۱۴۰۰-۸-۴، ۰۹:۴۹ عصر
مواد لازم:
طرز تهیه:
ابتدا کرم کیک را تهیه می کنید بدین طریق که سفیده و زرده ی تخم مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می زنیم.سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده ی تخم مرغ هم زده شده اضافه می کنیم و با سفیده که قبلا زده ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند.پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می گذاریم، پس از آن که آماده شد، از فر خارج می کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت فرنگی به دلخواه کاملا می پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد.سپس کیک را از فر بیرون می آورید و با توت فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می کنید، یا با هر میوه ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت فرنگی می توانید از سیب استفاده کنید.
آرد سفید ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
کاکائو یک قاشق سوپ خوری
میوه با سلیقه خودتان
پودر نارگیل
شیره مربای زردآلو و توت فرنگیشکر ۱۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
کاکائو یک قاشق سوپ خوری
میوه با سلیقه خودتان
پودر نارگیل
طرز تهیه:
ابتدا کرم کیک را تهیه می کنید بدین طریق که سفیده و زرده ی تخم مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می زنیم.سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده ی تخم مرغ هم زده شده اضافه می کنیم و با سفیده که قبلا زده ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند.پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می گذاریم، پس از آن که آماده شد، از فر خارج می کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت فرنگی به دلخواه کاملا می پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد.سپس کیک را از فر بیرون می آورید و با توت فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می کنید، یا با هر میوه ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت فرنگی می توانید از سیب استفاده کنید.