۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۴۹ عصر
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه:
روی میگوها مقداری نمک و فلفل بریزید تا مزه دار شوند.
بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس میگوها را داخل تابه به مدت 4-3 دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد سیر و پیاز خرد شده را به مدت 4 تا 3 دقیقه داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.بعد گوشت چرخکرده و میگو را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید.
در این مرحله باید سس گوجهفرنگی را همراه با گوجهفرنگی رنده شده، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در تابه را ببندید و بگذارید تا مواد گوشت بپزد و سس غذا آماده شود.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قابلمه ای آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.وقتی آب به جوش آمد مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید و بعد پاستا را داخل آب جوش بریزید تا نرم شود.
سپس پاستا ها را آبکشی کرده و نیمی از آن را با نیمی از سس، پنیر پارمسان و نیمی از پنیر موزارلا مخلوط کنید و داخل ظرف مناسب فر بریزید. بقیه سس را هم همین طور با پاستا مخلوط کنید و روی مواد بریزید و در آخر نیز باقیمانده پنیر را بریزید.
ظرف را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود.
- 1 بسته پاستا پنه
- 3 حبه سیر رنده شده
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 400 گرم گوشت چرخکرده
- 400 گرم میگوی ریز
- 1 پیمانه سس گوجهفرنگی
- 4 عدد گوجهفرنگی رنده شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 2 /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
- 2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
- 2 ق س جعفری خرد شده
- به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
روی میگوها مقداری نمک و فلفل بریزید تا مزه دار شوند.
بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس میگوها را داخل تابه به مدت 4-3 دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد سیر و پیاز خرد شده را به مدت 4 تا 3 دقیقه داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.بعد گوشت چرخکرده و میگو را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید.
در این مرحله باید سس گوجهفرنگی را همراه با گوجهفرنگی رنده شده، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در تابه را ببندید و بگذارید تا مواد گوشت بپزد و سس غذا آماده شود.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قابلمه ای آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.وقتی آب به جوش آمد مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید و بعد پاستا را داخل آب جوش بریزید تا نرم شود.
سپس پاستا ها را آبکشی کرده و نیمی از آن را با نیمی از سس، پنیر پارمسان و نیمی از پنیر موزارلا مخلوط کنید و داخل ظرف مناسب فر بریزید. بقیه سس را هم همین طور با پاستا مخلوط کنید و روی مواد بریزید و در آخر نیز باقیمانده پنیر را بریزید.
ظرف را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود.