هیچ ثروتى چون عقل، و هیچ فقرى چون نادانى نیست. هیچ ارثى چون ادب، و هیچ پشتیبانى چون مشورت نیست.
امام علی(ع)
امام علی(ع)
| توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید |
برگزاري یادواره شهدای روستاي عباس آباد عرب |
|||
|
هیچ ثروتى چون عقل، و هیچ فقرى چون نادانى نیست. هیچ ارثى چون ادب، و هیچ پشتیبانى چون مشورت نیست.
امام علی(ع)
۱۳۹۰-۱۲-۱۷، ۰۸:۴۹ عصر
جدا زنده نگهداشتن یاد شهدای روستایی جوین داره روند خوبی می گیره
خودم ماه محرم که در یادبود شهدای قدر اباد بودم واقعا شب با یاد موندنی بود حال خوشی بهم دست داد امبدوارم این سنت پسندیده جاودان بمونه و یادواره با شکوه سالانه ای از شهدای جوین هم داشته باشیم
(۱۳۹۰-۱۲-۱۷، ۰۸:۴۹ عصر)Ehsan نوشته است: جدا زنده نگهداشتن یاد شهدای روستایی جوین داره روند خوبی می گیرهدورد احسان جان. ما هرچي داريم از شهدا و خون شهداست. اين انقلاب هم متعلق به شهداي انقلابه. اميدواريم با برگزاري اين مراسمات الفت ما با شهدا بيشتر بشه.
امام علی(ع)
۱۳۹۰-۱۲-۲۳، ۱۱:۱۴ عصر
من همین الان از این مجلس دارم میام
توفیق اجباری نصیب شد که بنده هم در این محفل نورانی باشم در کل خوب بود سخنرانی بسیار خوب که توسط میهمان دعوت شده صورت گرفت و اداره کرن خوب مجری برای شادی شهدای این روستا و کل ایران صلوات | |||
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| دیدار مسئولین شهر حکم آباد و رئیس کتابخانه های شهرستان جوین | ADMIN | 0 | 671 |
۱۴۰۰-۶-۱۱، ۰۷:۱۴ صبح آخرین ارسال: ADMIN |
|
|
|
مشروح دیدار مدیران حکم آباد 1404 و شهردار شهر حکم آباد جناب آقای مسعود نقابی | ADMIN | 0 | 772 |
۱۴۰۰-۶-۶، ۰۸:۱۳ صبح آخرین ارسال: ADMIN |
| دهیاریها و شوراهای شهر حکم آباد تقدیر شدند | ADMIN | 0 | 869 |
۱۴۰۰-۳-۲۵، ۰۹:۲۰ صبح آخرین ارسال: ADMIN |
|
| استقبال با شکوه از شهدای گمنام | ADMIN | 7 | 5,182 |
۱۳۹۲-۲-۱، ۰۲:۳۲ عصر آخرین ارسال: ~~sara~~ |
|
|
|
استقبال از شهدای گمنام در جوین | ADMIN | 0 | 1,803 |
۱۳۹۲-۱-۲۲، ۰۸:۵۵ صبح آخرین ارسال: ADMIN |
| مراسم تشییع شهدای گمنام در جوین | ADMIN | 1 | 2,083 |