۱۴۰۰-۱۱-۲۳، ۱۰:۳۷ صبح
امیلی در پاریس اسپویلر: تلاش امیلی برای صحبت کردن به زبان فرانسه، شاید یکی از تنها چیزهای باشد که نشان دهد که یادگیری یک زبان جدید برای یک بزرگسال بسیار دشوار است! اما می توان انجامش داد. “هر کسی حداقل یک بار در زندگی خود شنیده است که در جوانی بهتر است یک زبان جدید را یاد بگیرید. برای اینکه مانند یک زبان مادری کاملاً مسلط شوید، به خصوص وقتی صحبت از تسلط بر گرامر و لهجه به میان باشد، برخی افراد حتی می گویند که باید شروع کنید. مایک شانگکوان، مدیر عامل لینگودا، آموزشگاه زبان آنلاین پیشرو در اروپا، میگوید که قبل از ۱۰ سالگی زبان را یاد بگیرید. اما، او می گویید، این ممکن است درست نباشد. بنابراین چگونه می توانید در بزرگسالی یک زبان جدید یاد بگیرید؟
من یک مترجم هستم و ترفندی برای یادگیری سریع زبان دارم
5 فیلم که از نقد rotten tomatoes سر بلند بیرون امدند
زبان هایی با جمعیت کم اما مفید برای سال 2022
استبان توما، معلم و تولیدکننده محتوا برای برنامه یادگیری زبان Babbel، توضیح میدهد که مغز بزرگسالان برای شکلگیری الگوهای فکری جدید تلاش میکند. او میگوید: «ما سالها صرف توسعه یک سیستم ذهنی کردهایم که در سازماندهی اطلاعات عالی است. «این باعث میشود ما واقعاً، در یادگیری چیزهای جدید خوب عمل کنیم به جز یادگیری زبان. شکستن قوانین آن سیستم سخت است، و این دقیقاً همان کاری است که باید انجام دهید، زیرا به معنای واقعی کلمه در حال یادگیری یک سیستم دیگر هستید.” Shangkuan اضافه می کند که بهترین راه برای یادگیری زبان در بزرگسالی، تفریح است.
Artemisa Valle، که برنامه مترجمان داوطلب (VIT) را در مرکز حقوقی Casa Cornelia مدیریت میکند، میگوید که ترفند او تماشای فیلمها و کارتونهای کودکانه است که قبلاً آن ها را تماشا کرده اید و باید به زبانی که میخواهید یاد بگیرید یا با آن آشنا هستید، ببینید. آنها داستان و واژگان ساده ای را ارائه می دهند. او میگوید: «تمرین آسانتر است، زیرا میتوانید دیالوگهای حفظ شده را تحت الشعاع قرار دهید. فیلمهای کارتونی دیزنی گزینه مناسبی هستند چون آواز خواندن و رقصیدن باعث استراحتهای زیادی میشود».من یک مترجم هستم و ترفندی برای یادگیری سریع زبان دارم
5 فیلم که از نقد rotten tomatoes سر بلند بیرون امدند
زبان هایی با جمعیت کم اما مفید برای سال 2022