۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۳۹ عصر
فالوده یا پالوده یکی از دسر های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معروف ترین نوع فالوده متعلق به شهر شیراز است این فالوده از قرار دادن رشته های باریک نشاسته در آب، یخ و شکر تهیه می شود و بسیار طرفدار دارد.
مواد لازم برای فالوده شیرازی
- آب 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- گلاب 1/4 لیوان
- رشته فالوده 100 گرم
ابتدا داخل قابلمه ای آب و شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد شهد را از روی حرارت بردارید و 1/4 لیوان گلاب را به آن اضافه کنید.
سپس مخلوط بدست آمده را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت 5 ساعت بماند.
پس از سپری شدن این زمان ، نیم ساعت قبل از سرو مخلوط شکر و آب را از فریزر بیرون بیاورید .قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، بعد رشته های فالوده را داخل آب جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه آن را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
بعد از اینکه آب فالوده ها رفت آنها را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید و با برش لیموی تازه تزیین کنید.
برای طعم و عطر بهتر فالوده، میتوانید از عرقیاتی مثل نسترن، اسانس آلبالو و آبلیمو تازه استفاده کنید.