۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۴۴ عصر
مواد لازم :
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیره انگور یا شیره خرما ۱/۳ لیوان
ماست ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
پوره کدو حلوایی ۷۵ گرم
پودر دارچین ۱/۴ ق چ
پودر هل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نوک ق چ
کشمش ۴۰ گرم
گردوی نگینی شده ۳۰ گرم
دستور تهیه :
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
ابتدا مواد خشک را که شامل آرد، بکینگ پودر، دارچین و پودر هل می باشد با هم مخلوط کنید و چند بار از الک رد کنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
در ظرفی دیگر تخم مرغ و وانیل را بریزید و دو دقیقه ای با دور تند همزن هم بزنید.
بعد به آن شیره انگور، ماست ، روغن مایع و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید در حدی که مخلوط شوند.
سپس کم کم مخلوط آرد را اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
درنهایت کشمش و گردوی نگینی شده را بریزید و با قاشق یا لیسک مواد را هم بزنید.
تا ۲/۳ کپسولها را از مایه کیک پر کنید و در فر گرم شده به مدت۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
به جای شیره انگور یا خرما میتونید از نصف لیوان شکر استفاده کنید.
میزان هل و دارچین را طبق سلیقه خودتان تغییر دهید.