۱۴۰۰-۸-۴، ۰۸:۴۴ عصر
مواد لازم:
کره 150 گرم (30 گرم آب شده،120 گرم دمای
محیط )
شکر قهوه ای 80 گرم
سیب یک عدد
آرد 210 گرم
بیکینگ پودر 8 گرم
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
شکر 100 گرم
تخم مرغ 120 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سرخالی
شیر 100 گرم
آب لیمو به مقدار کم
طرز تهیه:
کف قالب 22 سانتی را با 30 گرم از کره آب شده چرب کنید.سیب ها را برش دهید و با کمی آبلیمو مخلوط کرده کنار بگذارید.شکر قهوه ای را کف قالب بریزید و سیب ها را روی مخلوط شکر و کره چیده و بعد 180 گرم کره باقیمانده را همراه شکر بزنید سپس تخم مرغ ها را کم کم اضافه کنید.آرد،بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و طی سه مرحله و شیر را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.روی سیب ها را با مواد پر کرده و داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.
کره 150 گرم (30 گرم آب شده،120 گرم دمای
محیط )
شکر قهوه ای 80 گرم
سیب یک عدد
آرد 210 گرم
بیکینگ پودر 8 گرم
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
شکر 100 گرم
تخم مرغ 120 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سرخالی
شیر 100 گرم
آب لیمو به مقدار کم
طرز تهیه:
کف قالب 22 سانتی را با 30 گرم از کره آب شده چرب کنید.سیب ها را برش دهید و با کمی آبلیمو مخلوط کرده کنار بگذارید.شکر قهوه ای را کف قالب بریزید و سیب ها را روی مخلوط شکر و کره چیده و بعد 180 گرم کره باقیمانده را همراه شکر بزنید سپس تخم مرغ ها را کم کم اضافه کنید.آرد،بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و طی سه مرحله و شیر را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.روی سیب ها را با مواد پر کرده و داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.