مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
« قبلی 1 … 5 6 7 8 9 … 26 بعدی »
› [عشق و ازدواج] نیازمند به دردودل

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  خون بعد از اجابت مزاج؛ چه زمانی پای بواسیر در... mona39 mona39 گفتگوی ایرانیان
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
برترین امتیاز گیرندگان
912
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
MadisonMad دیروز
EzequielHa دیروز
RosariaGri دیروز
Mohammad_Meshkati دیروز
WilliemaeL دیروز
CorrinePgl دیروز
Teresa11 ۵-۳۰
AlexandraM ۵-۲۸

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | دانلود اپلیکیشن کارتابل
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[عشق و ازدواج] نیازمند به دردودل

st225 آفلاین
عضو جدید
*
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۴۰۰-۱۱-۲۷، ۰۶:۵۹ عصر (آخرین ویرایش: ۱۴۰۰-۱۱-۲۷، ۰۷:۰۰ عصر، توسط st225.)
دختری هستم 18 سالمه/حال دلم خیلی گرفته دلم میخاد بشینم گوشه ی هرجا که شد فقط سکوت باشه از جاهای پرسروصدا خسته شدم سردرد میگیرم.بشینم تو سکوت با صدای بلند گریه کنم با تموم وجودم جیغ بکشم انقد که خالی شم حس کنم که سبک شدم بعد همون گوشه دراز بکشم و بخابم
3ساله عاشق شدم..عاشق کسی که ترنسه...اما مشکلم ترنس بودنش نیست مشکلم اینه هیچوقت وجود منو ندیده انگار که براش مهم نیستم. هروقت چیزی میخام خاسته خودش و خانوداشو به خاسته من ترجیح میده...همیشه بیخبر یهو میزاره میره بعد چند ساعت میاد هروقت چیزی خاستم نه شنیدم الگرم بله شنیده باشم هم بازم انجام نمیده خاستمو کسی که توی هیچ کار با من مشورت نمیکنه هرموقع ناراحت بودم خاستم باهاش حرف بزنم اف شده یا پیچونده بحثو ... هرووقت کار اشتباهی کرده و من ناراحت شدم شرو کرده به دعوا  و پرو بازی و طلبکار بازی به جای اینکه پشیمون باشه.همیشه من مقصر شده خیانت کرده مخفی کاری کرده دروغ گفته و....توی کل این 3 سال به خاطر اذیتاش  بارها دست به خودکشی زدم ...فشارم کم و زیادی شده راهی  بیمارستان شدم ...تحت نظر دکترم الان و قرص مصرف میکنم
انگیزمو برای زندگی از دست دادم تموم مدتو لام تا کام حرف نمیزنم تو خونه و میشینم گوشه خونه الکی تو نت میگردم عکس میبینم فیلم میبینم از هیچی لذت نمیبرم حتی گریه هم نمیتونم بکنم سعی میکنم گریه کنم تا اروم شم خودم حس میکنم نیاز دارم به گریه اما نمیشه.....بارها کات کردم باهاش اما اومده ک ببخشید تکرار نمیشه و رام وعده های الکیش شدم نمیدونم چیکار کنم کات میکنم؟ عذاب وجدان میگیرم که بدون من چیکار میکنه؟ موفق میشه؟نکنه بیخیال درس و اینا بشه؟جبورش کردم بره درسشو ادامه بده مجبورش کردم کارای عملشو پیش ببره براش کار پیدا کردم بارها اما برا 2 تاش استخدامش کردم اولی خوب نبود دومی رو اصلا نگاه نکرد به باباش نگ زدم به عنوان مشاور تا راضی به عملش بشه مجبورش کردم حساب بانکی باز کنه بره بیمه کنه خودشو اما نکرد خب... خداشاهده کم نزاشتم براش نمیدونم چرا اینجوری اشتی هم که میکنم اصلا براش مهم نیستم با اینکه خودش وعده میده تلاش نمیکنه ها برا داشتنم همش میگه تو رفتی تو منو بدبخت کردی اما به خدا کسی که بدبخت شده منم تلاش نمیکنه اما فقط تهدید میکنه وقتیم که میگم باشه اشتی میکنم بس کن میگه ببخشید غلط کردم ارزو به دلم موند باهام خوب باشه به حرفام گوش بده بشینه پای  حرفای دلم ارزو به دلم موند به خدا نه دل رفتن دارم نه پای موندن نمیدونم چیکار کنم از زندگی هم زده شدم..خودزنی و خودکشی و گریه و جیغ مداوم داشتم لرزش دست و تپش قلب و فشار گرفتم مشاورم گفت به خاطر فشارهایی که بهم وارد شده هم افسردگی دارم هم بیماری مرزی
به خدا نمیدونم چیکار کنم دلم میخاد کسی باشه بشینم باهاش  ریز تا درشت زندگیمو تعریف کنم سرموبزارم رو پاش گریه کنم با تموم جود جیغ بزنم یا تنهای تنها باشم اما هیچکس نیست
بارها خاستگار داشتم موقعیت برای ازدواج داشتم اما  نمیخاستم به کسی جز ایشون فکر کنم و همشونو رد کردم
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ناظمی پور آفلاین
گروه مشاورین
اعتبار: 4
سپاس ها 0
سپاس شده 11 بار در 11 ارسال
۱۴۰۰-۱۱-۲۹، ۱۲:۱۲ صبح
سلام علیکم اصل کارتون که این مقدار دلدادگی دارید اشتباه بوده الانم بااین مسائلی که بین شما ها حاصل شده افق این ازدواج روشن نیست لذا منطقی فکر کن و جلو ضرر روهرچه زودتر بگیر.وبه روانپزشک هم یک مراجعه داشته باشید.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
بانو آفلاین
عضو طلایی
اعتبار: 0
سپاس ها 4
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
۱۴۰۰-۱۱-۲۹، ۱۲:۱۹ عصر
سلام دوست عزیزم
عشق یک طرفه مخصوصا از طرف دخترا این دردسرها رو داره
چون معمولا پسرها می خواهند جفتشون رو خودشون پیدا کنند نه بهشون تحمیل بشه
این که گفتین ترنس بودنش براتون مهم نیست چند سواا رو پیش میاره
آیا از نظر علمی ترنس بودن ایشان اثبات شدست؟
چرا براتون مهم نباشه موضوع به این مهمی؟

...
چند ساعت بی خبری چیز مهمی نباید باشه براتون
یا به خاطر کسی که تعهدی بهتون نداره دست به خودکشی بزنید که هم دنیاتون خراب بشه و هم آخرتتون

مطمان باشید ایشون بدون شما اتفاق بدی تو زندگیش نمیوفته و موفقیت و عدم موفقیتش به بودن و نبودن شما ارتباطی نداره
با این حال شما سعیتون رو برای ایشون کردید
چرا شرایط خواستگاراتون رو بررسی نمیکنید و احتمال این رو بدید کسی با شرایط ایده ال شما اومده باشه

برای اینکه حالتون عوض بشه علاوه بر توصیه مشاورتون ازتون می خوام خواندن قران و نماز رو هم شروع کنید بعد یک هفته تاثیرش رو تو روحیتون میبینید
اولش شاید سخت باشه ولی دو سه روزه براتون جذاب میشه

همینجا میتونید درددلتون رو بنویسید تا کمی اروم تر بشی

امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشی
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [عشق و ازدواج] نیازمند مشاوره پیش از ازدواج abbas786 4 1,093 ۱۴۰۱-۲-۱، ۰۴:۳۹ عصر
آخرین ارسال: ADMIN

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('14308')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.