۱۴۰۰-۹-۲۷، ۰۳:۲۵ عصر
قبل از این که به عوارض پروتز سينه بپردازیم، باید گفت که خیلی از این عوارض تنها در صورتی به سمت شما میآیند که توسط یک فرد غیر ماهر عمل شده باشید یا مراقبتهای بعد از عمل را به درستی انجام نداده باشید و دلیل این موضوع نیز شیوه عمل و تهاجمی نبودن عمل است. فارغ از موضوعات گفته شده، باید گفت که عوارض و معایب پروتز سینه، شامل موارد زیر است.
- میزان برش زیاد در بعضی از روشهای پروتز سینه
- احتمال نشت و پاره شدن پروتز سینه
- امکان سفت شدن کپسول پروتز سینه
- ایجاد عفونت در جای زخم
- نیاز به زمان زیاد برای التیام زخم
- تغییرات در حس سینه (موقت و در بعضی از موارد دائم)
- احتمال چین خوردگی پوست
- ایجاد لخته خون در رگها که به بیماریهای قلبی و ریوی ختم میشود
پروتز پستان برای چه کسانی مناسب است
بعد نیست به این موضوع هم اشاره داشت که پروتز سینه برای همه مناسب نیست. در ادامه قصد داریم تا بهترین کاندیدهای پروتز سینه را معرفی کنیم. البته بد نیست بدانید که استفاده از عمل پروتز سینه در حال حاضر بسیار شایع است ولی باز هم بد نیست با بهترین کاندیدای این عمل آشنا شویم.- افرادی که در اثر بیماری بخشی یا کل سینه خود را از دست دادهاند
- افرادی که دارای سینههای بد شکل و بد فرم هستند
- افرادی که به دلایل مختلف فقط یک سینه دارند
- افرادی که به دلیل مشکلات ژنتیکی و هورمونی سینههای بد فرم یا کم حجم دارند
- افرادی که به دلایل مختلف بافت سینه خود را دست دادهاند و درگیر افتادگی سینه هستند
- افرادی که به دلیل لاغر شدن یا بعد از دوران شیردهی دچار مشکل و کاهش حجم سینه شدهاند.
هزینه پروتز سینه چقدر است؟
پروتز سینه یک عمل زیبای است و همانطور که در ابتدای مقاله نیز گفته شد، از هزینه بالایی برخوردار است؛ اما قیمت پروتز سینه را نمیتوان به صورت دقیق بررسی نمود زیرا هزینه پروتز سینه به نوع و جنس پروتز سینه و البته هزینههای جانبی مثل هزینه پزشک و کلینک درمانی مشخص میشود.
آیا عمل زیبایی پروتز پستان در شیردهی تأثیر منفی دارد؟
ارتباط پروتز سینه و شیردهی، یکی از سوالاتی است که خیلی پرسیده میشود، زیرا پروتز سینه یک بافت خارجی است که داخل بافت سینه قرار میگیرد و باید دانست که آیا پروتز سینه در شیردهی تأثیر منفی دارد یا خیر؟
به صورت کلی باید گفت که پروتز سینه در شیردهی خانمها هیچ تاثیری ندارد، زیرا مجاری شیردهی خانمها تحت تأثیر پروتز سینه قرار نمیگیرد و بانوانی که از پروتز سینه استفاده کردهاند، میتوانند به راحتی اقدام به شیردهی نمایند.
آیا پروتز سینه باعث تشدید سرطان میشود؟
موضوع مهم بعدی درباره پروتز سینه، تأثیر آن بر بیماری سرطان است که شاید خیلی از افراد از ترس بیماری سرطان به سمت پروتز سینه نروند.
در رابطه [b]پروتز سینه [/b]با سرطان هم باید گفت که هنوز سازمانی نتوانسته ارتباط خاصی بین این بیماری یا هر بیماری دیگری با پروتز سینه بدست بیاورد و از این رو میتوان بدون هیچ نگرانی اقدام به استفاده پروتز سینه نمود.
بد نیست بدانید که پروتز سينه بعد از سرطان نیز باعث تشدید این بیماری نمیشود و یا اگر پروتز سينه پاره هم شود باز به بدن آسیب وارد نمیشود.
آیا تعویض پروتز سینه ضروری است؟
در حال حاضر تنها زمانی که پروتز سینه نشت کند و پاره شود، شما باید به سراغ تعویض پروتز سینه بروید و در غیر این صورت هیچ نیازی به تعویض پروتز سینه نخواهید داشت که این موضوع به لطف پروتزهای جدید محقق شده است.
رنگ پوست پروتز سینه چیست؟
رنگ پوست پروتز سینه با توجه به این که پوستهای مختلف رنگهای متفاوتی دارند، در نظر گرفته میشود و با توجه به پوست فرد از پروتزی با رنگ مناسب استفاده میشود و هیچ تأثیر دیگری در کارایی، مزایا یا عوارض پروتز سینه ندارد و تنها هدف آن یکسان بودن رنگ سینه و پروتز سینه میباشد.
آیا پروتز سینه باعث محدودیت در برنزه کردن میشود؟
برنزه کردن یکی از اقداماتی است که بانوان زیادی از آن استفاده میکنند و به دنبال جوابی برای سؤال تاثیرات برنزه کردن روی پروتز سینه هستند؛ از این رو در این مقاله به این سؤال هم پاسخ میدهیم.
به طور کلی باید گفت که برنزه کردن هم به بافت پروتز سینه آسیب نمیزند ولی باعث تیره شدن جای زخم عمل پروتز سینه میشود و این مطلوب نیست.
به علاوه با توجه به گرمای شدید برنزه ممکن است بافت پروتز سینه شما برای مدتی نرم شود که با توجه به تأثیر منفی برنزه روی جای زخم عمل پروتز سینه و[b] نرم شدن بافت پروتز[/b]، توصیه میکنیم حداقل تا زمانی که جای زخمهای عمل پروتز سینه شما رفع نشده به سراغ برنزه نروید.
اقدامات و مراقبتهای قبل از عمل زیبایی پروتز سینه
لازم است که قبل از پروتز سینه حتماً اقداماتی که در ادامه گفته میشود را انجام دهید تا در هنگام پروتز سینه به هیچ مشکلی نخورید. از مهمترین اقدامات و مراقبتهای قبل از پروتز سینه که باید انجام شود، میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
- انجام تستهای آزمایشگاهی لازم که توسط پزشک مشخص میشود
- عدم استفاده از دخانیات به ویژه سیگار
- عدم استفاده از داروهایی که باعث افزایش خونریزی میشوند مثل آسپیرین و داروهای ضد التهابی