۱۴۰۰-۸-۴، ۰۸:۲۱ عصر
لازم کیک:
تخم مرغ 6 عدد
شکر 150 گرم
آرد 140 گرم
نمک یک هشتم چایخوری
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل 70 گرم
مواد کرم لیمویی:
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
آب 250 میلی لیتر(یک پیمانه)
کره 85 گرم
رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
مواد کرم کره ای :
کره 90گرم
پودر شکر 90 گرم
آب لیمو یک قاشق چایخوری
نارگیل رنده شده به مقدار لازم برای روی کیک
طرز تهیه کیک:
کف سه عدد قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید.تخم مرغ ها را با هم زن برقی روی بخار آب بزنید وقتی که مخلوط شدند بلافاصله شکر را اضافه کرده و همچنان روی بخار آب حدود 10 دقیقه هم بزنید تا سفیدکشدار شود.سپس از روی بخار برداشته رنده پوست لیمو،آب لیمو،آرد و نمک را اضافه و مخلوط کرده و متناوبا به مایه اضافه و هم بزنید این مرحله را با لیسک انجام دهید.
در پایان پودر نارگیل را داخل مواد ریخته و مایه حاصل را بین سه قالب آماده شده به صورت مساوی تقسیم کنید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.پس از خنک شدن کرم لیمویی را بین دو لایه از کیک ریخته و لایه رویی و اطراف کیک را با کرم کره ای بپوشانید و با نارگیل رنده شده تزیین کنید.