مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
1 2 3 4 5 … 26 بعدی »
› [ مشاوره فردی]  علائم اختلال شخصیت مرزی کمککک

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
907
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
AlexandraM دیروز
Mehdi_Mohammadi دیروز
PRVWilhelm ۵-۲۷
UNKGarnet ۵-۲۷
Jcicucfufuf ۵-۲۶
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷
Pepko_Akrapovik ۳-۱۱

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | دانلود اپلیکیشن کارتابل
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ مشاوره فردی]  علائم اختلال شخصیت مرزی کمککک

andia7997 آفلاین
عضو جدید
*
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۴۰۲-۱۱-۲۰، ۰۴:۳۴ صبح
سلام من دوساله رابطه عاطفی دارم باتوجه به رفتار های طرف مقابلم شک دارم اختلال شخصیت مرزی داره بشدت دمدمی مزاجه موضوعات کوچیک رو بزرگ میکنه پرخاشگره و همیشه حق ب جانب همه چی عالیهدیهو سر یه موضوع ساده جنگ بپا میکنه و تامرز کات شدن میریم از علاقشون مطمنم اما موقع دعوا ادم دیگه ای میشه و همه چیزو خراب میکنه در مواقع عادی بهتر از خودش نیست انگار دوتا شخصیت داره من چکار کنم دارم اذیت میشم جداهم نمیخوام بشم هردو ۲۴سالمونه و توی خانواده عصبی بزرگ شده مشکل خانوادگی خاصی نداره
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ملایجردی آفلاین
گروه مشاورین
اعتبار: 4
سپاس ها 0
سپاس شده 16 بار در 16 ارسال
۱۴۰۲-۱۱-۲۰، ۱۰:۳۰ صبح
با  سلام  و ادب  واحترام خدمت  شما  همراه  گرامی

زندگی کردن یا در ارتباط بودن با فرد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی، می تواند به شدت تنش زا و پر استرس باشد و تصدیق و پذیرفتن آنها بسیار سخت است، اما درمان می تواند کمک کننده باشد. اگر نگران هستید که شما یا شخصی که با آن در ارتباط هستید، ممکن است اختلال شخصیت مرزی داشته باشد، با یک متخصص بهداشت روان تماس بگیرید. بسیاری از متخصصان مراقبت های بهداشتی برای کمک به شما در مسیر بهبودی در دسترس هستند. از آنجایی که اختلال شخصیت مرزی می تواند یک بیماری پیچیده باشد و معمولا به درمان درازمدت نیاز دارد، یافتن یک متخصص بهداشت روانی که در درمان این بیماری تخصص دارد، مهم است.
فرد یاد میگیرد که چگونه احساسات خود را بهتر مدیریت کند و روابط سالم و ارزشمند پیدا کند. جلسات گفتار درمانی به یادگیری شیوه هایی جهت کاهش رفتار های پرخاشگرانه و مخرب و درک بیشتر شرایط کمک می کند. در صورتی که فرد به درمان طولانی مدت متعهد شود، تغییرات مثبت و سالمی ایجاد خواهد شد و می توان نتیجه ی آن را دید. 

برای درمان و مدیریت اختلال شخصیت مرزی، به دلیل تاثیری که در روند فعالیت های زندگی فردی و اجتماعی وی می گذارد، باید حتما به روانشناس یا متخصص روانپزشک مراجعه کر  د

موضوع  و نکته مهم    آخر  اینکه
یک بیمار باید حداقل پنج مورد از این علائم را داشته باشید. علاوه بر این ، علائم باید طولانی مدت باشد (معمولاً از دوره نوجوانی شروع می شود) و بسیاری از حیطه‌های زندگی فرد  را تحت تأثیر قرار  می‌دهد 

اکثر متخصصان بهداشت روان معتقدند که اختلال شخصیت مرزی ناشی از ترکیبی از عوامل بیولوژیکی ارثی یا درونی و عوامل محیطی خارجی مانند تجربیات آسیب زا در دوران کودکی است

موفق  و  موید  باشید
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط andia7997
محمدی پور آفلاین
حجت الاسلام محمدی پور
اعتبار: 75
سپاس ها 3
سپاس شده 48 بار در 38 ارسال
۱۴۰۲-۱۲-۱۷، ۱۲:۵۵ عصر
(۱۴۰۲-۱۱-۲۰، ۰۴:۳۴ صبح)andia7997 نوشته است: سلام من دوساله رابطه عاطفی دارم باتوجه به رفتار های طرف مقابلم شک دارم اختلال شخصیت مرزی داره بشدت دمدمی مزاجه موضوعات کوچیک رو بزرگ میکنه پرخاشگره و همیشه حق ب جانب همه چی عالیهدیهو سر یه موضوع ساده جنگ بپا میکنه و تامرز کات شدن میریم از علاقشون مطمنم اما موقع دعوا ادم دیگه ای میشه و همه چیزو خراب میکنه در مواقع عادی بهتر از خودش نیست انگار دوتا شخصیت داره من چکار کنم دارم اذیت میشم جداهم نمیخوام بشم هردو ۲۴سالمونه و توی خانواده عصبی بزرگ شده مشکل خانوادگی خاصی نداره
سلام علیکم
با توجه به توضیحاتتون، اگر باهم ازدواج نکردید که چه بهتر، حتما رابطتون رو باهاش قطع کنید ولو اگر آسمان رو براتون به زمین بیاره اگر هم ازدواج کردید و فرزندی ندارید به نظر بنده راه طلاق رو پیش بگیرید اگر هم فرزند دارید باید برای درمانش تلاش کنید که بسیار زحمت خواهد داشت.
اما اگر ازدواج کردید و می خواهید راه حضرت آسیه رو پیش بگیرید که با فرعون ساخت و سختی هاش رو هم تحمل کرد و زندگی کرد،بسم الله، این زندگی رو ادامه بدید اما خوب فکر کنید اگر خداوند متعال عمر طولانی داد میتونید 70 یا 80 سال باهاش کنار بیایید یا نه.موفق باشید
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('28444')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.