گوجه فرنگی را هم با قدری آب حل میکنیم و به درون پیاز ها میریزیم و مجدداً به زمان 5 دقیقه حرارت میدهیم.
آموزش درست کردن سوپ جو
بعد از آن جوی خیس خورده را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.
و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم.
چگونه سوپ جو درست کنیم ؟
و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند.
در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم ، جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.
نقل قول:
- جو پوست کنده :1 پیمانه
- سینه مرغ :نصف
- جعفری :1 قاشق غذا خوری
- پیاز :2 عدد متوسط
- جو پرک :5 قاشق غذاخوری
- آب مرغ :2 لیوان
- هویج :دو عدد متوسط
- نمک :به میزان دلخواه
- زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
- آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
- نمک :به میزان دلخواه
- روغن زیتون :برای تفت دادن
- آب لیمو :به میزان لازم
طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده
اول مرغ را بپزید و بهخاطر طعم دار کردن مرغ به آن پیاز و نمک و زردچوبه اضافه کنید. وقتی مرغ آماده شد ، آن را ریزریز کنید.
سپس اندکی روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در درون ظرفی درخور با گرما معتدل میریزیم و به مدت 5 دقیقه حرارت میدهیم.
البته نباید پیازها رنگشان تغییر کند. کافیست تنها شل تر شوند.بعد هویج نگینی شده را اضافه کرده و قدری حرارت دهید و سپس ادویه ها را به پیازها افزوده میکنیم و هم میزنیم.
رب گوجه فرنگی را هم با قدری آب حل میکنیم و به درون پیاز ها میریزیم و مجدداً به زمان 5 دقیقه حرارت میدهیم.
آموزش درست کردن سوپ جو
بعد از آن جوی خیس خورده را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.
و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم.
چگونه سوپ جو درست کنیم ؟
و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند.
در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم ، جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.