۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۱۳ صبح
نان خامه ای خوشمزه با روش خانگی بی نظیر
نان خامه ای از جمله شیرینی های خوشمزه همیشگی قنادی ها می باشد که طعم فوق العاده ای هم دارد، درست کردن این نان خامه ای در خانه برای کسانی که می خواهند این شیرینی را مطابق سلیقه ی خودشان بخورند می تواند یک امتیاز مثبت باشد. پس در ادامه با ما همراه باشید تا یک دستور تهیه آسان برای تهیه شیرینی خامه ای به شما ارائه دهیم.
مواد لازم برای نان خامه ای
کره 50 گرم
شکر 1/2 قاشق چایخوری
آب 200 میلی لیتر
آرد 125 گرم
تخم مرغ 4 عدد
بیکینک پودر 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی 300 گرم
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
یک ظرف مناسب بردارید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید سپس کره را به همراه شکر و آب درون آن بریزید و به صورت مدام هم بزنید تا کره و شکر ذوب شوند و آب به نقطه جوش برسد.
وقتی آب به نقطه جوش رسید و چند جوش ریز زد کل آرد را که از قبل 2 بار الک کرده اید را به یکباره به شکر اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا خمیرش خراب نشود.
خمیرش باید مثل حلوا در ظرف جمع شود. بعد از چند ثانیه از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگر بریزیدو اجازه دهید تا خمیر 1 الی 2 ساعت کاملا خنک شود.
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی خامه ای فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید تا فر کاملا گرم و داغ شود.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و با همزن دستی هم بزنید به طوری که از لختی در بیاید.
خمیر آماده شده تان را با استفاده از همزن برقی هم بزنید و بعد از کمی هم زدن تخم مرغ هایتان را کم کم خمیر اضافه کنید و همبزنید تا کاملا جذب خمیر شوند در هر مرحله اضافه کردن تخم مرغ حدود 3 الی 4 دقیقه تخم مرغ ها را با خمیر هم بزنید. خمیر آماده کاملا کشدار و براق میشود.
در مرحله آخر باید به خمیرتان بیکینک پودر و وانیل اضافه کنید تا هم خمیر کمی پف کند و هم بوی بد تخم مرغ از خمیر گرفته شود.
خمیر آماده شده تان را درون قیف با ماسوره شکوفهبریزید.
سینی ر را بردارید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر نان ها را با فشار آوردن به قیف به اندازه یک گردو یا کمی بزرگتر داخل سینی با فاصله بچینید.
اگر بخواهید نان خامه ای های بزرگتر درست کنید باید فشار بیشتری به قیف بدهید و یا از ماسوره های بزرگتری استفاده کنید.
نان خامه ای ها را باید حدود نیم ساعت درون فر بگذارید تا حجمش دو یا 3 برابرشود.
نان خامه ای های پخته شده باید پوک و توخالی باشد.
بعد از سرد شدن ته نان ها را سوراخ کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید خامه را داخل آن پر کنید.
در مرحله آخر باید خامه را آماده کنید بدین منظور باید خامه قنادی شیرین شده را در دمای محیط بگذارید بماند تا نرم شود سپس با استفاده از همزن همش بزنید.
برای فرم گرفتن خامه قنادی باید آن را با دور تند باهمزن چند دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و پف کند.
حال خامه فرم گرفته شده تان را با کمک یک قیف و ماسوره داخل نان های سوراخ شده بریزید در حدی که داخلش نان ها از خامه پر شود.
نان خامه ای های شما آماده شده است می توانید آن ها را با شکلات کاکائو یا سفید ذوب شده تزیین کنید وحدود 1 تا 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا خیسی خامه نان ها را نرم کند و بعد نوش جان کنید.
اگر مثل دستور گفته شده عمل کنید نان خامه ای های شما عالی خواهدشد
نان خامه ای از جمله شیرینی های خوشمزه همیشگی قنادی ها می باشد که طعم فوق العاده ای هم دارد، درست کردن این نان خامه ای در خانه برای کسانی که می خواهند این شیرینی را مطابق سلیقه ی خودشان بخورند می تواند یک امتیاز مثبت باشد. پس در ادامه با ما همراه باشید تا یک دستور تهیه آسان برای تهیه شیرینی خامه ای به شما ارائه دهیم.
مواد لازم برای نان خامه ای
کره 50 گرم
شکر 1/2 قاشق چایخوری
آب 200 میلی لیتر
آرد 125 گرم
تخم مرغ 4 عدد
بیکینک پودر 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی 300 گرم
یک ظرف مناسب بردارید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید سپس کره را به همراه شکر و آب درون آن بریزید و به صورت مدام هم بزنید تا کره و شکر ذوب شوند و آب به نقطه جوش برسد.
وقتی آب به نقطه جوش رسید و چند جوش ریز زد کل آرد را که از قبل 2 بار الک کرده اید را به یکباره به شکر اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا خمیرش خراب نشود.
خمیرش باید مثل حلوا در ظرف جمع شود. بعد از چند ثانیه از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگر بریزیدو اجازه دهید تا خمیر 1 الی 2 ساعت کاملا خنک شود.
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی خامه ای فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید تا فر کاملا گرم و داغ شود.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و با همزن دستی هم بزنید به طوری که از لختی در بیاید.
خمیر آماده شده تان را با استفاده از همزن برقی هم بزنید و بعد از کمی هم زدن تخم مرغ هایتان را کم کم خمیر اضافه کنید و همبزنید تا کاملا جذب خمیر شوند در هر مرحله اضافه کردن تخم مرغ حدود 3 الی 4 دقیقه تخم مرغ ها را با خمیر هم بزنید. خمیر آماده کاملا کشدار و براق میشود.
در مرحله آخر باید به خمیرتان بیکینک پودر و وانیل اضافه کنید تا هم خمیر کمی پف کند و هم بوی بد تخم مرغ از خمیر گرفته شود.
خمیر آماده شده تان را درون قیف با ماسوره شکوفهبریزید.
سینی ر را بردارید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر نان ها را با فشار آوردن به قیف به اندازه یک گردو یا کمی بزرگتر داخل سینی با فاصله بچینید.
اگر بخواهید نان خامه ای های بزرگتر درست کنید باید فشار بیشتری به قیف بدهید و یا از ماسوره های بزرگتری استفاده کنید.
نان خامه ای ها را باید حدود نیم ساعت درون فر بگذارید تا حجمش دو یا 3 برابرشود.
نان خامه ای های پخته شده باید پوک و توخالی باشد.
بعد از سرد شدن ته نان ها را سوراخ کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید خامه را داخل آن پر کنید.
در مرحله آخر باید خامه را آماده کنید بدین منظور باید خامه قنادی شیرین شده را در دمای محیط بگذارید بماند تا نرم شود سپس با استفاده از همزن همش بزنید.
برای فرم گرفتن خامه قنادی باید آن را با دور تند باهمزن چند دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و پف کند.
حال خامه فرم گرفته شده تان را با کمک یک قیف و ماسوره داخل نان های سوراخ شده بریزید در حدی که داخلش نان ها از خامه پر شود.
نان خامه ای های شما آماده شده است می توانید آن ها را با شکلات کاکائو یا سفید ذوب شده تزیین کنید وحدود 1 تا 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا خیسی خامه نان ها را نرم کند و بعد نوش جان کنید.
اگر مثل دستور گفته شده عمل کنید نان خامه ای های شما عالی خواهدشد