۱۴۰۰-۸-۴، ۰۹:۱۷ عصر
مواد لازم:![[تصویر: edf_sept04_sides_corn_vert_bb7x.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/edf_sept04_sides_corn_vert_bb7x.jpg)
بلال شش عدد
کره صد گرم
سیر خورد شده سه قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گشنیز و جعفری خورد شده سه قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بلال ها را آماده کرده و بشویید.پوسته بلال ها را جدا کرده و کاملاً تمیز کنید
![[تصویر: edf_sept04_sides_corn_vert_bb7x.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/edf_sept04_sides_corn_vert_bb7x.jpg)
بلال شش عدد
کره صد گرم
سیر خورد شده سه قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گشنیز و جعفری خورد شده سه قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بلال ها را آماده کرده و بشویید.پوسته بلال ها را جدا کرده و کاملاً تمیز کنید
کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.سیر ها را کوبیده و سرخ کنید.سبزیجات را همراه سیر کمی تفت دهید.6تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویلها باید به اندازهای باشند که دور بلالها را بپوشانند.هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید.
هر کدام از بلالها را آغشته به کره کنید.سیر و سبزیجات سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلالها پخش کنید.
در صورت تمایل روی بلالها نمک و فلفل نیز بریزید.بلالها را محکم درون فویلها بپیچاند و آنها را روی کبابپز قرار دهید.