۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۰۸ صبح
ذرت یکی از غذا های است که نسل جدید وجود آن را در غذا بسیار می پسنندند اما بسیاری از افراد کنسرو ذرت را خریداری می کنند که برخی از آن ها کیفت و مزه خوبی ندارد پس به این نتیجه میرسند که ذرت را در خانه تهیه کنند، از این رو در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کنسرو ذرت را آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کنسرو ذرت خانگی:
ابتدا دانه های بلال را جدا کرده و بشویید، سپس آن را در قابلمه ای بریزید و آب ، شکر و نمک اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا ذرت ها پخته و نرم شوند.
در مرحله بعدی دانه های پخته شده ذرت را آبکش کنید و آب آن را در ظرفی نگه دارید تا از آن برای کنسرو کردن ذرتتان استفاده کنید.
میتوانید ذرت های آبکش شده را بسته بندی کنید و در فریز نگه داری کنید.
یا اینکه آن را داخل شیشه هایی که در فلزی دارند بریزید و شیشه رو با آبی که بلال رو داخلش پختید و نگه داشتید پر کنید.
و در آخر در شیشه را محکم ببندید و شیشه ها را داخل قابلمه بچینید و قابلمه را تا روی شیشه ها پر از آب کنید و روی شعله با حرارت متوسط بگذارید تا آب بجوش بیاد و در این حین کنسرو شما آماده شود.
بعد از بجوش آمدن آب، شعله را ملایم کنید و بگذارید حدود نیم ساعت آب روی شعله بماند.
شعله را خاموش کنید ولی شیشه هارو خارج نکنید تا آب داخل قابلمه، سرد شود. بعدشیشه های کنسرو را در یخچال یا جای خنک نگهدارید.
نکات:
خواص ذرت:
مواد لازم برای تهیه کنسرو ذرت خانگی:
- شکر : 1 ق غ
- بلال بزرگ دانه درشت : 6 عدد
- آب : دو پیمانه
- نمک : 1/2 ق چ
ابتدا دانه های بلال را جدا کرده و بشویید، سپس آن را در قابلمه ای بریزید و آب ، شکر و نمک اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا ذرت ها پخته و نرم شوند.
در مرحله بعدی دانه های پخته شده ذرت را آبکش کنید و آب آن را در ظرفی نگه دارید تا از آن برای کنسرو کردن ذرتتان استفاده کنید.
میتوانید ذرت های آبکش شده را بسته بندی کنید و در فریز نگه داری کنید.
یا اینکه آن را داخل شیشه هایی که در فلزی دارند بریزید و شیشه رو با آبی که بلال رو داخلش پختید و نگه داشتید پر کنید.
و در آخر در شیشه را محکم ببندید و شیشه ها را داخل قابلمه بچینید و قابلمه را تا روی شیشه ها پر از آب کنید و روی شعله با حرارت متوسط بگذارید تا آب بجوش بیاد و در این حین کنسرو شما آماده شود.
بعد از بجوش آمدن آب، شعله را ملایم کنید و بگذارید حدود نیم ساعت آب روی شعله بماند.
شعله را خاموش کنید ولی شیشه هارو خارج نکنید تا آب داخل قابلمه، سرد شود. بعدشیشه های کنسرو را در یخچال یا جای خنک نگهدارید.
نکات:
- به ذرت درحال پخت نمک نزنید چون باعث سفت شدن آن میشود.
- این روش کنسرو کردن برای تمام سبزیجات و میوه ها قابل اجراست.
خواص ذرت:
- ذرت برای جلوگیری از بواسیر مفید است.
- ذرت برای سلامت چشم ها نیز مفید است.
- مصرف ذرت موجب تقویت و محافظت از قلب میشود.
- خوردن ذرت در دوران کودکی موجب بهبود رشد کودک میشود.
- مصرف ذرت برای کسانی که لاغر هستند و میخواهن چاق شوند مفید است.
- ذرت می تواند با تومورهای سینه و کبد مبارزه کند و از بروز سرطان پیشگیری نماید.