۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۱۰ عصر
سس بشامل از جمله سس های فرانسوی است که در بین کشورهای اروپایی محبوبیت خاصی دارد و ترکیب آن با سینه ی مرغ بسیار لذیذ و دلچسب است.
مواد لازم برای سینه ی مرغ با سس بشامل
سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ 600 گرم
فلفل دلمه 2 تا 3 عدد
کره 50 گرم
سیب زمینی درشت 5/1کیلوگرم
نمک و فلفل به قدر کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
طرز تهیه سینه ی مرغ با سس بشامل
سینه مرغ را خلالی کنید و به اندازه یک انگشت کوچک ببرید.فلفل دلمه را هم خیلی نازک خلال کنید، کره را ترجیحا در تابه چدنی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس فلفل دلمه و خلال سینه مرغ را در کره در حدی که خشک نشود،سرخ نمایید. مقداری نمک وفلفل هم روی آنها بپاشید. بعد از اینکه مرغ پخته شد ،آن را در دیس مناسبی کشیده، سس بشامل را روی آن می دهیم و با خلال سیب زمینی روی آن را می پوشانیم. ممکن است 500 گرم قارچ را خرد کرده با فلفل سرخ کنیم و داخل سینه مرغ بریزیم.
طرز تهیه سس بشامل
برای آماده کردن چاشنی بشمال یک دانه پیاز درشت را با رنده درشت،رنده کنید و با 25 گرم کره در حدی که اندکی طلایی شود سرخ می کنیم. یک قاشق آرد گندم سفید را با پیاز،یک حرارت می دهیم. دما را کاملا معتدل می نماییم. یک لیوان شیر را کم کم سطح پیاز و آرد می ریزیم و هم می زنیم. توجه می کنیم مایه گلوله نشود. می گذاریم چاشنی آرام چند جوش بزند و اندکی پرمایه شود. قدری به آن نمک می زنیم، چاشنی را از بر آتش برمی داریم و 755 گرم خامه را با آن آمیخته کرده و پس روی مرغ می ریزیم.
مواد لازم برای سینه ی مرغ با سس بشامل
سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ 600 گرم
فلفل دلمه 2 تا 3 عدد
کره 50 گرم
سیب زمینی درشت 5/1کیلوگرم
نمک و فلفل به قدر کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
طرز تهیه سینه ی مرغ با سس بشامل
سینه مرغ را خلالی کنید و به اندازه یک انگشت کوچک ببرید.فلفل دلمه را هم خیلی نازک خلال کنید، کره را ترجیحا در تابه چدنی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس فلفل دلمه و خلال سینه مرغ را در کره در حدی که خشک نشود،سرخ نمایید. مقداری نمک وفلفل هم روی آنها بپاشید. بعد از اینکه مرغ پخته شد ،آن را در دیس مناسبی کشیده، سس بشامل را روی آن می دهیم و با خلال سیب زمینی روی آن را می پوشانیم. ممکن است 500 گرم قارچ را خرد کرده با فلفل سرخ کنیم و داخل سینه مرغ بریزیم.
طرز تهیه سس بشامل
برای آماده کردن چاشنی بشمال یک دانه پیاز درشت را با رنده درشت،رنده کنید و با 25 گرم کره در حدی که اندکی طلایی شود سرخ می کنیم. یک قاشق آرد گندم سفید را با پیاز،یک حرارت می دهیم. دما را کاملا معتدل می نماییم. یک لیوان شیر را کم کم سطح پیاز و آرد می ریزیم و هم می زنیم. توجه می کنیم مایه گلوله نشود. می گذاریم چاشنی آرام چند جوش بزند و اندکی پرمایه شود. قدری به آن نمک می زنیم، چاشنی را از بر آتش برمی داریم و 755 گرم خامه را با آن آمیخته کرده و پس روی مرغ می ریزیم.