۱۴۰۰-۸-۱، ۰۸:۴۰ صبح
میگوی گریل شده یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که علاوه بر طعم و مزه لذیذی که دارد از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است. برای درست کردن این غذا بهتر است از میگوهای بزرگ استفاده کنید زیرا میگوهای کوچکتر معمولا سخت کباب میشوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.
مواد لازم:
- میگوی بزرگ: ۷۰۰ گرم
- عسل: دو قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
- روغن دانه انگور
- منداب: دو پیمانه
- فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
- پونه کوهی تازه: دو قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده: یک و یک چهارم پیمانه
- زیتون خرد شده: یک دوم پیمانه
- پیاز قرمز: یک دوم پیمانه
- سرکه: یک قاشق غذاخوری
- نمک : یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه میگوی گریل شده ایتالیایی:
برای درست کردن این غذای ایتالیایی ابتدا میگوها را پاک کرده و خوب بشویید، دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید.
حالا عسل و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ظرفی مخلوط کرده و روی میگوها بریزید و کنار بگذارید.
در مرحله بعد شبکههای گریل را با روغن دانه انگور آغشته کرده و میگوها را داخل آن قرار داده و گریل کنید.
در ادامه منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ خرد کرده و سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
نکاتی مهم درباره خرید و نگهداری میگو:
- برای تهیه یک میگوی تازه به نکات زیر توجه کنید:
- میگوهایی انتخاب کنید که بدنی سفت داشته باشد و پوست آن کاملا یک دست و بدون هیچ خال و لکه ای باشد.
- از انتخاب میگوهایی که پوست آن ها باد کرده و دارای لک و خال هستند بپرهیزید چون این ها از علائم فاسد شدن میگوها هستند.
- اگر میگوی منجمد خریداری میکنید حتما به تاریخ انقضا و نشان استاندارد آن دقت فرمایید.
- بعد از خرید میگـو آن را به سرعت در یخچال بگذارید تا فاسد نشود.
- اگر قرار است میگوها چند ساعتی در ماشین باقی بمانند بهتر است چند قالب یخ در ظرفی بریزید و میگو را داخل آن قرار دهید تا خراب نشود.