۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۱:۳۶ عصر
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید
طرز تهیه و نکات کامل زرشک پلو بامرغ
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی را حرفه ای درست کنید
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه
برای پخت این غذا ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زردچوبه و نمک که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود.
آموزش کامل درست کردن زرشک پلو با مرغ
پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر نشود
البته این امر بستگی به ذائقه خودتان دارد و غلظت سس آن بر حسب سلیقه خودتان میتواند آبکی یا غلیظ باشد.
زمانی که مرغ یک ربع تفت خورد کمی از مراحل پخت آن انجام شده است و زمان زیادی برای پخت نیاز نیست پس بعد از همه این مراحل منتظر می مانیم تا 4 لیوان آبی که به مرغمان اضافه کرده ایم به 2 لیوان برسد.
آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و اصول زرشک پلو با مرغ خوشمزه
خوش طعم کردن مرغ
در این بخش که دیگر مرغ پخته است با یک تست کردن که از پختگی آن اطمینان حاصل کردیم برای آنکه مرغ را خوش طعم تر کنیم
در یک تابه جداگانه ای یک قاشق روغن ریخته و رب گوجه فرنگی از قبل آماده شده را داخل تابه می ریزیم ربی که داخل روغن ریختیم را به مدت یک دقیقه داخل روغن تفت می دهیم
تا رنگ باز کرده و بوی خامی آن رفع شود پس از آنکه رب و روغن را تفت دادیم لیمو،گلاب و یک قاشق از 4 قاشق زعفرانی که تهیه کرده ایم را به آن اضافه می کنیم .
خوش طعم کردن مرغ در زرشک پلو
پس از تفت خوردن این مواد با هم آن را به مرغ پخته شده اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد به خورد مرغ برود از این مرحله به بعد حرارت گاز باید کاملا ملایم بوده و بدون هم زدن اجازه می دهیم مواد 10 دقیقه غلیظ و جا افتاده شود.
مدت زمانی که مرغ در حال جا افتادن است در یک تابه جداگانه ای 1 قاشق کره و 1 قاشق روغن مایع برای براقیت برنج داخل تابه ریخته و زرشک های پاک شده و شکر و 1 قاشق غذاخوری زعفران و 1 قاشق غذاخوری گلاب را که از قبل آماده کرده ایم را نیز داخل تابه می ریزیم و همه آن ها را با کره و روغن تفت می دهیم.
![[تصویر: %D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87-%D8...%D8%BA.jpg]](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201809/641_pics/%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87-%D8%AA%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B2%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
طرز تهیه و نکات کامل زرشک پلو بامرغ
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
- برنج 4 پیمانه
- مرغ 4 تکه
- پیاز خرد شده نگینی 1 عدد
- زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
- نمک 1 قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- گلاب 1 قاشق غذا خوری
- زرشک 1 پیمانه
- شکر 2 تا 3 قاش غذاخوری
- خلال پسته 100 گرم
- کره پنجاه گرم
![[تصویر: %D8%B2%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9...%D8%B4.jpg]](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201809/642_pics/%D8%B2%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%B1%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%DB%8C%D8%B4.jpg)
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه
برای پخت این غذا ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زردچوبه و نمک که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود.
![[تصویر: %D8%B2%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9...%D8%BA.jpg]](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201810/20_pics/%D8%B2%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر نشود
البته این امر بستگی به ذائقه خودتان دارد و غلظت سس آن بر حسب سلیقه خودتان میتواند آبکی یا غلیظ باشد.
زمانی که مرغ یک ربع تفت خورد کمی از مراحل پخت آن انجام شده است و زمان زیادی برای پخت نیاز نیست پس بعد از همه این مراحل منتظر می مانیم تا 4 لیوان آبی که به مرغمان اضافه کرده ایم به 2 لیوان برسد.
خوش طعم کردن مرغ
در این بخش که دیگر مرغ پخته است با یک تست کردن که از پختگی آن اطمینان حاصل کردیم برای آنکه مرغ را خوش طعم تر کنیم
در یک تابه جداگانه ای یک قاشق روغن ریخته و رب گوجه فرنگی از قبل آماده شده را داخل تابه می ریزیم ربی که داخل روغن ریختیم را به مدت یک دقیقه داخل روغن تفت می دهیم
تا رنگ باز کرده و بوی خامی آن رفع شود پس از آنکه رب و روغن را تفت دادیم لیمو،گلاب و یک قاشق از 4 قاشق زعفرانی که تهیه کرده ایم را به آن اضافه می کنیم .
پس از تفت خوردن این مواد با هم آن را به مرغ پخته شده اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد به خورد مرغ برود از این مرحله به بعد حرارت گاز باید کاملا ملایم بوده و بدون هم زدن اجازه می دهیم مواد 10 دقیقه غلیظ و جا افتاده شود.
مدت زمانی که مرغ در حال جا افتادن است در یک تابه جداگانه ای 1 قاشق کره و 1 قاشق روغن مایع برای براقیت برنج داخل تابه ریخته و زرشک های پاک شده و شکر و 1 قاشق غذاخوری زعفران و 1 قاشق غذاخوری گلاب را که از قبل آماده کرده ایم را نیز داخل تابه می ریزیم و همه آن ها را با کره و روغن تفت می دهیم.