۱۴۰۲-۹-۱۱، ۱۱:۳۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲-۱۲-۱، ۰۸:۲۸ عصر، توسط faramarzimani.)
رنگ پلی اورتان ترکیبی شیمیایی بین یک رزین پلیال است که اغلب به آن «قسمت A» یا ماده پایه میگویند و یک ماده مکمل به نام پلی ایزوسیانات که «قسمت B» یا سختکننده نامیده میشود. ، ما بدست می آوریم.
البته در بسیاری از موارد می توان نوع رزین را با موادی مانند اکریلیک، پلی اتر یا پلی استر تغییر داد و تکمیل کرد. رنگ های پلی اورتان از نظر ساختاری کاملاً با سایر رنگ های ساختمانی متفاوت هستند زیرا وزن مولکولی بسیار بالایی دارند. بنابراین، این ویژگی به پلیمرهای پلی اورتان اجازه می دهد تا یک لایه پوششی بادوام و سخت ایجاد کنند و آنها را در برابر شرایط نامطلوب محیطی از جمله بادهای طوفانی شدید و نور مستقیم خورشید مقاوم می کند.رنگ های صنعتی مایع هستند و پوشش زیرین در این رنگ بسیار مهم است. رنگ های صنعتی برای محیط های صنعتی و حفاظت از محصولات صنعتی استفاده می شود. مشخصات رنگ صنعتی بسته به پایه رزین و نوع رنگدانه و مواد افزودنی آن متفاوت است و هر چه به لایه های زیرین مانند پوشش اصل
از رنگ های پلی اورتان برای پوشش در زمینه های معماری و صنعتی استفاده می شود. این رنگ ها معمولاً به عنوان پوشش های نهایی یا ثانویه روی پرایمرهای خاص یا پوشش های اولیه نصب می شوند تا ترکیبی منسجم و بسیار پایدار ایجاد کنند. البته می توانید از آن ها بر روی تخت های فولادی و همچنین سطوح بتنی استفاده کنید. که گفته شد، مشخصات کلی رنگ پلی اورتان به شرح زیر است.البته در بسیاری از موارد می توان نوع رزین را با موادی مانند اکریلیک، پلی اتر یا پلی استر تغییر داد و تکمیل کرد. رنگ های پلی اورتان از نظر ساختاری کاملاً با سایر رنگ های ساختمانی متفاوت هستند زیرا وزن مولکولی بسیار بالایی دارند. بنابراین، این ویژگی به پلیمرهای پلی اورتان اجازه می دهد تا یک لایه پوششی بادوام و سخت ایجاد کنند و آنها را در برابر شرایط نامطلوب محیطی از جمله بادهای طوفانی شدید و نور مستقیم خورشید مقاوم می کند.رنگ های صنعتی مایع هستند و پوشش زیرین در این رنگ بسیار مهم است. رنگ های صنعتی برای محیط های صنعتی و حفاظت از محصولات صنعتی استفاده می شود. مشخصات رنگ صنعتی بسته به پایه رزین و نوع رنگدانه و مواد افزودنی آن متفاوت است و هر چه به لایه های زیرین مانند پوشش اصل
رنگ پلی اورتان پس از اجرا سطحی بسیار براق ایجاد می کند که با گذشت زمان نمی توان آن را تحت تاثیر قرار داد.
آنها در برابر سایش و کلیه فرآیندهای ناشی از اصطکاک زیاد مقاومت می کنند و تحت هیچ شرایطی از بین نمی روند.
آنها دوام منحصر به فردی در برابر اشعه ماوراء بنفش دارند و می توانند به نحوی ساختار خود را در مناطقی که استرس محیطی زیاد ناشی از تغییرات آب و هوایی است حفظ کنند.
رنگ پلی اورتان می تواند طیف وسیعی از تغییرات دما را تحمل کند، بنابراین در مناطق و مراکز صنعتی این محدوده می تواند بین 30 درجه زیر صفر تا 110 درجه بالای صفر در نوسان باشد.
از نظر تماس با مواد شیمیایی که کمی خورنده هستند و احتمالاً ساختار رنگ را از بین می برند، کاملاً مقاوم هستند و با مواد حلال خاصی واکنش نشان نمی دهند.
پس از آماده شدن کامل سطح، می توان آنها را پوشاند. با این حال، آنها نیازی به برداشتن پوشش های پرایمر و انجام فرآیند سنباده به طور کامل و کامل ندارند.