۱۴۰۰-۸-۴، ۰۹:۵۷ عصر
مواد لازم:
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا حدود 5 برگ
خرما 20 عدد
گردو به میزان لازم
کره ذوب شده 50 گرم
خرما 20 عدد
گردو به میزان لازم
کره ذوب شده 50 گرم
مواد لازم براى شربت :
شکر 1 لیوان
آب 1 لیوان
گلوکز 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین به میزان لازم
شکر 1 لیوان
آب 1 لیوان
گلوکز 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا خمیرهاى یوفکا را در ابعاد حدود 10 در 15 سانتیمتر برش داده مغز خرماها را هسته گرفته و گردو مى گذاریم.یک طرف خمیر قرار داده مى چیم و لوله مى کنیم.لوله ها را داخل قالب مورد نظر قرار داده روى آنها را کره ذوب شده مى ریزیم.به مدت 20 دقیقه روى پنجره وسط فر که از قبل با دماى 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم مى پزیم.پس از پخت روى باقلواها را شربت داده و سرو می کنیم.
ابتدا خمیرهاى یوفکا را در ابعاد حدود 10 در 15 سانتیمتر برش داده مغز خرماها را هسته گرفته و گردو مى گذاریم.یک طرف خمیر قرار داده مى چیم و لوله مى کنیم.لوله ها را داخل قالب مورد نظر قرار داده روى آنها را کره ذوب شده مى ریزیم.به مدت 20 دقیقه روى پنجره وسط فر که از قبل با دماى 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم مى پزیم.پس از پخت روى باقلواها را شربت داده و سرو می کنیم.