۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۰۱ صبح
خمیر پیتزا یکی از ارکان مهم برای تهیه یک پیتزای خوشمزه و ترد است که اگر به درستی آن را آماده کنید قطعا به جذابیت ظاهری و طعم پیتزای شما تأثیر زیادی خواهد گذاشت. از این رو در این مطلب طرز تهیه نوعی خمیر پیتزا خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم که به ساده ترین و راحت ترین روش ممکن برای تهیه خمیر پیتزا می باشد.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزای فوری :
طرز تهیه خمیر پیتزای فوری:
خمیر مایه ، شکر و آب ولرم را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید، سپس آن را برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل کند.
در این میان آرد را سه بار الک کرده و کنار بگذارید، نیمی از روغن را با شیر و نمک مخلوط کرده و خمیر مایه پف کرده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
در ادامه آرد را کم کم اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا خمیر درست شود، سپس خمیر را با دست مان ورز می دهیم.
بعد از کمی ورز دادن خمیر، باقی روغن مایع را اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم. توجه کنید اگر احساس می کنید خمیر به دستتان می چسبد مقداری آرد اضافه کنید.
در مرحله بعد خمیر را روی یک سطح صاف و آرد پاشی شده بگذارید و با دست ورز می دهیم و چند باری به زمین می کوبیم تا خمیر خودش را بگیرد.
بعد از 5 دقیقه ورز دادن و کوبیدن خمیر، آن را توی ظرف چرب شده با روغن می گذاریم و روی آن را با پارچه می پوشانیم و به مدت یک ساعت صبر می کنیم تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر پیتزای شما آماده است، فقط کافی است به هنگام پخت پیتزا، این خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید تا پف اضافی آن بخوابد، سپس پنیر و مخلفات دیگر پیتزا را اضافه کنید و بعد بپزد.
نکات:
خواص تخم مرغ:
- شیر ولرم: 1/4 لیوان
- پودر خمیر مایه:۱ ق م
- آرد سفید قنادی: یک و نیم لیوان
- شکر: 1 ق چ
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- نمک: 1/4 ق چ
- آب ولرم:1/4 لیوان
طرز تهیه خمیر پیتزای فوری:
خمیر مایه ، شکر و آب ولرم را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید، سپس آن را برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل کند.
در این میان آرد را سه بار الک کرده و کنار بگذارید، نیمی از روغن را با شیر و نمک مخلوط کرده و خمیر مایه پف کرده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
در ادامه آرد را کم کم اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا خمیر درست شود، سپس خمیر را با دست مان ورز می دهیم.
بعد از کمی ورز دادن خمیر، باقی روغن مایع را اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم. توجه کنید اگر احساس می کنید خمیر به دستتان می چسبد مقداری آرد اضافه کنید.
در مرحله بعد خمیر را روی یک سطح صاف و آرد پاشی شده بگذارید و با دست ورز می دهیم و چند باری به زمین می کوبیم تا خمیر خودش را بگیرد.
بعد از 5 دقیقه ورز دادن و کوبیدن خمیر، آن را توی ظرف چرب شده با روغن می گذاریم و روی آن را با پارچه می پوشانیم و به مدت یک ساعت صبر می کنیم تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر پیتزای شما آماده است، فقط کافی است به هنگام پخت پیتزا، این خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید تا پف اضافی آن بخوابد، سپس پنیر و مخلفات دیگر پیتزا را اضافه کنید و بعد بپزد.
نکات:
- این خمیر را تنها یک روز در یخچال میتوانید نگهداری کنید و بیشتر از یک روز نگهداری خمیر پیتزا را حتی به روش فریزر کردن پیشنهاد نمی کنیم.
- اگر خمیر پیتزا را فریزر کنید کیفیت خود را از دست خواهد داد.
- مقدار هایی که در این مطلب گفتیم دقیق و امتحان شده هستن و اگه دقیق استفاده بشن تنیجه خیلی خوبی خواهد داد.
- از تازه بودن خمیر مایه مطمئن بشید چون اگه خمیر مایه عمل نیاد همه زحماتتون به هدر میره.
- اگر در هنگام ورز دادن خمیر احساس کردید کمی شل است می توانید مقدار کمی آرد به آن ضافه کنید و یا بالعکس آن یعنی اگر خمیر زیادی سفت بود یک یا دو قاشق شیر به آن اضافه کنید.
خواص تخم مرغ:
- افزایش کلسترول خوب
- کاهش کلسترول بد
- غنی از ویتامین A
- کاهش بیماری های قلبی و سکته
- کمک به کاهش وزن
- جلوگیری از آسیب استخوانی
- تقویت متابولیسم بدن